Ogród róży
- roza333
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród róży
Lukrecjo zaglądaj ile chcesz cieszę się z każdych odwiedzin  

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna 
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333

- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj  czy masz już jakieś roślinki.Czy dużo Ci wzeszło kwiatuszków
 czy masz już jakieś roślinki.Czy dużo Ci wzeszło kwiatuszków  

- roza333
Gosia123A sporo roślin mi pomarzło,róże chyba wszystkie padły ,ale jeszcze trochę poczekam może część się opuści nawet szafirki pomarzły.Sporo teraz pracy w ogrodzie muszę porobić zdjęcia ładnie mi zakwitły narcyze ,które sadziłam z synem na jesień i tulipanki takie podwójne.Praca w ogrodzie idzie mi bardzo wolno ale cieszę się że chociaż trochę mogę pokopać w ziemi to jest jak narkotyk   .Pozdrawiam wszystkich odwiedzających mój ogród.
 .Pozdrawiam wszystkich odwiedzających mój ogród. 

- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Ja na straty spisałam trzy róże, ale wczoraj zobaczyłam, że dwie odbijają nisko, tylko, że na tej, co nie odbija, zależy mi najbardziej   . Może pokażą się pędy z podkładki...
 . Może pokażą się pędy z podkładki... 
Bądź dobrej myśli, szkoda byłoby różyczek 

I się nie forsuj

. Może pokażą się pędy z podkładki...
 . Może pokażą się pędy z podkładki... Bądź dobrej myśli, szkoda byłoby różyczek

I się nie forsuj

- roza333
Witajcie ale wczoraj miałam na mojej werandzie niespodziankę ,mam tam karton po wysyłce czasem w nim śpią moje koty.Przy kolacji wrócił Mruczek do  domu maż otwiera mu drzwi a co ja słyszę małego kotka .Patrzymy do kartonu faktycznie koci  się w nim kotka myślałam że to nasza kitka bo te same futro ,a wieczorem maż mówi że kitka wcina karmę na werandzie popija mlekiem i ma duży brzuch więc to nie ona.Sprawdzam faktycznie w kartonie siedzi druga identyczna kotka z trzema małymi dwa szare tygryski i jeden czarny z białym jak mój Mruczek on sobie do domu chyba wszystkie kotki sprowadza jeszcze biegał z taką łaciata ta jeszcze brzucha nie ma ale pewno też będzie mieć małe i pewno do nas zawita.Chyba nasz dom przyciąga koty z okolicy i czują się u nas bezpiecznie kocia mama zostawia maluchy i robi sobie wychodne,a one są takie śliczne.

- stokrotka_polna
- 500p 
- Od: 20 mar 2012, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Różyczko, jeśli chodzi o róże, to mam podobne doświadczenia. Niedawno jeszcze chciałam wyrzucić 5 krzaczków, nawet już kupiłam nowe. Podczas wykopywania okazało się, że głęboko pod ziemią różyczki zaczęły wypuszczać pędy. W sumie uratowały się trzy z pięciu krzaków. Trzeba jednak czekać.
A co do kociaków, to cudnie, że one wyczuwają dobry dom. Czują się bezpiecznie. Teraz, to tylko zostaje zrobić małe kocie przytulisko

A co do kociaków, to cudnie, że one wyczuwają dobry dom. Czują się bezpiecznie. Teraz, to tylko zostaje zrobić małe kocie przytulisko

"Nie deptać stokrotek pod płotem, bo chociaż stokrotka maleńka, to w każdej jest nuta piosenki i w każdej poezji kropelka."
Pozdrawiam Stokrotka
U stokrotki polnej cz. 1 cz.2

Pozdrawiam Stokrotka
U stokrotki polnej cz. 1 cz.2
- roza333
stokrotka_polna czekam cierpliwie na oznaki życia różyczek.Faktycznie z kotami to będę mieć przytulisko.Koci tata tylko małe obserwuje z daleka   .Mam dziś swój mały sukces pojechałam autobusem do miasta trochę spraw było do załatwienia i zaliczyłam fryzjera a najbardziej się cieszę że udało mi się wejść do autobusu moje nogi chociaż mnie nie zawiodły ,a tak się bałam że nie dam rady.
 .Mam dziś swój mały sukces pojechałam autobusem do miasta trochę spraw było do załatwienia i zaliczyłam fryzjera a najbardziej się cieszę że udało mi się wejść do autobusu moje nogi chociaż mnie nie zawiodły ,a tak się bałam że nie dam rady. 
I jeszcze jedno miałam dziś niespodziankę przyszedł listonosz i przyniusł przesyłkę lilie i krzaczek ,a ja nie wiem komu dziękować .
 .

