Twoja jest piękna.
 Twoja jest piękna.Fotorelacja ze spotkania
 fajne miejsce i widać ,że dobrze się bawiliście.
 fajne miejsce i widać ,że dobrze się bawiliście.Pozdrawiam Jola.

Twoja jest piękna.
 Twoja jest piękna. fajne miejsce i widać ,że dobrze się bawiliście.
 fajne miejsce i widać ,że dobrze się bawiliście.

za zakupy ...muszę zobaczyc jak wygladaja hortensje , które kupiłas...to bukietówki ????
  za zakupy ...muszę zobaczyc jak wygladaja hortensje , które kupiłas...to bukietówki ????

....mój niestety też
 ....mój niestety też    Jak go proszę, żeby coś zrobił to jego lament przy robocie ciągnie sie kilometrami
  Jak go proszę, żeby coś zrobił to jego lament przy robocie ciągnie sie kilometrami  

)... Swoją drogą, Brukselska Koronka to obiecująca nazwa - myślę, że będziesz miała Małgosiu oryginalną hortensję... żałuję, że też jej nie dojrzałam
)... Swoją drogą, Brukselska Koronka to obiecująca nazwa - myślę, że będziesz miała Małgosiu oryginalną hortensję... żałuję, że też jej nie dojrzałam 

Gosiu
 Gosiu   .
 .

Całkowicie suchy jest ligustr co miał piękne błyszczące zółte listki i irga przy tarasie taka wysoka też chyba sucha.Coś mi się zdaje,że będę sadzić tylko hortensje bukietowe to nie będę miała takich strat.
 Całkowicie suchy jest ligustr co miał piękne błyszczące zółte listki i irga przy tarasie taka wysoka też chyba sucha.Coś mi się zdaje,że będę sadzić tylko hortensje bukietowe to nie będę miała takich strat.