Przymrozek wczoraj był, ale szkód nie narobił. Już dawno nie miałam takiego szczęścia.
Różano-liliowcowy ogród pod dębem cz. 6
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Różano-liliowcowy ogród pod dębem cz. 6
Już dawno zauważyłam, że ogród masz piękny, rośliny wspaniałe, ale mnie ostatnio najbardziej kręcą ścieżki
Piękne
Człowiek przygląda się temu, czego mu brakuje.
Przymrozek wczoraj był, ale szkód nie narobił. Już dawno nie miałam takiego szczęścia.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wandziu ostatnio mam niewiele czasu na odwiedziny, wpadam odpowiadam w swoim wątku, szybciutko odwiedzam inne zaprzyjaźnione wątki, sprawdzam co słychać, ale na pisanie już niewiele pozostaje czasu. Czasami próbuję troszkę nadrobić nocami,teraz gorący okres i jakoś tak zbyt mało czasu na wszystko. Ale zaglądam do Ciebie , jestem na bieżąco , podziwiam Twój prześliczny naturalny ogród. Azalie i rododendrony uwielbiam i mogę podziwiać bez końca. W Twoim ogrodzie jest zawsze coś kolorowego i pięknego, jedne roślinki zastępują drugie, nie można się nudzić......i przytaknę dziewczynom....wspaniałe , wyraziste zdjęcia. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę miłego weekendu 
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzień dobry, moi mili. Weekend spędziłam świetnie, jak możecie się domyślić. Poznałam wiele nowych fajnych osób, odbyłam mnóstwo cennych rozmów, nabyłam kilka nowych roślin i kilka otrzymałam w prezencie. Na zlocie w Sulejowie było po prostu wspaniale. Świetnie bawili się nie tylko forumowicze, ale także mężowie i osoby towarzyszące. Dzisiaj u mnie wielkie sadzenie!

-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Spora grupka się zebrała, żałuję bardzo że nie mogłam pojechać. Miło słyszeć że dobrze się bawiłaś.
Miłego dnia
Miłego dnia
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Jak Was dużo
Przyjemnie popatrzeć 
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Właśnie miałam chwalić jaka zgraja się zebrała
. Pogodę chyba mieliście zamówioną, idealna chyba była?
-
lawenda

- Od: 22 mar 2007, o 19:33
witaj Wandziu, żałowaliśmy ze Cię nie było żeby pośpiewać, liczyliśmy na Ciebie 
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Wandziu widzę, że wiele osób po spotkaniu rozpiera energia, więc dzisiejsze 'wielkie sadzenie", to dla Ciebie pikuś
Cieszę się, że jesteś zadowolona ze spotkania
Cieszę się, że jesteś zadowolona ze spotkania
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Ech Wandziu - tak sie ostatnio zagalopowałam w tematach komunijnych, że zupełnie zapomniałam o forumowym zlocie
Dopiero Twój wątek przypomniał mi, ze w ostatni weekend wiele sympatycznych osób bawiło na tym spotkaniu. Żałuję, że nie mogłam być, no cóż - człowiek się nie rozdwoi. Może następnym razem?
Piekne Twoje zdjęcia, zgadzam się, że aż nierzeczywiste, w tych realiach możnaby kręcić filmy fantasy.
A wiesz - komu, jeśli nie Tobie to napiszę - do naszej wiejskiej parafii od września przybywają zakonnice, które będą tu prowadzić szkołę. I chodzą słuchy, że chcą też zorganizować chór! Żeby to tylko była prawda...sama będę latać po chałupach i agitować
Pozdrawiam Cie serdecznie!
Piekne Twoje zdjęcia, zgadzam się, że aż nierzeczywiste, w tych realiach możnaby kręcić filmy fantasy.
A wiesz - komu, jeśli nie Tobie to napiszę - do naszej wiejskiej parafii od września przybywają zakonnice, które będą tu prowadzić szkołę. I chodzą słuchy, że chcą też zorganizować chór! Żeby to tylko była prawda...sama będę latać po chałupach i agitować
Pozdrawiam Cie serdecznie!
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Fajne zdjęcie ze zlotu. Musiało byc wspaniale, wszyscy zadowoleni, wiele zdjęć w innych wątkach pokazuje, że była zabawa

- Wanda7
- -Moderator Forum-.

April, Ewa, Marzka, Iwonko, lawendo i 100krotko -- warto było jechać, ale to przecież nie ostanie spotkanie, to dopiero początek takich ogólnych zlotów. Będzie z pewnością jeszcze niejedna okazja na spotkanie, a więc namawiam na odłożenie wszelkich spraw i wybranie takiej wycieczki. Czasem, wiadomo, że nie można się rozdwoić, i wtedy żal ściska serce. Jednak z pewnością, prędzej czy później spotkamy się w tym albo w innym miejscu.
100-krotko, plany założenia chóru bardzo optymistyczne. Wspólne śpiewanie jest równie pasjonujące, jak urządzanie ogrodów. Śpiewam od niepamiętnych czasów i nie wyobrażam sobie bez tego życia.
100-krotko, plany założenia chóru bardzo optymistyczne. Wspólne śpiewanie jest równie pasjonujące, jak urządzanie ogrodów. Śpiewam od niepamiętnych czasów i nie wyobrażam sobie bez tego życia.
- Aza

- Od: 10 lut 2008, o 18:33
Twoje zdjęcie, jak zresztą wszystkie,świetne. dzięki temu mogę zobaczyć jak Forumowicze wyglądają.
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
To do tego chóru to ja się zgłaszam, jako SŁUCHACZ 
- hala67

- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Wandeczko miło mi było Cię poznać. Cieszę się, że bezpiecznie dojechaliście do domu. Do następnego, oby jak najszybszego, spotkania w realu
Pięknie (nie) dziękuję za roślinki
Pięknie (nie) dziękuję za roślinki
Pozdrawiam Hala
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

Kochani, zlot był niewątpliwie wspaniały, ale chcę się podzielić z wami jeszcze innymi wrażeniami. Otóż po zlocie byłam ni mniej, ni więcej tylko w RAJU. Tak, byliśmy z niewielką grupką forumowiczów w RAJU NA ZIEMI. Obrazy, jakie tam widzieliśmy, mam w oczach do dzisiaj. I wierzcie mi, te moje zdjęcia to tylko substytut wspaniałego dzieła Stwórcy, którego nie odda żadna fotografia.
Arboretum w Rogowie.

Arboretum w Rogowie.