Moj skromny ogrodek-julka_

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moj skromny ogrodek-julka_

Post »

Julka jeżeli mieszkasz na Kusocińskiego to masz niezły hałas gdy są wyścigi żużlowe ;:224 no i zastawione ulice na wszystkie ważniejsze mecze, A Stinga to słyszałaś chyba w ogródku ;:112
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p
Od: 2 lip 2008, o 21:41

Post »

:wit :wit ile wpisów....zaraz wszystkim odpowiem :tan
Witam....wczoraj już nie dałam rady tu zagladnąć ....kręgosłup mi wysiadł....nie mogę jednego dnia umawiać sobie pod rząd 4klientek na nogi,bo potem umieram ;:185 masakra. Ale dzisiaj już jest lepiej,więc zaczynamy
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Właśnie wróciłam z obiegu i.....zakwitła mi juka!!! :tan a 3 lata nie kwitła,trochę ja na wiosnę poprzycinałam,bo zdechnięta była...może to pomogło ;:215

Obrazek

Grażynko w jednej skrzyni są same pomidorki,w drugiej pietruszka,marchewka,cebulka,rzodkiewki ,rukola i roszponka, a trzecia czeka na ziemię i będą tam zioła,albo sałata i groch ;:131 i jeszcze w tym kąciku są aliny,wszystkie kolory porzeczek,jagoda amerykańska i agrest:))
Robaczkumam nadzieję ,że ta róża w końcu zakwitnie , dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej ;:168
Małgocha te donice są w JYSK 'u ...na jesień zawsze je przeceniaja i są o połowę tańsze ;:168
Lulka dziękuję za podpowiedź....M w sobotę pojedzie po jakiś...bo w tym roku w ogóle jeszcze jej nie nawoziliśmy...buziaki ;:168
Piotrek chyba mojej trawy nie widziałeś :) straszna jest ,ma placki,trzeba z nia coś zrobić ;:333
Loki na mnie nie licz , chyba dostałabym zawału w tej Twojej piwnicy :;230 ale wiesz......w OBI jest preparat na pająki,wiem ,bo go litrami wykupuję i działa:) może spróbuj ;:215
Tomy dziękuję i zapraszam częściej ;:215
Chatte....prawie prawie.....na Wodnej:))))))w naszej okolicy jest naprawdę kilka fajniutkich ogrodów:)Dziękuję za odwiedzinki ;:196
Ewa mam ciut dalej do stadionu,ale i tak wszystko słychać...jak był koncert Stinga siedzieliśmy sobie w ogródku i było super...jakby śpiewał w następnym ogródku:))
No....to lecę pozwiedzać Wasze ogródki ;:168 miłego dnia:) ;:3
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Julka czy masz za sąsiadkę pani od Hodowli kotów Main-Coon? Ona ma też dwa collaki i często spotykałam ja na spacerze wzdłuż Rudy.
Miłego dnia :wink:
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Post »

tak tak:) ona mieszka niżej:) od niej miałam mojego collika:)))
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No to super warzywniaczek Ci się szykuje. ;:215
Ja bym po brzegach tych podniesionych grządek posadziła truskawki.
Owoce by zwisały i nie gniły nawet przy deszczach.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Juluś ale masz czadowy rowerek,kurcze jakie Ty masz wspaniałe pomysły,stary rower tak przerobić,no bajeczka :uszy
Latarenki białe piękne,w końcu masz męża romantyka ;:224
Jak różyczki u Ciebie się spisują?
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Julka mnie z dawnych sportowych narzędzi zostały tylko łyżwy...masz pomysł? :;230
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

ewa w pisze:Julka mnie z dawnych sportowych narzędzi zostały tylko łyżwy...masz pomysł? :;230

