Tajemnicze zakątki u Joli i Adama cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Tajemnicze zakątki u Joli i Adama cz.2

Post »

Wstaw kochana , bo tamte jak juz pisałam nie otwierają mi się ;:14
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Nio tak Jolu to właśnie te fluidy wyczułam u Ciebie ;:196
Awatar użytkownika
Giecikowa
200p
200p
Od: 13 lut 2011, o 09:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jolu pokazuj ;:173 Pewnie, że pokazuj ;:108
Pozdrawiam Dorota:)
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39

Post »

aage aguś ;:168
agatka123 pisze:Wstaw kochana , bo tamte jak już pisałam nie otwierają mi się ;:14
Giecikowa pisze:Jolu pokazuj ;:173 Pewnie, że pokazuj ;:108
Chciałyście kobitki - to macie :;230 może się Wam mój ogród nie znudzi przez nadmiar fotek:

Ścieżynką z tarasu idziemy przez pierwszy mostek prowadzący przez strumyczek do altany. I tutaj ujęcie pajęczyny z dwóch stron:

Obrazek

Obrazek

A tu widoczek na wielką pajęczynę utkaną przez pająka w altanie:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I ścieżką z altany przez mostek nad wielkim oczkiem - tu też jest pajęczynka i ujęcie z dwóch stron:

Obrazek

Obrazek

A dalej nie idziemy bo pajęczyn więcej nie ma :;230 Chyba, że macie jeszcze ochotę na wczorajsze widoczki ogólne ;:7 ;:7

Pozdrowionka
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I o to chodziło ;:196
Zawołałam męża na Twoje fotki . Jest zauroczony ogrodem .
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p
Od: 24 lut 2012, o 19:59

Post »

WOW!!! Ale cudo ;:oj Chyba mi patrzałki powychodzą :;230 :;230 :;230
Co prawda ja się boję pająków, choćby takich, a ten wygląda groźnie :wink:
Gratuluję wspaniałego efektu ;:7
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Awatar użytkownika
Giecikowa
200p
200p
Od: 13 lut 2011, o 09:35

Post »

Pajęczynki superaśne. Ale Ty to chyba setki ton kamienia masz w ogrodzie :wink: To się musiałaś kobieto natargać ;:oj
Pozdrawiam Dorota:)
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p
Od: 24 lut 2012, o 19:59

Post »

jola1010 pisze:

konwalia12Witam w moim wątku :wit Bardzo lubię takie ozdóbki jednak te tylko zestawiłam i udekorowałam na tarasie do zdjęcia w jednym miejscu... ;:oj a na stałe są już w kuchni "w stylu wiejskim"...to tu to tam... np. lampa naftowa i dzwoneczek wiszą na okapie... wiaderko z drewnianymi przyborami, stara butelka stoją na półeczce pod okapem... koszyczki na chlebek ubrane w serwetki też mają swoje miejsce... wieszak na kubeczki i taca kawowa również...skrzynia
służy na schowek dla tysiąca moich akcesoriów do dziergania... a pudełko na chusteczki higieniczne stoi na wyciągnięcie ręki dla wszystkich "smarkających"... itd...więc ja nie myślę , że musi wszystko stać razem blisko siebie by stanowiło ozdobę ...chyba, że otworzę produkcję i będę prezentowała właśnie w taki sposób jak zademonstrowałam - ułożone wszystko kolorystycznie :;230

