Szaleństwo ogrodowe Agusi
Re: Szaleństwo ogrodowe Agusi
Aguś słonko ja mam paczuszkę
kurcze głową w mur ale nie pamiętam czy była o czymś mowa
od rana wysilam swoja mózgownicę i nic , jakaś podpowiedż ? może miało być tu-ja a nie tija 
- agusia2410
- 500p

- Od: 30 kwie 2011, o 11:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ela- Tija - jesienią chciałaś ode mnie astra różowego pojedyńczego, mam nadzieję że dobrego ci wysłałam bo jesienią przesadzałam, ale nie mam innych kolorów to raczej dobre Ci wysłałam, a dla Tu-ja Izy mam wysłać chryzantemy, tylko jeszcze nie wszystkie wychodza więc na razie nie kopałam
Wczoraj zajarzyłam że nie widać moich pierwiosnków ząbkowanych, dzisiaj sprawdzam i niestety nie widać żadnego życia
a miałam kilka kępek w 3 kolorach i nie widać żadnego, a jeszcze jesienią liście były wielkie
nie widać również brunery i rozwara, ale posiałam - może choć coś z siewu będzie
budleje również nie dają życia
za to pierwiosnek viali też myślałam ze już sie nie pokarze a dzisiaj dojrzałam malutkie kiełki, może jednak odbije
-- 24 kwi 2012, o 20:06 --
W tym poście pokazywałam chryzantemy i astry
-- 24 kwi 2012, o 20:08 --
A tu Tija twój post
Więc chyba sie nie pomyliłam
chyba że sie rozmyśliłaś 
Wczoraj zajarzyłam że nie widać moich pierwiosnków ząbkowanych, dzisiaj sprawdzam i niestety nie widać żadnego życia
za to pierwiosnek viali też myślałam ze już sie nie pokarze a dzisiaj dojrzałam malutkie kiełki, może jednak odbije
-- 24 kwi 2012, o 20:06 --
W tym poście pokazywałam chryzantemy i astry
-- 24 kwi 2012, o 20:08 --
tija pisze:I ja pochwalę chryzantemy cudne sążółtą pomponiastą mam jest wyjątkowa , bordową będę miała a na różową pojedynczą możemy zrobić podmiankę jak jeszcze starczy Ci Agnieszko krzaczka
A tu Tija twój post
Więc chyba sie nie pomyliłam
Skleroza nie boli a szkoda ...na 33 stronie znalazłam swój wpis a przy okazji zwiedziłam cały wątek , fajnie jest powspominać
Szczerze mówiąc to nawet nie wiem czy moje chryzantemy wychodzą , jutro sprawdzę i napiszę czy już mogę zrobić przesyłkę .
Aguś chryzantemkę wysłałaś nie astra
nie rozmyśliłam się tylko zapomniałam 
Szczerze mówiąc to nawet nie wiem czy moje chryzantemy wychodzą , jutro sprawdzę i napiszę czy już mogę zrobić przesyłkę .
Aguś chryzantemkę wysłałaś nie astra
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Też uważam, że to różowe to chryzantema. Faktem jest, że wszystkie 3 są cudne.
Zastanawiam się podgrzewasz te lilie, że takie już duże. U mnie dopiero wystawiają noski z ziemi. Tej wielkości mam korony - w większości bez pąków.
Zastanawiam się podgrzewasz te lilie, że takie już duże. U mnie dopiero wystawiają noski z ziemi. Tej wielkości mam korony - w większości bez pąków.
- agusia2410
- 500p