.Mam dziś swój mały sukces pojechałam autobusem do miasta trochę spraw było do załatwienia i zaliczyłam fryzjera a najbardziej się cieszę że udało mi się wejść do autobusu moje nogi chociaż mnie nie zawiodły ,a tak się bałam że nie dam rady.
 .Mam dziś swój mały sukces pojechałam autobusem do miasta trochę spraw było do załatwienia i zaliczyłam fryzjera a najbardziej się cieszę że udało mi się wejść do autobusu moje nogi chociaż mnie nie zawiodły ,a tak się bałam że nie dam rady. I jeszcze jedno miałam dziś niespodziankę przyszedł listonosz i przyniusł przesyłkę lilie i krzaczek ,a ja nie wiem komu dziękować
 .
 .Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna 

- 
				Stachu 1956
roza333, moje róże kupione i posadzone w kwietniu tak tyci , tyci puszczają , ale na starych różach nic nie widac .

- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
 Miło czytać, że kiciuchy znajdują tak wielu przyjaciół wśród miłośników ogrodów i kwiatów.
  Miło czytać, że kiciuchy znajdują tak wielu przyjaciół wśród miłośników ogrodów i kwiatów.   

Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Justynko ślicznie u Ciebie ,gratuluję kociakow ,ale masz teraz wesoło 

- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Justynko u mnie z różami podobna sytuacja jak u Ciebie. Wielkie są pozimowe straty w tym roku.
Gratuluję małych kociąt. Zwierzaki rozpoznają dobrych, przychylnych im ludzi i dlatego tak lgną do Ciebie. Masz dobre .
 .

Gratuluję małych kociąt. Zwierzaki rozpoznają dobrych, przychylnych im ludzi i dlatego tak lgną do Ciebie. Masz dobre
 .
 .- roza333
Witajcie tajemnica małych kociaków tych teraz i wcześniejszych się wyjaśniła ,przynosiła je ta sama kotka co w tym roku się okociła u mnie ,a nie ludzie jak myślałam.Zgłosił się właściciel kotki i tak się dogadaliśmy na razie kociaki zostały u mnie jednego zostawia właściciel 2 będą do wydania oby się znalazł dla nich domek .Kociaki podbiły serca całej rodziny każdy do nich zagląda i rozstać się będzie trudno  

Witaj Justynko.Nareszcie Cię odnalazłam(dobrze,że zostawiłaś u mnie ślad  )
 )
Do dobrych ludzi zwierzęta lgną więc koty to na pewno wykorzystały.Cieszę się razem z Tobą z wyprawy do fryzjera i przełamania bariery strachu-"czy potrafię sama wsiąść do autobusu"

)
 )Do dobrych ludzi zwierzęta lgną więc koty to na pewno wykorzystały.Cieszę się razem z Tobą z wyprawy do fryzjera i przełamania bariery strachu-"czy potrafię sama wsiąść do autobusu"
Ogródek An-ki 
An-ka

An-ka
- roza333
Witam Wszystkich odwiedzających mój wątek.Dziś kotka Kasia postanowiła po 5 dniach pobytu u nas pokazać swoje pociech właścicielowi i zaniosła je w pysku do niego.A teraz przychodzi do nas i sprawdza czy pudełko zostało ,nawet do domu weszła sprawdzić czy wszystko jest ok.Szkoda że zabrała maluchy bo bardzo się do nich przyzwyczailiśmy ,ale właściciel mówi że u niego też je tak przenosiła widocznie tak lubi .Teraz pewno chce je przynieść z powrotem zbadała też piwnicę ciekawe co zrobi bo ciągle do nas wraca.Pogoda super wszystko ładnie rośnie oprócz róż   tak mi ich szkoda.Poczekam jeszcze może odbiją.Porobię zdjęcia i jutro postaram się dodać.
  tak mi ich szkoda.Poczekam jeszcze może odbiją.Porobię zdjęcia i jutro postaram się dodać. 

tak mi ich szkoda.Poczekam jeszcze może odbiją.Porobię zdjęcia i jutro postaram się dodać.

- oliwka
- Od: 24 mar 2008, o 13:31
Justyno, poczekaj jeszcze trochę z nimi. Mogą coś jeszcze spod ziemi wypuścić.
U mnie też kiepsko zniosły zimę 

Cieszę się, że samopoczucie masz coraz lepsze.

U mnie też kiepsko zniosły zimę

Cieszę się, że samopoczucie masz coraz lepsze.