Mój M dalej kombinuje z fontanną ale trochę emocje mu opadły jak zobaczył cenę wiertła 120cm i być może odpuści
Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.
- edi13
- 1000p

- Od: 14 maja 2007, o 13:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kobieta zmienną jest czyli pole manewrów asi2.
Asiu cudne foteczki , tworzycie piękny zakątek . Trawka urośnie leżaczek ,piwko i relaksik 
Mój M dalej kombinuje z fontanną ale trochę emocje mu opadły jak zobaczył cenę wiertła 120cm i być może odpuści
ale nie tracę nadziei 
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Asiu wspaniałe widoczki
Tyle pracy włożyliście,gratuluję efektów,a jak trawka urośnie to dopiero będziesz miała pięknie
na jednej z fotek dojrzałam drzewko ze zwisającymi pędami...możesz podpowiedzieć odmianę?
Miłego dzionka
na jednej z fotek dojrzałam drzewko ze zwisającymi pędami...możesz podpowiedzieć odmianę?
Miłego dzionka
haha no leżak to nie.....no chciała złamać jakąś gałąź, mimo, że jej nie wolno to i tak chciała, mówię jej, ze to jeszcze jest żywe w środku i się nie da złamać ale mama wie lepiej i się męczy i zgina i zgina....no ja poszłam podlewać i nagle jak nie rozległ się huk, wrzask i Maaaaaarrrttttaaaaaa!!!!!! taaa.....się odwracam a moja mama trzyma się za szczękę zaś obok leży ta gałąź - no odstrzeliła jej i prosto w szczękę dostała - efekt - na brodzie ma teraz szramę i siniaka, zaś na nosie ma zdartą skórę i też siniaka...a ja zamiast jej początkowo pożałować to siedziałam na trawie i ryczałam ze śmiechu, zaś potem to miałam ochotę jej przywalić
a potem mama tak się na tą gałąź wściekła, że wrzasnęła: teraz to już po Tobie i na nią skoczyła a biedna gałąź trzask i się złamała
więc wierz mi Asiu.....śmiechu miałam co niemiara......
a potem mama tak się na tą gałąź wściekła, że wrzasnęła: teraz to już po Tobie i na nią skoczyła a biedna gałąź trzask i się złamała
więc wierz mi Asiu.....śmiechu miałam co niemiara......
Kasiu, może Twój M będzie potrzebował mniej czasu...
Edi, marzę o tym, żeby nic nie robić w ogrodzie... Ale taki czas chyba nie nadejdzie. Zawsze coś wynajdę.
Niech Twój M kombinuje, spodziewany efekt na pewno wart jest zachodu...
Aniu, to po prostu pies z dredami, jak go określa Jule i połowa forum. Odmiany nie znam
. Jakaś forma pienna modrzewia, początkowo myślałam że Stiff Weeper, ale już nie jestem pewna. Kupowałam bez kartki.
Tak, tak Shirall, natura potrafi się zemścić
. Powiedz mamie, żeby na drugi raz nie prowokowała roślinek... Nie dziwię się, że nie mogłaś się pozbierać ze śmiechu!
A teraz wszystkich moich gości zapraszam na imieninowe ciacho, oczywiście w klimacie, który najbardziej lubimy

Edi, marzę o tym, żeby nic nie robić w ogrodzie... Ale taki czas chyba nie nadejdzie. Zawsze coś wynajdę.
Niech Twój M kombinuje, spodziewany efekt na pewno wart jest zachodu...
Aniu, to po prostu pies z dredami, jak go określa Jule i połowa forum. Odmiany nie znam
Tak, tak Shirall, natura potrafi się zemścić
A teraz wszystkich moich gości zapraszam na imieninowe ciacho, oczywiście w klimacie, który najbardziej lubimy

- dorcia7

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
To wniosek z tego taki że masz dziś imieniny-Wszystkiego Najlepszego w takim razie Ci zyczę
oj to masz dziś imieninki! oj
wszystkiego naj naj najlepszego!

- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Co prawda , to prawda . Podziwiam ogrom pracy , który wykonaliście .Ale efekt z pewnością wynagrodzi zmęczenie.asia2 pisze:Swoją drogą na co komu siłownia, wystarczy kupić ogród...
Asiu Wszystkiego Najlepszego! I oczywiście częstuję się ciachem 

Bardzo Wam dziękuję za życzenia i miłe słowa, a Tobie Nelu za piękny bukiet
!
A w prezencie od FO dostałam sreberko...
Dziś świętowałam z rodzinką, więc nie było czasu na ogrodowy wypad. Mam nadzieję, że trawce in statu nascendi brak popołudniowego prysznica nie zaszkodzi. Rano dostała podwójną dawkę. W ogóle to ona coś strasznie leniwa, długo jej idzie to wschodzenie, już całe 4 dni czekam i nic!
A w prezencie od FO dostałam sreberko...
Dziś świętowałam z rodzinką, więc nie było czasu na ogrodowy wypad. Mam nadzieję, że trawce in statu nascendi brak popołudniowego prysznica nie zaszkodzi. Rano dostała podwójną dawkę. W ogóle to ona coś strasznie leniwa, długo jej idzie to wschodzenie, już całe 4 dni czekam i nic!
- edi13
- 1000p

- Od: 14 maja 2007, o 13:21
Asiu Wszystkiego Najlepszego! 
Asiu trochę spóźniona, bo już dzień następny, ale wszystkiego naj, naj......

Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
Kawałek zielonego marzenia
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asiu, ja też przyłączam się do życzeń
spełnienia wszystkich ogrodowych marzeń 
Edi, Kasieńki - dziękuję.
Wczoraj wieczorem pojechałam na mój dyżur pojenia trawki i co widzę? Moi Drodzy, mam już trawiszcze, że hej!
Jak się dobrze przyjrzeć to widać takie centymetrowe igiełki! Hurrrrra! Zastanawiam się, czy dziś nie wziąć kosiarki.
Miłej soboty wszystkim życzę i zaraz jadę robić ścieżki...
Wczoraj wieczorem pojechałam na mój dyżur pojenia trawki i co widzę? Moi Drodzy, mam już trawiszcze, że hej!
Miłej soboty wszystkim życzę i zaraz jadę robić ścieżki...
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Asiu spóźnione ,ale szczere życzonka,wszystkiego najlepszego Ci przesyłam
Fajnie,że trawniczek wykiełkował,tylko teraz urośnie i pięknie się zazieleni u Ciebie:)
Ciekawe jakie ścieżki wymyśliłaś
Fajnie,że trawniczek wykiełkował,tylko teraz urośnie i pięknie się zazieleni u Ciebie:)
Ciekawe jakie ścieżki wymyśliłaś