Uploaded with ImageShack.us

Masz piękny ogród.Różnorodność kwiatów i drzew czyni go bardzo tajemniczym ;:224Uwielbiam takie klimaty
 Masz piękny ogród.Różnorodność kwiatów i drzew czyni go bardzo tajemniczym ;:224Uwielbiam takie klimaty  Uściskaj pieski odemnie
  Uściskaj pieski odemnie 

[/URL]
[/URL]

[/URL]
[/URL]

[/URL]
[/URL]

Ogród wygląda na duży
 Ogród wygląda na duży  Sonia ma takie smutne oczęta
 Sonia ma takie smutne oczęta  Marysiu zrób link do swojego ogrodu,aby inni mogli podziwiać Twoje piękności
 Marysiu zrób link do swojego ogrodu,aby inni mogli podziwiać Twoje piękności

Piotrze nenufary rosną w jutowych workach podpatrzyłam to w innym kraj.
                                                                                                    Piotrze nenufary rosną w jutowych workach podpatrzyłam to w innym kraj.  Piwa nie lubię i alkoholu wcale.
 Piwa nie lubię i alkoholu wcale. 

Po drugie to wstyd mnie było przed Panem Czuksanowem jak nie wiedziałam jak się co nazywa i zaczęło się znacznikowanie
 Po drugie to wstyd mnie było przed Panem Czuksanowem jak nie wiedziałam jak się co nazywa i zaczęło się znacznikowanie  sroki na wiosnę mają robotę bo wyciągają a ja biegam i szukam
 sroki na wiosnę mają robotę bo wyciągają a ja biegam i szukam  

poranek.Widzę,że nie tylko kochasz ogród,ale również haftowanie.Wspaniała pasja
 poranek.Widzę,że nie tylko kochasz ogród,ale również haftowanie.Wspaniała pasja  . Piwonia drzewiasta ma śliczne kwiaty, czy one są czysto białe? Dużo rozmaitości roślinnych dostrzegłam w Twoim ogrodzie
 . Piwonia drzewiasta ma śliczne kwiaty, czy one są czysto białe? Dużo rozmaitości roślinnych dostrzegłam w Twoim ogrodzie  .
 .