Ogródek AGNESS cz. 11
Re: Ogródek AGNESS cz. 11
Aga, uwielbiam tu zaglądać...skalniaczek pięknie wygląda... o szachownicach nie wspomnę 
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Agnieszko ta pierwsza sasanka tak jasno różowa to od słońca ?czy taka ona jest?
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Aguś ,nareszcie mozemy się cieszyć kolorami w naszych ogródkach
Pięknie masz
Pięknie masz
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
Agness te ostatnie zdjecie cudne .Podobaja mi sie takie miejsca 
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu-bananiu bardzo się cieszę, ze podobają Ci się widoczki
Sasanka strzępiasta i mnie bardzo się podoba, niestety mam tylko jedną i u mnie jest wielki problem z dostaniem ich, ale mam nadzieję, ze jeszcze coś się trafi....
Żółci u mnie w ogródku dostatek, bo jak kocham gorące kolorki....żółć, pomarańcz, czerwień, bordo we wszelakich odcieniach
Iduś dziękuję za miłe słowa
Wiosna jest u mnie bardzo kolorowa, później lato bardziej zielone, nie ma tyle barw, staram się troszkę ich wprowadzić bo uwielbiam taki kolorowy zawrót głowy
Moniś sasanki to moje ukochane wiosenne kwiaty, papageno mam niestety tylko jedną, u mnie absolutnie nie ma szans na zakup, pozostaje mi allegro, ale jakoś się przed tym na razie opieram.....pewnie w przyszłym roku poszukam...
Aniu bardzo się cieszę, zapraszam jak najczęściej
Skalniaczek robi się coraz bardziej kolorowy.
Geniu sasaneczka jest jasno różowa, może odrobinę ciemniejsza niż na pierwszej fotce....dzień bardzo słoneczny i trudno oddać prawdziwa barwę...
Reniu dziękuję
Kolorków jest już naprawdę mnóstwo , wciąż zakwitają kolejne kwiatuszki
Iza cieszę się, że podoba Ci się , ja bardzo lubię niewielkie roślinki a na skalniaczku można je pięknie wyeksponować, bo na rabatach gubią się
Żółci u mnie w ogródku dostatek, bo jak kocham gorące kolorki....żółć, pomarańcz, czerwień, bordo we wszelakich odcieniach
Iduś dziękuję za miłe słowa
Moniś sasanki to moje ukochane wiosenne kwiaty, papageno mam niestety tylko jedną, u mnie absolutnie nie ma szans na zakup, pozostaje mi allegro, ale jakoś się przed tym na razie opieram.....pewnie w przyszłym roku poszukam...
Aniu bardzo się cieszę, zapraszam jak najczęściej
Geniu sasaneczka jest jasno różowa, może odrobinę ciemniejsza niż na pierwszej fotce....dzień bardzo słoneczny i trudno oddać prawdziwa barwę...
Reniu dziękuję
Iza cieszę się, że podoba Ci się , ja bardzo lubię niewielkie roślinki a na skalniaczku można je pięknie wyeksponować, bo na rabatach gubią się
- Alania

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
U nas też kiepsko jeśli chodzi o papageno. W ub.roku byo dużo w róznych kolorach i żałuję, że nie kupiłam więcej, tylko 3. W tym roku jeszcze nie spotkałam, są tylko zwykłe.
- AGNESS

Moniś może w przyszłym roku będzie lepiej....u mnie w ogóle jest beznadziejny wybór, są szkółki ale do każdej trzeba spory kawałek drogi pojechać, około 40 km, a u mnie z tym kłopot....Ale z tego co wiem, to też tak nie buł papageno , tylko zwykłe....
Agulka, masz wspaniałą, bardzo kolorową wiosnę w ogrodzie, której trochę zazdroszczę - kurczę, mam za mało wiosennych kwiatów... coś się dzieje z cebulowymi i zanikają, albo marnie kwitną... czy wykopujesz swoje?
Przepiękne zdjęcia - bardzo cieszą oczy
Przepiękne zdjęcia - bardzo cieszą oczy
- IWONA1311

- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Aga pięknie i kolorowo juz u Ciebie - tyle tulipanów i innych slicznych roślinek, a sasanki po prostu cudne, skąd Ty bierzesz takie śliczności? Mi jeszcze nie udało sie trafić na takie strzępiaste sasanki. Zastanawiałam sie jak zrobić skalniak u siebie i chyba juz wiem...
- AGNESS

Aguś dziękuję
Wiosna u mnie faktycznie kolorowa jest bardzo, to najbarwniejszy okres w moim ogródku. Później lato jest w zdecydowanie bardziej zielone . Wiesz tak naprawdę to ja jestem zbyt leniwa, żeby wykopywać cebulowe
także nigdy tego nie robię....przez kilka lat są bardzo ładne, a ja ciągle coś tam dosadzam, bo bardzo je lubię, tak, że nawet jak te stare marnieją to jakieś kolorki wciąż są
Iwonko cieszę się, że podoba Ci się
Sasanek mam dużo faktycznie, ale wszystkie zwyczajne, większość to moje siewki, które pięknie się rozrastają a i swoje stare kpy dzielę i rozsadzam . Papageno u mnie niestety są nieosiągalne, ta różowiutka to prezent odwiedzinowy od miłej Forumowiczki
Będziesz robiła skalniak....już czekam na relację....uwielbiam skalniaki 
Dziś trochę wiosennych ogólnych widoczków, jest taki upał, że tulipanki i inne wiosenne kwiaty błyskawicznie przekwitają, niestety pogoda nie pozwoli długo się nimi cieszyć....

Iwonko cieszę się, że podoba Ci się
Dziś trochę wiosennych ogólnych widoczków, jest taki upał, że tulipanki i inne wiosenne kwiaty błyskawicznie przekwitają, niestety pogoda nie pozwoli długo się nimi cieszyć....

- hala67

- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Aguś masz cudnie ukwiecony ogród. Piękne aranżacje tworzysz. A ja ciągle je podglądam i mam nadzieję, że za kilka lat też będę potrafiła stworzyć podobne.
Pozdrawiam Hala
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Witaj Aguś,wreszcie zrobiło się wszędzie kolorowo,tulipany cieszą,bo dają wyjątkowy widok w ogrodzie.M przy koszeniu ułamał mi 2 łebki pełnych,serce się krajało,ale trzeba przeboleć.
- ankha

- Od: 5 kwie 2009, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko
Chyba sama muszę wstawić troszkę ujęć ogólnych, Twoje są piękne 
- jola1010

- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Widoczki barwne i kolorowe - wiosna jest cudowną porą roku
Pozdrawiam Jola.
Pozdrawiam Jola.
-