Ogródek Gosi cz. 7
-
April
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek Gosi cz. 7
Gosiu, no niestety się nie zobaczymy, nie wyrobię się w żaden sposób.
A za buczkiem ma mi się rozejrzeć Aguniada jak jej się zmieści do autka. Kochana dziewczyna, prawda! Jak nie, to pojadę specjalnie po niego w innym terminie. Taki mniejszy jest u Sz. w cenie 40 zł +vat. Idealny, zobaczymy. Bawcie się dobrze i koniecznie róbcie zdjęcia. 
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ogromnie mi się podobają okrągłe pąki tulipanów
Nie mam żadnej chyba takiej odmiany.
Zazdroszczę spotkania, na pewno spędzicie miło czas. Ja też, w ogrodzie, ale to nie to samo
Pogoda na pewno wspaniała i u Ciebie 
Zazdroszczę spotkania, na pewno spędzicie miło czas. Ja też, w ogrodzie, ale to nie to samo
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu, piękne tulipanki
Czeresnia kwitnie zjawiskowo, pewnie ma przepyszne owoce
fajowo, ze widzimy się na zjezdzie juz za 3 tygodnie
Pozdrowionka
Czeresnia kwitnie zjawiskowo, pewnie ma przepyszne owoce
Pozdrowionka
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jolu, powiem Ci, że miałaś niesamowitego farta. Musisz musisz bardzo podziekować Adze. Załatwiła Ci ekstra buczka.
Bardzo żałuję, że nie byłaś.
Zdjęcia zrobiłam
Ewa, spotkania sa ekstra. Naprawde czuję się na nich jak na rodzinnych imprezach. Już nie mogę się doczekać Sulejowa. Teraz znowu musiałam wczesniej wyjechac.
Kasiu, ja również ciesze się, że spotkamy się na zjeździe. Naprawdę czekam na to bardzo.
Czereśnia jest pyszna. No i wygląda wiosna pieknie.
A oto zdjęcia ze spotkania i ze szkółki

Bardzo żałuję, że nie byłaś.
Zdjęcia zrobiłam
Ewa, spotkania sa ekstra. Naprawde czuję się na nich jak na rodzinnych imprezach. Już nie mogę się doczekać Sulejowa. Teraz znowu musiałam wczesniej wyjechac.
Kasiu, ja również ciesze się, że spotkamy się na zjeździe. Naprawdę czekam na to bardzo.
Czereśnia jest pyszna. No i wygląda wiosna pieknie.
A oto zdjęcia ze spotkania i ze szkółki

- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Fajna z Was grupa
Zdjęcia z ogrodu również mi się podobają 
-
April

- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Och fajna ekipa, żałuję tym bardziej
Wiem, buczek robi karierę choc go jeszcze nie widziałam.
Agunia jest aniołem urodzonym pod szczęśliwą gwiazdą.
Lecę do ogródka
Miłego dnia
Wiem, buczek robi karierę choc go jeszcze nie widziałam.
Agunia jest aniołem urodzonym pod szczęśliwą gwiazdą.
Lecę do ogródka
- dwostr

- Od: 25 mar 2008, o 15:38
Gosiu ,było mi ogromnie miło poznać Cię osobiście
Potwierdzam,spotkanie przesympatyczne tylko czemu ten czas tak szybko leci. 
Serdecznie pozdrawiam Danuta
- ZbigniewG

- Od: 3 cze 2010, o 18:42
Gosia a masz jego zdjęcie z większej odległościMargo2 pisze:..No i jednak mój iglaczek okazał się Pushem. A już się bałam, że to jakaś podróbka
Witaj Gosiaczku.Piękne kępy tulipanów a wszystkie przecudnej urody.Ewa kocha strzępiaste,a ja każde,tym bardziej ,że one potem już nie mają tych obrzeży postrzępionych .
Zdjęcia ze spotkania superowe tylko szkoda,że nie napisałaś kto jest kto.Poznaję Wandę a Ty?
Zdjęcia ze spotkania superowe tylko szkoda,że nie napisałaś kto jest kto.Poznaję Wandę a Ty?
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Gosiu jestem pełna podziwu, ze nie zmarzły im narcyzy i hiacynty to tylko 45 kilometrów ode mnie, a taka różnica.
Ja jednak nie mogłam być, bo założyłam sobie szlaban finansowy i żeby serce nie bolało... 
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu świetne fotki ze spotkania, jestem pewna, ze było cudownie jak zawsze
Ależ kępy hiacyntów 
He he, widzę że krótka historia pewnego buczka już jest popularna na forum
Fakt jest taki, że mam szczęście w tego rodzaju sytuacjach, chociaż to nie było do końca działanie z premedytacją ;))
Gosiu, super dziewczyna z Ciebie - wiem po naszych krótkich w sumie rozmowach, że mogłabym noce z Tobą przegadać... do następnego razu, a tymczasem dzięki za wczoraj
Gosiu, super dziewczyna z Ciebie - wiem po naszych krótkich w sumie rozmowach, że mogłabym noce z Tobą przegadać... do następnego razu, a tymczasem dzięki za wczoraj
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Gosiu,fajnie było spotkać się po roku.Czy możesz mi powiedzieć kto był na spotkaniu po kolei,bo opróczc ciebie,Wandzi i Agusi nie znam nikogi.
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
No pięknie, Gosia też była na spotkaniu i szkółkiengu, czyli miło spędziła czas w miłym gronie. 
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Z góry przepraszam za brak czasu i że nie mam kiedy odwiedzić Waszych ogródków. Jakoś ostatnio się nie wyrabiam. Pogoda wspaniała sprzyja spotkaniom, a mam ich bardzo dużo. No i w końcu nadrabiam zaległości w ogródku, a to, że pracuję między świętami nie ułatwia mi sprawy. Postaram sie w najbliższym czasie nadrobić zaległości
Ewa, naprawdę fajne osoby są na forum.
Zdjęcia niestety zrobiłam na chybcika, bo pedziłam na spotkanie. Za późno wzięłam się za podliczanie swoich zakupów i nie zdążyłam na wspólne zwiedzanie ogrodu.
Jola, żałuj.
Następnym razem mam nadzieję, że Ciebie nie zabraknie. Planujemy spotkanie w czerwcu w Powsinie.
Danusiu, mnie było także bardzo miło poznac Ciebie. Może kiedys odwiedzisz mnie? Może też z Alą, która narzeka na mnie, a sama do mnie przyjechac jakoś nie chce.
Na takich spotkaniach czas za szybko leci. ja jakoś ostatnio w ogóle nie mam czasu. Może on się kurczy?
Zbyszku, zaraz sprawdzę
Mam tylko to zdjęcie. Może jutro zrobię, ale kolorek już zaczyna znikać.

