oj wiem! do zapaści finansowej mnie to doprowadza!paco pisze:- OK! WIESZ PRZECIEŻ CO TO KILKA LAT DLA RYNKU HOSTPidżama pisze:Nie Andrzeju, bardziej znana i obecna na naszym rynku już od kilku lat![]()
Ja obserwuję rynek dopiero 3 - 4 lata, a tak na prawdę od dwóch.
Hosta quiz
- śnieżka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 12:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja z hostami dopiero zaczynam dlatego, żeby je bardziej poznać i nauczyć się je rozróżniać, chcę przyłaczyć się do zabawy, ale nie śmiejcie się proszę z moich ewentualnych pomyłek.
Zagadka Tomasza II- nie mam takich host- tylko na podstawie fotek w necie, spróbuję rozpoznać.
fotka 2. - Joseph- może, bo chyba nie Invincible?
fotka 1. Tokudama Flavocircinalis - przynajmniej podobnie wygląda
Jeśli to nie te, to proszę po rozwiazaniu zagadki, podpowiedzieć, jakimi charakterystycznymi cechami te wymienione przeze mnie różnia się od tych na fotkach-zagadkach?
Zagadka Tomasza II- nie mam takich host- tylko na podstawie fotek w necie, spróbuję rozpoznać.
fotka 2. - Joseph- może, bo chyba nie Invincible?
fotka 1. Tokudama Flavocircinalis - przynajmniej podobnie wygląda
Jeśli to nie te, to proszę po rozwiazaniu zagadki, podpowiedzieć, jakimi charakterystycznymi cechami te wymienione przeze mnie różnia się od tych na fotkach-zagadkach?
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Znam to bardzo dobrze - taki jest los maniaka ogrodowego.Pidżama pisze: oj wiem! do zapaści finansowej mnie to doprowadza!

Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,