Ogród Danusi cz. 2
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Danusi cz. 2
Danusiu róży Ci zazdroszczę
u mnie zakwitła jedna pnąca bardzo wczesna i będzie kwitła następna pnąca i to będzie koniec róż 
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
- Tacca
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Marysiu co znaczy skleroza, oczywiście że to były liliputki, jajka też były lilipucie.
Elu szkoda że Twoje wymarzły, u mnie przetrwały wszystkie , Excelsa będzie miała w tym roku mniej kwiatów , musiałam wyciąć stare pędy prawie wszystkie , nowe pędy pewnie zakwitną w przyszłym roku , budleja nie odbija i wisteria też . Dobrze że zostawiłam sobie sadzonki , takie maleństwa a przetrwały zimę bez okrycia i maja się dobrze a stare krzaki zmarzły.Budleja szybko rośnie i od razu kwitnie , ale na kwiaty wisterii czekałam 8 lat i miałam nadzieję w tym roku na pierwsze kwiaty a tu lipa.
Elu szkoda że Twoje wymarzły, u mnie przetrwały wszystkie , Excelsa będzie miała w tym roku mniej kwiatów , musiałam wyciąć stare pędy prawie wszystkie , nowe pędy pewnie zakwitną w przyszłym roku , budleja nie odbija i wisteria też . Dobrze że zostawiłam sobie sadzonki , takie maleństwa a przetrwały zimę bez okrycia i maja się dobrze a stare krzaki zmarzły.Budleja szybko rośnie i od razu kwitnie , ale na kwiaty wisterii czekałam 8 lat i miałam nadzieję w tym roku na pierwsze kwiaty a tu lipa.
- Tacca

- Kontakt:
Kroma , taką listę chyba każdy forumowicz posiada, rośnie w nieskończoność , jest jak zaraza nie sposób powstrzymać.
Na mojej pojawiła się Piwonia koperkowa.
Na mojej pojawiła się Piwonia koperkowa.
- Gosia123A

- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Zgadzam się Danusiu.O moją listę dba zima i przymrozki

Ja w zasadzie mam dwie listy jedna to co bym chciała, ale na pewno nie będę miała, przynajmniej w tym miejscu; a druga to tak bardziej realna, co nie oznacza, że będzie zrealizowana, bo brak i funduszy i czasu, aby wszystko zakupić, posadzić i doglądać.
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Danusiu,nie zazdroszczę powrotu do pracy,chyba,że ty sądzisz inaczej i chcesz juz wracać.Kaktus piękny,czy on zimuje w ogrodzie?
- Tacca

- Kontakt:
Gosiu z drugiej strony , gdyby wszystko samo rosło to o co byśmy musiały dbać, zabiegać , troszczyć się?
Tak na prawdę najwięcej satysfakcji mamy , jak uda nam się coś co wydawało się niemożliwe do wykonania.
Kroma tak to już jest marzenia i chciejstwa nie zawsze idą w parze z zasobnością portfela i klimaty też nie zawsze służą naszym zachciankom , ale marzenia są piękne.
Małgosiu , mój powrót do pracy to temat bardzo skomplikowany . Lubie swoja pracę , ale nie wiem czy dam radę ,nie ma co się łudzić , nowego kręgosłupa nie wstawili, tylko poprawili ten co mam , na pewno nie raz da mi się we znaki. Na rentę się nie kwalifikuje , na emeryturę trochę za wcześnie , zmiana zawodu nie wchodzi w rachubę. Dyrekcja bardzo się cieszy że wracam , a ja się boję .
Kaktus w ogrodzie siedzi od wiosny do jesiennych przymrozków .
Tak na prawdę najwięcej satysfakcji mamy , jak uda nam się coś co wydawało się niemożliwe do wykonania.
Kroma tak to już jest marzenia i chciejstwa nie zawsze idą w parze z zasobnością portfela i klimaty też nie zawsze służą naszym zachciankom , ale marzenia są piękne.
Małgosiu , mój powrót do pracy to temat bardzo skomplikowany . Lubie swoja pracę , ale nie wiem czy dam radę ,nie ma co się łudzić , nowego kręgosłupa nie wstawili, tylko poprawili ten co mam , na pewno nie raz da mi się we znaki. Na rentę się nie kwalifikuje , na emeryturę trochę za wcześnie , zmiana zawodu nie wchodzi w rachubę. Dyrekcja bardzo się cieszy że wracam , a ja się boję .
Kaktus w ogrodzie siedzi od wiosny do jesiennych przymrozków .
- ElleBelle
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 paź 2009, o 15:36
Danusiu i to jest dylemat żeby pracować trzeba mieć zdrowie a jak szwankuje to licho ,wiem to bardzo dobrze 
Pozdrawiam, Ela
- Tacca

- Kontakt:
Elu tak właśnie jest , same chęci nie wystarczą , jakoś muszę sobie radzić .
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Danusiu dobrego dnia w pracy!
- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Danusiu będzie dobrze
A fotki rewelka . Pozdrawiam !!!
A fotki rewelka . Pozdrawiam !!!
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Danusiu życzę miłego powrotu do pracy, ale dbaj o siebie, nie forsuj się 
- Tacca

- Kontakt:
Marysiu , Agatko , Agnes , dziękuję za wsparcie , od razu jestem odważniejsza . Do pracy wracam 4 czerwca, więc jeszcze kilka dni wolności . Na razie przeżywam mój powrót bardzo , ale myślę że jak już zacznę to pomału się rozkręcę .
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Każdy ma opory nawet po zwykłym urlopie a co dopiero po dłuższej przerwie, ale jak się cieszą z powrotu, to zaraz wkręcą Cię w młyn i zapomnisz że miałaś przerwę.