Pozdrawiam Jola.
Może rzeczywiście nie jest to konieczne, z resztą ja też nie mam takiego identycznego zestawu, tak do siebie pasującego, więc nie wiem jakby to wyglądało. Ale zapewne u Ciebie wszystko będzie ślicznie- te przedmioty są bardzo ładne :)
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Jolu widoczki z Twojego ogrodu nie znudzą się nigdy...nawet gdybym tysiąc razy te same fotki oglądała :D
Gadżeciki fajniusie,a w kuchni w stylu wiejskim zapewne wyglądają fantastycznie :uszy
Pajęczyny sama uplotłaś czy jakiś tajemniczy pająk Ci pomógł???
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Haha, Ty u mnie a ja u Ciebie! Wiesz, widziałam te pajęczynki wcześniej, ale byłam święcie przekonana, że to prawdziwy łańcuch! Wiesz, taki metalowy, a tu jaki zonk! Kochana, nigdy mi się nie znudzą fotki z Twojego ogrodu. I masz 100% racji, takie duperele tworzą klimat. Wiesz, kiedy odwiedzam ludzi, w zasadzie przychodzę do nich a nie do mieszkania, ale od razu widać czy ktoś ma to "coś" czy nie. Zdarza mi się bywać u wychowanków, wchodzę, niby trawa, trzy thuje, śmietnik i nawet żadnego kwiatka. Meble niby stoją, niby czysto, a tak bezdusznie. Musi być czas i na kwiatek i na zrobienie jakiegoś duperela, jak mówi moja siostra - kurzołapa. Ale ten kurz również może tworzyć klimat. Lubię czystość i porządek, ale sterylność wymagana jest na sali operacyjnej :wink: Pozdrawiam ;:3
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Jolus idę od Neli i tak sobie myślę co jedna to zdolniejsza i az mi głupio że ja tylko reanimuje stare graty i dziergadełka a sama nic nie umiem wymyślić ;:131 Co zagladam to zachwycam sie tymi pajęczynkami ,do tej pory myślałam ,ze to rybackie sieci ;:131 Cudny klimat!!
Uwielbiam Twoje całokształty ,zawsze coś wypatrzę i stale rozkochuję sie w Twoim ogrodzie od nowa ;:180
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39

Post »

agatka123 wiesz Aga tak sobie pomyślałam, że skoro chcesz też taką pajęczynkę u siebie to na prawdę chyba fajnie to wygląda... :;230 chyba mnie nie ściemniacie :;230

konwalia12 ... mój pajączek choć wygląda groźnie jest łagodny i potulny jak baranek... :;230 można się do niego nawet przytulić bo i mięciutki jest... z wełenki fantazyjnej :;230

Giecikowa ... a tak , tak kamienia to u mnie pod dostatkiem... ale i dzisiaj właśnie kręgosłup mnie boli co pewnie jest efektem targania ich ;:108
Dorotko, a gdzie Twój wątek?

konwalia12 , FRAGOLA tak wygląda część moich odnowionych ozdóbek w "kuchni wiejskiej":

Obrazek

FRAGOLA Grazia dziękuję ;:180 ... tak ,tak to ja przez chwilę byłam pajęczycą i utkałam sobie pajęczynki :;230

Lukrecja ... :;230 łańcuch powiadasz :;230 , a to pewnie sobie pomyślałaś o mnie... ;:7 I ja też lubię wnętrza , w których widać rękę kobiety ;:108

mm-complex ... może i nie umiesz wymyślać ale potrafisz je wyreanimować - czy uważasz, że to mało... ;:224
Jedna myślała, że to łańcuchy, a druga - że sieci ;:7 ... jak to każdy ma inne spojrzenie na świat ...

Pozdrawiam Jola
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Pięknie i ciepło! aż się chce przebywać w takim wnętrzu! Jolu, nie chciałam Cię urazić tym łańcuchem :oops: tak mi się skojarzyło, bo kupuję takie łańcuchy w sklepie metalowym określane "dla psa" i wieszam na nich antyramy jak robię wystawy... Ale przyznam, że sznurek od snopowiązałki... nono, pomysł niekiepski i wytrzymały! Obrazek
Danusi też tutaj odpowiem - odreanimować stare graty to też nie lada sztuka! a zestawić je z innymi, żeby się dobrze komponowało wymaga nieprzeciętnej wyobraźni i polotu ;:108 I tak trzymać!Obrazek
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Joluś kuchnia jak marzenie ;:180 ...jak mnie się podobają takie wnętrza z charakterem wypełnione przedmiotami z duszą.

Kiedyś w szkole uczono mnie wyplatac ze sznurka od snopowiązałki wiszące kwietniki...pamiętam że fajnie to wyglądało,ale nie pamiętam już jak się je wykonywało...niestety :(
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jolu ja nie z tych co cukrują bez opamiętania . :wink:
Podoba mi się Twój styl ogrodowy , a teraz moj M ;:167 dołączył do Twojego fan clubu .
Kuchnię masz bardzo klimatyczną i z duszą .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”