Wiesz że ja czekam cierpliwie
Witajcie w mojej 'bajce"....dopiero się pisze :) wiosna....
Re: Witajcie w mojej 'bajce"....dopiero się pisze :) wiosna....
Dorotko fajne ujęcia z córcią
wylukałam u Ciebie ciekawą języczkę bordo strzępiastą i początki zieleninki na brzozie , to moje ulubione drzewa na równi z modrzewiami
- Niunia1981
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam Dorotko! Coś u nas pochmurnie od rana, chyba będzie padać 
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Witam witam wtorkowo
Kawusiuję się
....Chmur trochę jest..ale mam nadzieje ,ze przewieje je wiatr i będzie ładnie
a mój maluszek już prawie dobry....to i więcej będę mogła zrobić
Paczucha nie doszła wczoraj...czekam dzisiaj
Halinko...ja wiem ,ze Ty brzózki lubisz
Jakoś nie umiem przejść koło tej seledynowej ślicznotki obojętnie ...to obie się tak wgapiamy
Magda na temat tulipanków ....nie wypowiadam się...zawsze jakoś tak się dzieje ,...i oszczędzam im życia...teraz już je wykopie i skończą..... na trawniku na skwerku , nie potrafię wyrzucić chabazia:twisted:
Ewuś pochwalę się ...pochwalę...ale wczoraj nie dotarły , to sadzonki od Adriana
Eluś witaj....czekam na Twój wąteczek Makowa Panienko
Moja córa to taka modelka, kocha obiektyw....i mogłaby cały czas pozować do fotek
Takie strzępiaste mam chyba 2 odmiany , to tegoroczny zakup , wyglądają ślicznie , ale te z ubiegłego roku jak na razie nie wychodzą...obawiam się ,że nie przezimowały
Brzozy sia cudne , modrzewia nie mam ....bardzo mi się podabają u Was te zwisające
Pamietam....
Monisia hej hej ...chmur trochę ale i słoneczko widać u mnie , mam nadzieje ,że będzie git
a mój maluszek już prawie dobry....to i więcej będę mogła zrobić
Paczucha nie doszła wczoraj...czekam dzisiaj
Halinko...ja wiem ,ze Ty brzózki lubisz
Magda na temat tulipanków ....nie wypowiadam się...zawsze jakoś tak się dzieje ,...i oszczędzam im życia...teraz już je wykopie i skończą..... na trawniku na skwerku , nie potrafię wyrzucić chabazia:twisted:
Ewuś pochwalę się ...pochwalę...ale wczoraj nie dotarły , to sadzonki od Adriana
Eluś witaj....czekam na Twój wąteczek Makowa Panienko
Moja córa to taka modelka, kocha obiektyw....i mogłaby cały czas pozować do fotek
Takie strzępiaste mam chyba 2 odmiany , to tegoroczny zakup , wyglądają ślicznie , ale te z ubiegłego roku jak na razie nie wychodzą...obawiam się ,że nie przezimowały
Pamietam....
Monisia hej hej ...chmur trochę ale i słoneczko widać u mnie , mam nadzieje ,że będzie git
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Witaj Dorotko porannie,jestem już po kawce,bo M jechał do pracy dalej.U mnie pada deszczyk,dobrze zrobi dla mojej okropnej trawy.
-
Keetee

Hej Małgosiu...u mnie tez wczoraj popadało w nocy , najbardziej to lubię
ja sie dze pzry kawusi , miłego dzionka 
- Niunia1981

- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Dostałam maila że jutro będzie u mnie paczka od Adriana 
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Dorotko kup zwykły modrzew i przycinaj - w koorelacji z brzozą będzie ładny zestaw 
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Cześć Dorotko skoro cie nie ma to wnioskuje ze grzebiesz w ziemi a to z kolei znaczy ze dzieciątko masz zdrowe 
-
Keetee

