A więc przyszedł czas na mój ogród
  A więc przyszedł czas na mój ogród  Może kilka słów o nim. Działka ma 7 arów, dom stoi w narożniku działki więc jest spory kawałek do zagospodarowania
  Może kilka słów o nim. Działka ma 7 arów, dom stoi w narożniku działki więc jest spory kawałek do zagospodarowania  . Dom jest poniemiecki i ma stary sad. Częściowo już się pozbyliśmy z mężem kilku starych i chorych drzew, ale jeszcze sporo zostało, tak jak kwiatów których nazw nawet nie znam. Co roku coś zmieniamy, ale jest naprawdę dużo roboty
 . Dom jest poniemiecki i ma stary sad. Częściowo już się pozbyliśmy z mężem kilku starych i chorych drzew, ale jeszcze sporo zostało, tak jak kwiatów których nazw nawet nie znam. Co roku coś zmieniamy, ale jest naprawdę dużo roboty  Chcieliśmy zrobić ogród w jakimś stylu, ale niestety ten miszmasz jest nie do opanowania
  Chcieliśmy zrobić ogród w jakimś stylu, ale niestety ten miszmasz jest nie do opanowania  I nawet zaczęło mi się to podobać
  I nawet zaczęło mi się to podobać  
 Kilka zdjęć ogrodu

A to moje dzieło z tego roku. Mały klombik pod śliwą, posadziłam tam żurawki, funkie, i tawułę. Zobaczymy jak będzie wyglądał później

Wiosna już daje znaki

Dziękuję za odwiedziny i zapraszam ponownie

Nie wiec co to za grzyby, orientuje się ktoś
  Nie wiec co to za grzyby, orientuje się ktoś 
 Ale nie było tak źle
  Ale nie było tak źle  Orzechów tylko nie było i śliwek, a winogron i wiśnie udały się jak żadnego roku
 Orzechów tylko nie było i śliwek, a winogron i wiśnie udały się jak żadnego roku 

ale taka okazja, za 15 zł musiałam ją mieć
  ale taka okazja, za 15 zł musiałam ją mieć