Czekam, aż słonko zacznie trochę śmielej świecić, bo 5 stopni to chyba za mało, żeby wynosić rozsady.... I inne donice...
 Czekam, aż słonko zacznie trochę śmielej świecić, bo 5 stopni to chyba za mało, żeby wynosić rozsady.... I inne donice...  

Przemęczyłaś nogę w ogrodzie i teraz cierpisz
 Przemęczyłaś nogę w ogrodzie i teraz cierpisz  Oszczędzaj się -pomalutku pracuj
 Oszczędzaj się -pomalutku pracuj

Co się stało, dowiem się po wizycie u ortopedy. Na razie biorę tabletki i jakoś żyję.
 Co się stało, dowiem się po wizycie u ortopedy. Na razie biorę tabletki i jakoś żyję.
 ). Ortopeda nie okazał się za bardzo przydatny, więc życzę Ci, być trafiła na mądrzejszego.
 ). Ortopeda nie okazał się za bardzo przydatny, więc życzę Ci, być trafiła na mądrzejszego.
 Z łokciami poszło dobrze, może i kolano da się wyleczyć.
 Z łokciami poszło dobrze, może i kolano da się wyleczyć. Kuruj się...
 Kuruj się...

Kiedyś miałam bark niesprawny, ile to problemów jest, jak człowiek ma jedną rączkę. Maść końska, o której pisała Ewa  trochę mi pomagała. Zrobiłam USG i okazało się, że ścięgno miałam naderwane, nawet nie wiem kiedy to się stało.
 Kiedyś miałam bark niesprawny, ile to problemów jest, jak człowiek ma jedną rączkę. Maść końska, o której pisała Ewa  trochę mi pomagała. Zrobiłam USG i okazało się, że ścięgno miałam naderwane, nawet nie wiem kiedy to się stało.
 W końcu z boleściami trzeba zrobić porządek.
 W końcu z boleściami trzeba zrobić porządek.
 ), bo nareszcie siądziesz sobie na czterech literach i odpoczniesz
 ), bo nareszcie siądziesz sobie na czterech literach i odpoczniesz   

(tak mi powiedział lekarz laryngolog,gdy uskarżalam się na swędzące ucho-"droga pani w tym wieku(42 lata wtedy miałam) to tak bywa.Lekarstwo?Nie drapać i nie wkladać do ucha nic cieńszego od kciuka
 (tak mi powiedział lekarz laryngolog,gdy uskarżalam się na swędzące ucho-"droga pani w tym wieku(42 lata wtedy miałam) to tak bywa.Lekarstwo?Nie drapać i nie wkladać do ucha nic cieńszego od kciuka  I tyle a ucho dalej po wielu latach ma się tak samo.
 I tyle a ucho dalej po wielu latach ma się tak samo.