Hej kochaniuchy
Ewcia ...maluszek w przedszkolu...dzisiaj juz ok , my raczej szybko sę do kupy zbieramy, nie ma to tamto .Nie grzebię jeszcze w ziemi , musiałam jechać nowy modem do neostrady odebrać bo tamten coś był nie teges...i znowu wisielismy na bezprzewodowym , już zainstalowałam i ....odpalam w końcu tego neta... mam nadzieje ,ze będzie ok działać
Monisia...jak to cieszy co...takie paczkowie wiadomosci
ja dzisiaj tez dostałam niusa ,ze ze Starkla jedzie róża i takie balkonówki
a ja balkonu nie mam...kurczaczek pomylili sie i podwoili moje zamówienie....wychodzi na to ze będę miała 2 ładniutkie rózyczki
Ewcia w...modrzew...nie wiem gdzie wpomponowac...pomyslę...ale w nim wkurza mnie to ,ze łysy w zimie , ja traktuje iglaki jako takie uzupełnienie ,że to zawsze zielone ma być
Ewcia ...maluszek w przedszkolu...dzisiaj juz ok , my raczej szybko sę do kupy zbieramy, nie ma to tamto .Nie grzebię jeszcze w ziemi , musiałam jechać nowy modem do neostrady odebrać bo tamten coś był nie teges...i znowu wisielismy na bezprzewodowym , już zainstalowałam i ....odpalam w końcu tego neta... mam nadzieje ,ze będzie ok działać
Monisia...jak to cieszy co...takie paczkowie wiadomosci
Ewcia w...modrzew...nie wiem gdzie wpomponowac...pomyslę...ale w nim wkurza mnie to ,ze łysy w zimie , ja traktuje iglaki jako takie uzupełnienie ,że to zawsze zielone ma być
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko jak piekność, to ja od Ciebie odkupię po co mnasz mieć dubelek
Fajnie ,ze córcia już zdrowa 
-
Keetee

Jadziu ja zamówiłam ta rózyczkę...widze ,ze juz wysprzedana http://starkl.pl/view/p-1026/Szczegoly- ... 3230...jak chcesz to mów , mogłam nie podjac tej przesyłki...ale tak sobie myślę.., jak odeślą ...to może padną im te roślinki....eeeeee pomyślałam... one takie ładne , najwyżej dwie machnę i tyle...jak Ci pasuje to nie ma sprawy 
- lulka

- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja wysłałem ostrozki, ale pomyślałam tez o napastnicach, które w zeszłym roku wsadzalam. Ciekawe czy przezyja? Albo co gorsza czy ich nie wypielilam? 
Dorotko
nadgoniłam, brzoza przecudnej urody, lubię ją oglądać, a Curcia
rośnie Ci piękna ogrodniczka. Dobrze, że już zdrowa.
-
Keetee

hej kochani....
a ja od rana w nerwach...nie działa net z telekomunikacji...kurcze ja nie wytrzymie z tym netem
Znowu trzba się tam będzie przejść...bo przeca przez ta infolinie to tylko nerwy można stracić....
Magda , z moich naparstnic ...zostały tylko 2 sztuki
...no cóz moze sie rozgoszczą....
Iwonko witaj witaj...miło mi ,ze zahaczyłaś oko na mojej brzozie , wielgachne to takie i niebawem będzie cała zielona
Ewcia dzień doberek...musze poprawic sobie humor...pozagladam do Was , bo ten net mnie wykańcza...dobrze ze tego maluszka bezprzewodowego mam w razieco....
a ja od rana w nerwach...nie działa net z telekomunikacji...kurcze ja nie wytrzymie z tym netem
Znowu trzba się tam będzie przejść...bo przeca przez ta infolinie to tylko nerwy można stracić....
Magda , z moich naparstnic ...zostały tylko 2 sztuki
Iwonko witaj witaj...miło mi ,ze zahaczyłaś oko na mojej brzozie , wielgachne to takie i niebawem będzie cała zielona
Ewcia dzień doberek...musze poprawic sobie humor...pozagladam do Was , bo ten net mnie wykańcza...dobrze ze tego maluszka bezprzewodowego mam w razieco....