Dzień dobry
Elu, dziękuje za odwiedziny

rabata z omoricami jest dosyć szeroka, więc wydaje mi się, że miejsca jest ok - istnieje też zawsze pole manewru, mogę poszerzyć w kierunku trawnika

azalia ma dosyć zwarty pokrój, ale gdyby faktycznie zrobiło się ciasno, przesunę ją bardziej na przód. Wąski pokrój mają kolumnowe cyprysy, jałowce..są eksperci w tej branży na Forum, na pewno coś znajdziesz

Różę miniaturkę będę zimować w pomieszczeniu, ale mam do dyspozycji tylko ciemny garaż albo ciepły dom, więc nie liczę na zbyt wiele, dlatego wzięłam mini, jakby co, nie będzie po czym płakać

do zobaczenia w weekend
Edytko, miło mi, że znalazłas jakąś inspirację

pokaż koniecznie efekty!Moja B.Bride to zakup wczesnowiosenny na poznańskich targach Gardenia 2012 - stąd wczesne kwiaty - Twoja też będzie piękna
Ewa, atragene są fajne

ja mam Alba Plena i Purple Spider, mają sliczne dzwonki

Mam nadzieje, ze nie było u Ciebie przymrozków w mocy? U mnie juz slonko, szkoda ze ogród dopiero zobaczę wieczorem...
Krysiu, wiem, ze brzoza jest żarłoczna i mam swoje obawy, ale koło niej zaraz jest zraszacz i
podlewa codziennie więc mam nadzieję, że clemek da radę..w końcu to Generał

A tak serio, to marzył mi się błękitny wianuszek wokół tego białego pnia...i bardzo chciałam zobaczyć ten duet. Zobaczymy jak się sprawdzi. Wysypałam też nawóz długodziałający, hydrocomplex.
Agnieszko, dziękuję

ja w tym roku dokupiłam sporo clemków, bardzo je lubię choć sporo mi też wypadło przez uwiąd czy mróz...ale ta miłość jest bezwarunkowa
April, witaj

dziękuję za wszystkie serdeczności

hakuro szybko przyrasta, moja 'kula' ma nieco ponad 2 latka

Elementy metalowe w ogrodzie to taka moja mała 'korba'

ciągle coś wymyślam

Jeśli idzie o rabatę RH - obok jest kolejna, rosną dobrze. Mierzyłam pH -przy omorikach jest obojętne, z azalii dałam więcej kwaśnej, zobaczymy jak będzie się jej podobać ta miejscówka
miłego dnia kobitki