Biedny, z przemarzniętymi liśćmi,nie rezygnuje jednak z kwitnienia.

Tyle kolorów i pomyśleć, że to dopiero początek sezonu
 Tyle kolorów i pomyśleć, że to dopiero początek sezonu 

Teraz już do jesieni będzie trwała prezentacja
 Teraz już do jesieni będzie trwała prezentacja  Uświadomiłam sobie,że nie byłam u Ciebie jakiś czas.Pora sprawdzić,jak wyszło wielkie,zimowe sianie
 Uświadomiłam sobie,że nie byłam u Ciebie jakiś czas.Pora sprawdzić,jak wyszło wielkie,zimowe sianie 

wszystko bajecznie kolorowe.
  wszystko bajecznie kolorowe. 

ewo wmasz rację z tym łażeniem wilczomlecza.Nikt mi nie podpowiedział a sama nie doczytałam
 ewo wmasz rację z tym łażeniem wilczomlecza.Nikt mi nie podpowiedział a sama nie doczytałam  Poskramiam tak już wiele krzewów zwłaszcza,przyjdzie i na niego pora.Na razie pilnuję pielenia,pikowania,coś tam przesadzę...Deszczu niestety mało,prognozy pogody pokazują kraj w deszczu a u nas zaledwie mżawka była
 Poskramiam tak już wiele krzewów zwłaszcza,przyjdzie i na niego pora.Na razie pilnuję pielenia,pikowania,coś tam przesadzę...Deszczu niestety mało,prognozy pogody pokazują kraj w deszczu a u nas zaledwie mżawka była  
  Wezmę Ci,jak chcesz.
 Wezmę Ci,jak chcesz.  Sadziłam w ziemię,jaka mam,piasek ulepszony obornikiem i kompostem.
 Sadziłam w ziemię,jaka mam,piasek ulepszony obornikiem i kompostem.

Mireczko nie odkopuj teraz kokoryczki. Szkoda aby Ci padła. Umówimy się na wymianę na przyszły rok.Miriam pisze: hala67 szkoda,że nie zgadałyśmy się wcześniej,wzięłabym Ci kokorycz do Sulejowa w sobotę.A może i teraz się uda odkopać,najwyżej padnieWezmę Ci,jak chcesz.

.   U mnie tulipany są tylko wspomnieniem. Takie samotne, kwitnące na pewno są miłą niespodzianką. I na moich różach już w zeszłym tygodniu pokazała się mszyca. Potraktowałam ją bezlitośnie.
.   U mnie tulipany są tylko wspomnieniem. Takie samotne, kwitnące na pewno są miłą niespodzianką. I na moich różach już w zeszłym tygodniu pokazała się mszyca. Potraktowałam ją bezlitośnie.