zrobiłam sobie projekt rabaty, mniej więcej wiem czym chcę ją obsadzić ale chciałabym sie dowiedzieć co sądzą o niej doświadczeni forumowicze/ogrodnicy, ja jestem dopiero początkująca ogrodniczka więc wszelkie uwagi mile widziane. Może macie pomysł czym obsadzić tą rabatę by wyglądała podobnie jak na projekcie
Miejsce gdzie powstanie wygląda tak: - słońce przez cały dzień

a tu projekt

1 Cyprysik lawsona columnaris (już rośnie)
2 tawuła golden princess (chciałam Wilczomlecz złocisty ale podobno jest trujący a mam małe dziecko)
3 bukszpan kula
4 żurawki
5 hortensja

czym mogłabym je ewentualnie zastąpić?
  czym mogłabym je ewentualnie zastąpić?
 one są chyba zimozielone prawda i preferują półcień-cień więc może coś co lubi pełne slońce? ja bym bukszpanów nie sadziła może obsadź nimi rabatkę zacienioną bo szkoda tak pięknego miejsca, jeśli chcesz mogę jutro coś pokombinować w gimpie.
 one są chyba zimozielone prawda i preferują półcień-cień więc może coś co lubi pełne slońce? ja bym bukszpanów nie sadziła może obsadź nimi rabatkę zacienioną bo szkoda tak pięknego miejsca, jeśli chcesz mogę jutro coś pokombinować w gimpie. , przepraszam Dorotko
 , przepraszam Dorotko 
  myślałam o RH
 myślałam o RH 
 tuja i cyprysik są zimozielone, nie wiem jaką masz tawułkę ale moja japońska little princess od zimy do wiosny stała golusieńka, hortensja ogrodowa biała i bukietowa również, nie wiem jak z żurawkami nie mam na działce ani jednej
 tuja i cyprysik są zimozielone, nie wiem jaką masz tawułkę ale moja japońska little princess od zimy do wiosny stała golusieńka, hortensja ogrodowa biała i bukietowa również, nie wiem jak z żurawkami nie mam na działce ani jednej