Janku, u mnie rozpychające się mają troszkę swojego miejsca głównie na Przedogródku... Kiedyś będą miały dużo miejsca, jak będę miała... dużo miejsca

Ewcia, przecież te poduchy są łatwe do zdobycia
 , nic trudnego
  , nic trudnego  

, nic trudnego
  , nic trudnego  

Jak ja je lubię! Moje też mają już pączki!
  Jak ja je lubię! Moje też mają już pączki! 

nie wszystkie rośliny lubią przepuszczalną ziemię... U mnie w przepuszczalnym lewizje nie chciały... I wypadł mi ten malutki maczek ... Zbieraj nasionka, jak się da
  nie wszystkie rośliny lubią przepuszczalną ziemię... U mnie w przepuszczalnym lewizje nie chciały... I wypadł mi ten malutki maczek ... Zbieraj nasionka, jak się da   

, bardzo możliwe, że masz rację, moje siane z nasionek rosną w wielkie kępy, inne raczej słabo. Dziś posadziłam nifty-trifty, mam nadzieję, że się polubimy, bo jest piękny...
  , bardzo możliwe, że masz rację, moje siane z nasionek rosną w wielkie kępy, inne raczej słabo. Dziś posadziłam nifty-trifty, mam nadzieję, że się polubimy, bo jest piękny... 
   Na niektóre polowałam dwa lata...
 Na niektóre polowałam dwa lata...

, niestety maczki to krótkowieczne roślinki, a ja się nie postarałam odpowiednio o zebranie i przypilnowanie siewek
  , niestety maczki to krótkowieczne roślinki, a ja się nie postarałam odpowiednio o zebranie i przypilnowanie siewek   Mam nauczkę
 Mam nauczkę   
  , na razie maleństwa, w większości niekwitnące, ale... mam tylko nadzieje, że domki, które im znalazłam, będą im się podobały
  , na razie maleństwa, w większości niekwitnące, ale... mam tylko nadzieje, że domki, które im znalazłam, będą im się podobały  

Moje to takie wypierdki! Na 5 cm!
  Moje to takie wypierdki! Na 5 cm!