Po cichutku poczytywałam.
Taka smutna wiadomość

Kamilko, współczuję, bo dwa lata tumu odeszła moja sunia foksterierka. Najlepszym pocieszeniem jest następny zwierzaczek.
 Kamilko, współczuję, bo dwa lata tumu odeszła moja sunia foksterierka. Najlepszym pocieszeniem jest następny zwierzaczek.

))
))

Jest w zasadzie taki sam, czarny z białym krawatem
 Jest w zasadzie taki sam, czarny z białym krawatem 

, a te z dostawy jesiennej zawiązują pąki kwiatowe, np. 'Madame Boll'. Różnice w stadiach rozwojowych są znaczne. Pięknie doszły do siebie 'Summer Song' i 'Queeen of Sweden' które przyszły w formie ogryzków, myślałam że nic z nich nie będzie, a tu piękne krzewy się robią! Dziś postaram się napisać w wątku sprzedażowym co zostało.
 , a te z dostawy jesiennej zawiązują pąki kwiatowe, np. 'Madame Boll'. Różnice w stadiach rozwojowych są znaczne. Pięknie doszły do siebie 'Summer Song' i 'Queeen of Sweden' które przyszły w formie ogryzków, myślałam że nic z nich nie będzie, a tu piękne krzewy się robią! Dziś postaram się napisać w wątku sprzedażowym co zostało.  Nie mam mu jak zrobić zdjęcia bo lata jak szalony i pieszczoch jest niesamowity. Nasza kotka jeszcze nie niego powarkuje i syczy, ale Wesołek niewiele sobie z tego robi. Już sobie wyobrażam jakie będzie szaleństwo wkrótce. Chyba pozdejmuję firanki...
 Nie mam mu jak zrobić zdjęcia bo lata jak szalony i pieszczoch jest niesamowity. Nasza kotka jeszcze nie niego powarkuje i syczy, ale Wesołek niewiele sobie z tego robi. Już sobie wyobrażam jakie będzie szaleństwo wkrótce. Chyba pozdejmuję firanki...