ile wpisów....zaraz wszystkim odpowiem
Witam....wczoraj już nie dałam rady tu zagladnąć ....kręgosłup mi wysiadł....nie mogę jednego dnia umawiać sobie pod rząd 4klientek na nogi,bo potem umieram

masakra. Ale dzisiaj już jest lepiej,więc zaczynamy
Uploaded with
ImageShack.us
Właśnie wróciłam z obiegu i.....zakwitła mi juka!!!

a 3 lata nie kwitła,trochę ja na wiosnę poprzycinałam,bo zdechnięta była...może to pomogło
Uploaded with
ImageShack.us
Grażynko w jednej skrzyni są same pomidorki,w drugiej pietruszka,marchewka,cebulka,rzodkiewki ,rukola i roszponka, a trzecia czeka na ziemię i będą tam zioła,albo sałata i groch

i jeszcze w tym kąciku są aliny,wszystkie kolory porzeczek,jagoda amerykańska i agrest:))
Robaczkumam nadzieję ,że ta róża w końcu zakwitnie , dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej
Małgocha te donice są w JYSK 'u ...na jesień zawsze je przeceniaja i są o połowę tańsze
Lulka dziękuję za podpowiedź....M w sobotę pojedzie po jakiś...bo w tym roku w ogóle jeszcze jej nie nawoziliśmy...buziaki
Piotrek chyba mojej trawy nie widziałeś

straszna jest ,ma placki,trzeba z nia coś zrobić
Loki na mnie nie licz , chyba dostałabym zawału w tej Twojej piwnicy

ale wiesz......w OBI jest preparat na pająki,wiem ,bo go litrami wykupuję i działa:) może spróbuj
Tomy dziękuję i zapraszam częściej
Chatte....prawie prawie.....na Wodnej:))))))w naszej okolicy jest naprawdę kilka fajniutkich ogrodów:)Dziękuję za odwiedzinki
Ewa mam ciut dalej do stadionu,ale i tak wszystko słychać...jak był koncert Stinga siedzieliśmy sobie w ogródku i było super...jakby śpiewał w następnym ogródku:))
No....to lecę pozwiedzać Wasze ogródki

miłego dnia:)