Widzę Zosieńko i Andrzejku ,że macie przywleczony ogromnisty kamień na działce --to dlatego się nie pokazywaliście ,bo pewnie Zosiu kazałaś Andrzejkowi go tachać w upatrzone miejsce i pilnowałaś ,żeby dobrze go usadowił .Nie powiem ,ładny i konar też się prezentuje .o kwiatach nie wspomnę . :P Och biedny ten Jędruś ,ja to mojego szanuję i w domu zostawiam każę nic nie robić
Bardzo mi się podoba ta wiosenka u was. Tyyyle kolorów.
Jak nazywa się to drzewko z czerwonymi listkami . To chyba jakaś sliwa? też mam taką, ale mnie wiem co to jest.
I proszę powiedzcie, do jakich rozmiarów zmniejszacie fotki- super się ogląda.
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013
Zosiu ja jak wejdę do waszego ogródka to nijak wyjść z niego nie mogę tylko patrzę i patrzę i nagapić się nie mogę
Bradzo macie ładnie i kolorowo.
Kwiatuszki są takie śliczne i masz ich dużo
Witajcie Zosiu i Andrzeju po dłuuuuugiej przerwie. Widzę, że Wasz ogród pięknie rozkwita, jest taki kolorowy, no i te hektary tulipanów, masa żonkili I bratki u Was kwitną a u mnie dopiero nieśmiało wyglądają spod ziemi. Postaram się niedługo Zosiu pokazać moje-Twoje róże i inne krzewy, które mi przysłałaś. Zaczynają się pięknie rozwijać. A tymczasem bardzo serdecznie Was pozdrawiam i obiecuję poprawę. Buziaczki