Witam kochani
Niedawno wróciliśmy z działeczki i ledwo żyjemy, marzę tylko o
Dzisiaj wycinaliśmy chore drzewa i takie ogólne porządki w choinkach. W sumie trzy razy chłopaki robili kurs pickup'em z przyczepką w pełni załadowaną. Drzewka chorowały, żadne z nich nie było w ogóle przycinane i z tego co mówili sąsiedzi owocowały bardzo słabo.
Ale szczegóły jutro, zdjęcia myślę fajne no i będziecie mogli nas "poznać" bo oczywiście będą zdjęcia z nami w roli głównej
Rapuznel - balkonowych i domowych nie zabraknie to zaglądaj często bo będę tęsknić

Kroplika kupiłam gotowego po 2,99 zł za sztukę w ogrodniczym. Nie zauważyłam żeby zamykały kwiatki ale nie stoją w pełnym słońcu tylko w półcieniu. Powojniki mam dwa Betty Risdom - ale niestety coś z nimi jest nie tak. Zaczęły wypuszczać nowe listki i wszystko uschło. Nie wiem czemu bo podlewane. Muszę się dowiedzieć czy jakoś je ratować czy ściąć i czekać aż puszczą od korzenia
Semper - dwa NN już rozpoznane - grusza i śliwka. Wycięliśmy kilka jabłonek bo 7 to mi raczej nie potrzebnych na tak małym terenie

Co do czereśni to wiem - będę uważać na robaczki, ale trochę białka nie zaszkodzi

Wierzba wiem że mandżurska, już poszperałam w necie, jest trochę pokraczna ale zobaczymy może uda się ją jakoś ogarnąć

Iglaczek fajny ale strasznie wygląda w środku

w ogóle nie miał ziemi tylko grubą na jakieś 10 cm warstwę zbutwiałych igieł - nie dziwię się że jest w takim opłakanym stanie. Ale będę o niego walczyć
Justuś27 - cześć kochana

No jednak jest zachwaszczona bo to taka nie pielona od ponad 5 lat tylko koszona raz do roku

Ale damy radę!
Migotko - witam kochaniutka

Jutro kończę prace na balkonie, w przyszłym tygodniu będzie ostatnia paczka z roślinkami
Moniczek - wiem że brzozy i wierzba będa śmiecić, ale ten szum
Nika28 - już posadziłam pierwszą malinę

nie moge się doczekać dalszych prac ale roboty będzie że hoho!!
Kochani idę ziuziu! Zapraszam jutro na zdjęcia!