Mój ogródek - Dorota T.- 2008r
- k-c
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko - nie bądz taka skromna :P chyma musimy się kiedyś wybrac do Ciebie - choć przez płot go obejrzeć
bo kamienie niezłe wrażenie robią na człowieku
razem z tymi roślinkami tak różnistymi ....
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
-
Grzegorz B
Dorotko jak patrzę na Twój skalniak, to od razu popadam w kompleks i chętnie bym ten mój skalniak wymazał z rzeczywistości. Wiesz dobrze o tym, że to co stworzyłaś, to unikat, doskonałość w każdym calu i na takim właśnie skalniaku wszelkie nasadzenia nabierają pełni piękna, które aż kipi. Oczywiście umiejętność fotografowania jeszcze bardziej pobudza intensywność wizualnego odbioru.
Widzę, że wiosna już od dawna gości u Ciebie zaścielając ogród mocą barwnego kwiecia, wpadając w tą barwną toń, można utonąć w zachwycie, tylko szara rzeczywistość dookoła mnie, jest takim kołem ratunkowym, bez którego pogrążył bym się w labiryncie, niekończących się ścieżek naturalnego piękna, jakie utkałaś nicią własnej fantazji i artystycznego usposobienia.
A czy u Ciebie ma powstać oczko
Życzę słońca i wkrótce znowu zawitam
Widzę, że wiosna już od dawna gości u Ciebie zaścielając ogród mocą barwnego kwiecia, wpadając w tą barwną toń, można utonąć w zachwycie, tylko szara rzeczywistość dookoła mnie, jest takim kołem ratunkowym, bez którego pogrążył bym się w labiryncie, niekończących się ścieżek naturalnego piękna, jakie utkałaś nicią własnej fantazji i artystycznego usposobienia.
A czy u Ciebie ma powstać oczko
Życzę słońca i wkrótce znowu zawitam
Jolu, Karolku niewykluczone, że w przyszłości jakiś zjazd, czy najazd i u mnie się odbędzie.
O ile wcześniej, gdzieś się nie zaczaicie na mnie.
Grzesiu, oniemiałam z wrażenia ,
a jeśli zdołałabym coś napisać to przy Twoim poemacie i tak wypadnę blado , więc ograniczę się do skromnego dziękuję.
Ponieważ zdjęcia wychodzą mi lepiej niż wypowiedzi, przyjmij w podziękowaniu skromną fotke.

Moniko, serdeczne dzięki,
ale to zbyt wiele pochwał, już zaczynam się unosić.
Wiesiu, dziękuję za odwiedzinki.
Wczoraj była sesja skalniakowa na życzenie. Skalniak to ok. 1/4 mojego ogródka, a staje się on jakimś sposobem coraz mniejszy.
Pozdrawiam serdecznie.
O ile wcześniej, gdzieś się nie zaczaicie na mnie.
Grzesiu, oniemiałam z wrażenia ,
a jeśli zdołałabym coś napisać to przy Twoim poemacie i tak wypadnę blado , więc ograniczę się do skromnego dziękuję.
Ponieważ zdjęcia wychodzą mi lepiej niż wypowiedzi, przyjmij w podziękowaniu skromną fotke.

Moniko, serdeczne dzięki,
Wiesiu, dziękuję za odwiedzinki.
Wczoraj była sesja skalniakowa na życzenie. Skalniak to ok. 1/4 mojego ogródka, a staje się on jakimś sposobem coraz mniejszy.
Pozdrawiam serdecznie.
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mówiłam.........reanimacja obowiązkowa
Dorotko, oczko sobie jeszcze zrobisz, a ja kamieni takich już nie mam gdzie ułożyć
Mój M też podziwiał Twoje dzieło.....aż go zamurowało 
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
Dzięki Agnieszko za odwiedzinki.
Dwa w jednym.
Nie stosowałam agrowłókniny, ani folii. Chwastów prawie nie ma, a te co się pojawią są mizerne i łatwo je usunąć. A najczęściej widoczne są dopiero na zdjęciach.
Dzięki Beatko za ślad i przekaz, bez słów.
Guciu droga, reanimacja.
To ja zamykam swój wątek, nie mogę mieć Ciebie na sumieniu.
Zawsze można zacząć od początku.
Dziękuję.
Pozdrawiam.
Dwa w jednym.
Nie stosowałam agrowłókniny, ani folii. Chwastów prawie nie ma, a te co się pojawią są mizerne i łatwo je usunąć. A najczęściej widoczne są dopiero na zdjęciach.
Dzięki Beatko za ślad i przekaz, bez słów.
Guciu droga, reanimacja.
Zawsze można zacząć od początku.
Dziękuję.
Pozdrawiam.