to super84joanna pisze:Aniu dziękuję za kciukasy dla storczyka. Roślinka właśnie zaczyna powoli rozchylać kolejne pąki
 oby tak dalej, mamy nadzieję na jakieś cieszące oko zdjęcia
to super84joanna pisze:Aniu dziękuję za kciukasy dla storczyka. Roślinka właśnie zaczyna powoli rozchylać kolejne pąki

Ten kwiatuszek o bordowych listkach to koleus.Szybko się ukorzenia w wodzie.
  Ten kwiatuszek o bordowych listkach to koleus.Szybko się ukorzenia w wodzie. plastikowych,to po ciężarze doniczki wiem ,kiedy podlać.
  plastikowych,to po ciężarze doniczki wiem ,kiedy podlać. 

.
 . , ale póki co nie ma czego uszczknąć. No i mam jeszcze obiecaną sadzonkę sansewiery
 , ale póki co nie ma czego uszczknąć. No i mam jeszcze obiecaną sadzonkę sansewiery 

Śliczna ta różyczka, kiedyś próbowałam w domu hodować ale nic mi z tego nie wyszło
 Śliczna ta różyczka, kiedyś próbowałam w domu hodować ale nic mi z tego nie wyszło 

.
 . .Trochę wybiegnięta była,ale kwitła.
 .Trochę wybiegnięta była,ale kwitła.

Fiołeczki radziła bym podlewać do podstawki i w ogóle każdy kwiat ma swoje wymagania,jak jesteś fiołkomańjaczką to radze zajżeć do(fiołkowe zamiłowanie Jatry) i jeszcze kilka pań które szczegułowo opisują jak opiekować się fiołeczkami
 Fiołeczki radziła bym podlewać do podstawki i w ogóle każdy kwiat ma swoje wymagania,jak jesteś fiołkomańjaczką to radze zajżeć do(fiołkowe zamiłowanie Jatry) i jeszcze kilka pań które szczegułowo opisują jak opiekować się fiołeczkami  i można po podziwiać te slicznosci i nawet zamówić
 i można po podziwiać te slicznosci i nawet zamówić  bardzo ładne nowe nabytki
 bardzo ładne nowe nabytki 
 Ten gratisik, którego nie znasz, to też trzykrotka, tylko inaczej wybarwiona. Chyba...
 Ten gratisik, którego nie znasz, to też trzykrotka, tylko inaczej wybarwiona. Chyba...  

, i wcale się nie dziwię bo Jola zawsze hojnie sypie gratisami
 , i wcale się nie dziwię bo Jola zawsze hojnie sypie gratisami