Tylko pamiętaj, ze on jest zmasakrowany przez mojego psa.
Aniu, ja też kocham wszystkie tulipany. To są tak naprawdę pierwsze większe kwiaty w ogrodzie. Nie może ich zabraknąc.
Już się poprawiam

Od góry po prawej m. Malgochy razem z nią
, Dalej Aguniada z m., Wandzia, Iza Tamaryszek i Agatka Francesca. Na końcu m. Wandzi

A tutaj od góry Kasik, Bożenka Babopielka, Ala Georginia i Danusia Drwost.
Aniu, bardzo żałuję, że nie byłaś. Ja też mam szlaban, ale jakoś wytrzymałam. Kupiłam tylko te roślinki, które bardzo chciałam i naprawdę wydałam niedużo.
Może oni tutaj mają inny mikroklimat ze względu na stawy? Podobno nad woda zawsze cieplej.
Aga, jak zwykle spotkanie było cudowne. Nie byłam na takim, gdzie było by mi źle. Tutaj spotykają się ludzie, którzy najlepiej się rozumieją.
Aguś, wiem, że to było niezamierzone, ale miałaś po prostu farta.
Po prostu trzeba się tylko cieszyć i wykorzystywać
Najbardziej cieszy się Jola
Ja też uważam, że było by całkiem sympatycznie tak całą noc spędzić na rozmowach. Nie tylko ogródkowych zapewne
Mam nadzieję, że następny raz nastąpi wkrótce.
Gosiu, mnie też było bardzo miło. Na pewno spotkamy się u Bożenki, bo zamierzam wpaść do niej w sierpniu na hortensje.
Już opisałam zdjęcia.
Maju, czas spędziłam przesympatycznie, ale niestety za krótko. Cieszę się, że będę mogła spotkać tyle osób w Sulejowie i pogadać dużo dłużej niż teraz.
Ewa, naprawdę fajne osoby są na forum.
Zdjęcia niestety zrobiłam na chybcika, bo pedziłam na spotkanie. Za późno wzięłam się za podliczanie swoich zakupów i nie zdążyłam na wspólne zwiedzanie ogrodu.
Jola, żałuj.
Następnym razem mam nadzieję, że Ciebie nie zabraknie. Planujemy spotkanie w czerwcu w Powsinie.
Danusiu, mnie było także bardzo miło poznac Ciebie. Może kiedys odwiedzisz mnie? Może też z Alą, która narzeka na mnie, a sama do mnie przyjechac jakoś nie chce.
Na takich spotkaniach czas za szybko leci. ja jakoś ostatnio w ogóle nie mam czasu. Może on się kurczy?
Zbyszku, zaraz sprawdzę
Mam tylko to zdjęcie. Może jutro zrobię, ale kolorek już zaczyna znikać.

Tylko pamiętaj, ze on jest zmasakrowany przez mojego psa.
Aniu, ja też kocham wszystkie tulipany. To są tak naprawdę pierwsze większe kwiaty w ogrodzie. Nie może ich zabraknąc.
Już się poprawiam

Od góry po prawej m. Malgochy razem z nią

A tutaj od góry Kasik, Bożenka Babopielka, Ala Georginia i Danusia Drwost.
Aniu, bardzo żałuję, że nie byłaś. Ja też mam szlaban, ale jakoś wytrzymałam. Kupiłam tylko te roślinki, które bardzo chciałam i naprawdę wydałam niedużo.
Może oni tutaj mają inny mikroklimat ze względu na stawy? Podobno nad woda zawsze cieplej.
Aga, jak zwykle spotkanie było cudowne. Nie byłam na takim, gdzie było by mi źle. Tutaj spotykają się ludzie, którzy najlepiej się rozumieją.
Aguś, wiem, że to było niezamierzone, ale miałaś po prostu farta.
Po prostu trzeba się tylko cieszyć i wykorzystywać
Najbardziej cieszy się Jola
Ja też uważam, że było by całkiem sympatycznie tak całą noc spędzić na rozmowach. Nie tylko ogródkowych zapewne
Mam nadzieję, że następny raz nastąpi wkrótce.
Gosiu, mnie też było bardzo miło. Na pewno spotkamy się u Bożenki, bo zamierzam wpaść do niej w sierpniu na hortensje.
Już opisałam zdjęcia.
Maju, czas spędziłam przesympatycznie, ale niestety za krótko. Cieszę się, że będę mogła spotkać tyle osób w Sulejowie i pogadać dużo dłużej niż teraz.