A ja myślałam że to astrowe, bo jednak trochę inne liście ma, ale Ela jak dostanie w swoje łapki to lepiej oceni swoim fachowym okiem, na żywo lepiej ocenić
A zapomnieć że coś sie dostanie to chyba nie jest tak źle, nie czeka sie ,a tu listonosz "puk puk mam dla pani przesyłkę "
Iza - no właśnie reszta lilii też dopiero wystawia noski, nawet na tej samej rabacie są jeszcze 2 lilie i one dopiero zaczęły wychodzić, wiec nie wiem co na ten temat myśleć
A i musze przyznać że nigdy nie miałam wcześniej cesarskich koron, i dopiero jesienią kupiłam 3 cebule, jedna zgniła, dwie wyszły ale takie jakieś małe, pąki niby sa ale brązowe więc pewnie kwiatów i tak nie będzie 
A zapomnieć że coś sie dostanie to chyba nie jest tak źle, nie czeka sie ,a tu listonosz "puk puk mam dla pani przesyłkę "
Iza - no właśnie reszta lilii też dopiero wystawia noski, nawet na tej samej rabacie są jeszcze 2 lilie i one dopiero zaczęły wychodzić, wiec nie wiem co na ten temat myśleć
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś,dziękuję jeszcze raz za pamięć.Czy ten rdest lubi słońce czy cień?Będę czekać na listonosza i zaraz sadzę,dziś akurat pada to nie trzeba podlewać.
- Gosia123A

- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Ja już dziękuję Ci za Rdest,oraz sałatę.Jest taka świeża jak z ogródka

Przesyłka dotarła , roślinki już w ziemi
Aguś sprawdzałam u mnie dopiero jedna chryzantema wychodzi , jeszcze chwilkę poczekamy w razie jak się nie pokaże to zaproponuję inne roślinki .
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dostałam dzisiaj przesyłkę od ciebie,
niespodzianka wielka.Między jedną ulewą a drugą wyleciałam wsadzić.Dziękuję jeszcze raz.
- agusia2410
- 500p

Małgosiu i Gosiu - to dokładnie rdest wężownik, u mnie rośnie na słońcu, tylko lubi wilgoć, można sadzić w pobliżu oczek, stawów,gdzie dużo wilgoci
Gosiu - czyli paczuszka już u Ciebie ?
no to sie poczta spisała
Eluś - spokojnie , poczekamy, bo moje chryzantemki tez w większości jeszcze w uśpieniu, a przynajmniej mam taką nadzieję że tylko śpią
Małgosiu - czyli też już dotarła paczuszka
tym razem poczta przeszła samą siebie, wczoraj wysłałam 4 paczki i wszystkie dzisiaj doszły, jeszcze nie mialam takiego wyniku
Gosiu - czyli paczuszka już u Ciebie ?
Eluś - spokojnie , poczekamy, bo moje chryzantemki tez w większości jeszcze w uśpieniu, a przynajmniej mam taką nadzieję że tylko śpią
Małgosiu - czyli też już dotarła paczuszka
tym razem poczta przeszła samą siebie, wczoraj wysłałam 4 paczki i wszystkie dzisiaj doszły, jeszcze nie mialam takiego wyniku
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agusiu, gratuluję nowego aparatu. Od razu fotki lepsze.
Bardzo oryginalny ten twój wężownik
Bardzo oryginalny ten twój wężownik
- coccinella
- 1000p

- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
no, kochana, jakim cudem Ty znajdujesz jeszcze czas na forum, jak Ty tylko wymianki uskuteczniasz???
przynajmnije poczta dzięi Tobie żyje ;) 
- agusia2410
- 500p

Wandziu- aparat mam od października, ale wtedy już było mało do fotografowania, a i wciąż się uczę
Marysiu - dobrze że doszły w terminie
niech Ci rosną zdrowo
Iwonko - poczta też chce zarobić
większość to były koperty, tylko jeden karton wysyłałam, za to miał ponad 8 kilo
W końcu miałam dzisiaj czas aby popielić, i mogłam trochę zdjęć zrobić
mahonia

hiacynty

Marysiu - dobrze że doszły w terminie
Iwonko - poczta też chce zarobić
W końcu miałam dzisiaj czas aby popielić, i mogłam trochę zdjęć zrobić
mahonia

hiacynty

- agusia2410
- 500p