Ewcia dobre :;230
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Kochana Julcio. Jejku kupe lat. ;:196 ;:196 Przede wszystkim to przykro mi bardzo z powodu Kasi. Miałam przecież okazję z Nią pisać nie raz. Ale rozumiem Cię i bardzo się cieszę,że wróciłas na forum. Dziękuję za odwiedziny - szczerze powiem, że nie poznałam Cię w avatarku :oops: , bo wtedy miałaś inną fotkę.
Piękny masz ogród, tyle w nim ciekawostek, superaśny rower, cudne bonsai z bukszpanu. Muszę swojego obciachać. Kwiaty i rabatki śliczne. Będę zaglądać. Juleczko pozdówka i buziaki. ;:196
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Witaj Julio.Metanorfoza ogrodu od 2008r ogromna.Z przyjemnością poczytalam o wszystkich perypetiach związanych z zakladaniem ogrodu.Udało się i jest pięknie.Pomysly z zagospodarowaniem różnych rzeczy bardzo fajne.
Jestem ciekawa co wymyślisz dla palet?Zywe obrazy w nich czy coś zupełnie innego?
Pozdrowionka.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Juleczko popadało u Ciebie ?
U mnie trochę i popaduje.
Dobre i tyle, roślinki mają raj. :uszy
Miłego weekendu. :wit
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Fajne ujęcie roweru. Dużo uroku dodały latarenki. Mój trawnik tez laciaty, chociaż i tak już sie mocno zregenerowal.
Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Post »

Hej kochani....jakieś zabiegane dni mam teraz....byle do 9go,potem tydzień urlopu....

Grażynko a wiesz ,że dobry pomysł z tymi truskawkami:) tylko czy one całe lato kwitną i owocują? a deszczyk od rana pada pada :tan roślinki mają raj ,a my trochę oddechu... buźka
Annes dziękuję bardzo ;:168 różyczkę mam jedną,ale jeszcze nie zakwitła...ma herbaciany kolor,no i mam nadzieję ,że zakwitnie ;:218
Ewcia...Ty mnie nie podpuszczaj :;230 :;230 bo już ja bym tam wymyśliła....teraz mam inną inspirację...a nawet kilka do realizacji...wstawię kilka....od razu piszę ,że ściągnięte z netu ;:173
Obrazek

albo taki styl..
Obrazek

i jeszcze to mi sie podoba...
Obrazek

i to...
Obrazek

Reni....Wy sobie takiej polewki nie róbcie :;230 :;230 ja "mak gajwer" jestem....a jak się spotkamy to dla Was też coś zrobię :tan

Anka metamorfoza to dopiero mam nadzieje się zacznie:) od przyszłego roku....te ostatnie 3 lata były ciężkie i pod względem szpitalowym i pod względem finansowym, ale człowiek uczy się pokory przez takie doświadczenia....a potrzeba matka wynalazków ,jak mówią ;:333 ,więc idziemy do przodu z głową pełną pomysłów....dziękuję że wpadłaś i zapraszam częściej...a palety....hmmm...bedą z nich cudne kwietniki ;:215 tylko muszę poczekać aż deszcz sobie pójdzie....

Giga słońce Ty moje, jak sie cieszę ,że mnie pamiętasz ;:168 teraz avatarek się zaokrąglił....hahahah...ale ja tak mam...że stres zajadam słodyczami...a ,że były ciężkie czasy no to 10kg w tyłek poszło,że nie wiem kiedy :;230 Kasie pozdrowię jak pójdę na cmentarz...pewnie duszkiem jest z nami...ciężki temat...może kiedyś wyleje swoje żale .....ale nie teraz.... ;:196

Lulkaja tam jeszcze swoje pięć groszy wsadzę :;230 u mnie pada wiec jest szansa że trawnik dojdzie do siebie....

a jutro jeśli pogoda pozwoli....

Obrazek

Awatar użytkownika
julka_
1000p
1000p

Post »

A Tak w ogóle to jeśli ktoś słyszał.....to ja chętnie przygarnę,odkupie stary kredens...coś w takim stylu:

Obrazek

będę wdzięczna za podpowiedzi
Awatar użytkownika
Tomy
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 16 mar 2012, o 21:41

Post »

ekstra te rojniki, to chyba musi być na jakiejś siatce