siew i rozsada sezon 2012 r. cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2010, o 00:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Pomidory ? siew i rozsada sezon 2012 r. cz.3
chasse to jakaś tzw. balkonowa odmiana?
Pozdrawiam
Jerry
Jerry
No i wszystko jasne.
Wychodzi na to, że na opakowaniach nasion producenci piszą taka sama prawdę jak w gazetach

Wychodzi na to, że na opakowaniach nasion producenci piszą taka sama prawdę jak w gazetach

Tak, że jest szansa, że Ci jeszcze podrosnąPomidor coctiailowy GARTEN PERLE 0,5g
Rośliny wysokości 70 cm o intensywnie czerwonych owocach o wadze 6-8 g. Uprawiać można w gruncie, donicach na balkonach, w oknach, skrzynkach balkonowych itp. Zbiór od początku do polowy lipca.

tak
tzn wpisałam pewnego dnia w wyszukiwarkę na allegro : pomidor koktajlowy uprawa doniczkowa
i to mi wyszukało:)
tzn wpisałam pewnego dnia w wyszukiwarkę na allegro : pomidor koktajlowy uprawa doniczkowa
i to mi wyszukało:)
a tak wyglądał z owockami u Hekate http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &p=1739357
dziękuje Wam
mam nadzieję, że nie dostanę w dziób ponieważ wszytskim powiedziałam, że będą miały 20cm
mam nadzieję, że nie dostanę w dziób ponieważ wszytskim powiedziałam, że będą miały 20cm
2 lata temu miałam Perłę Ogrodu , rosła w gruncie i 50 cm miała spokojnie jeśli nie ciut więcej ....
Pozdrawiam,Małgorzata
- Suppa
- Od: 6 mar 2008, o 09:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pozdrawiam, Maciek.
a ja mam takie pytania:
1. moje pomidory przez cały weekend majowy do 28kwietnia-6 maja stały w tunelu i strasznie urosły do góry ,chodz tez zgrubiały czy to dobrze.? ze tak podrosły w tydzien .?
2. niektóre zaczynają już kwitnąć co robić.? czy to dobrze .?
3. jutro wrzucę fotki jak wyglądają pomidorki bo czesc wsadziłem do tunelu na stałe a czesc czeka do wysadzenia do gruntu ...
1. moje pomidory przez cały weekend majowy do 28kwietnia-6 maja stały w tunelu i strasznie urosły do góry ,chodz tez zgrubiały czy to dobrze.? ze tak podrosły w tydzien .?
2. niektóre zaczynają już kwitnąć co robić.? czy to dobrze .?
3. jutro wrzucę fotki jak wyglądają pomidorki bo czesc wsadziłem do tunelu na stałe a czesc czeka do wysadzenia do gruntu ...
pozdrawiam Tomasz
Domowo- czyli mój kawałek zieleni
Domowo- czyli mój kawałek zieleni
twoje pomidory maja dziwne objawy ,sam sie dziwie ze rosną 

- cantati
- Od: 10 lut 2012, o 17:00
Wcale Cię nie śledzę
Supciowe i zieloniutkie. Moje P-20 Blue są fioletowe i Czarne Zebry... Postawiłam po sztuce w domu kilka dni temu, żeby sprawdzić czy zareagują na ciepło i stracą fiolecik, ale nic - nadal takie same jak koleżki stojący w chłodzie. Zobaczymy co to z nich będzie

Supciowe i zieloniutkie. Moje P-20 Blue są fioletowe i Czarne Zebry... Postawiłam po sztuce w domu kilka dni temu, żeby sprawdzić czy zareagują na ciepło i stracą fiolecik, ale nic - nadal takie same jak koleżki stojący w chłodzie. Zobaczymy co to z nich będzie

Pozdrawiam, Dorota
Ja mam kilka odmian czarnych pomidorów ale żadna nie jest fioletowa sadzonka. Jeden był fioletowy- Czarna Zebra, ale przez pomyłkę
. Po przesadzeniu do torfu zapomniałem jego ,jednego sierotę, podlać nawozem.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
- cantati
- Od: 10 lut 2012, o 17:00
No właśnie już wcześniej próbowałam szukać przyczyny, ale bezskutecznie niestety. Torf mam podlany nawozem we wszystkich sadzonkach, na pewno, bo już je zasilałam 2 razy plus pierwsze zasilenie torfu przed pikowaniem. No i nie wiem... Jaka może jeszcze być przyczyna?
Pozdrawiam, Dorota
- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moje nie są fioletowe tylko zmaznięte.
Teoretycznie na minusie nie było, ale biało szkliste liście są od strony foli. 

pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja