Kalonchoe-Pomocy!
- Zeberka12
- 10p - Początkujący
- Od: 29 paź 2011, o 13:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kalonchoe-Pomocy!
Chiałem, żeby moje kalonchoe zakwitły wieć przykryłem je kartonem 17-8.Odkrywam karton a tu białe podobne do wełnowców robaczki.Wyglądają jak ślimak bez skorupy tylko wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele mniejsze i białe.Jak je powstrzymać prosze o info 

-
- 200p
- Od: 30 cze 2011, o 14:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Kalonchoe-Pomocy!
a możesz wstawić zdjęcia tych besti?
- eikoden
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2011, o 14:22
a może mszyce ?
witam,mam problem.mam moje kalanchoe od około miesiąca a od kilku dni zaczęło pokazywać się na lisciach coś żółtego i kwiaty więdną(na razie inne odrastają,ale czemu tamte więdną?)Czy to jest możliwe ze to przez to iż trzymam go na południowym parapecie gdzie dosięga go większość dnia słońce? 

Drobiazgi sprawiają, że niepostrzeżenie i cicho wchodzi wielkie szczęście
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Moze byc tez przelany, witam na forum Cie
mamy bardzo podobne nicki

- Zeberka12
- 10p - Początkujący
- Od: 29 paź 2011, o 13:08
Może...Jak jest łodyga moich kalonchoe to na tych łodygach są takie włoski i ta tych włoskach sa te robaczki:)
P.S:Zeberka bo mam chodowle zeberek a ty ?
P.S:Zeberka bo mam chodowle zeberek a ty ?
a jaki rodzaj tego twojego kalanchoe jest?Bo np.na kalanchoe tomentosa jest rzeczą normalne ze są włoski na brzegach i szczytach liści.Daj jakieś zdjęcia.
Drobiazgi sprawiają, że niepostrzeżenie i cicho wchodzi wielkie szczęście