Doniczkowe joli1313 cz.1

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Doniczkowe joli1313 :)

Post »

Jola właśnie wymiany to połowa sukcesu, chyba ze jeszcze trafisz na kogoś kto nie zdziera, bo kiedyś widziałam liście fiołków po 6 zeta a nawet 7 ! dla mnie i 5 zeta za liść to horrendalna cena!
Awatar użytkownika
AloesIk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 16:49
Kontakt:

Post »

Belcia piękna w całej swej okazałości ;:167 , kaktusowe też super ;:333
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jolciu to ja widzę, że ty taka "cierpliwa" jesteś jak i ja :;230 Też ciągle noszę i przestawiam... O moje roślinki to chyba niebardzo to lubią ;:202
Awatar użytkownika
izabela skula
1000p
1000p
Od: 3 sie 2010, o 15:40

Post »

zazdroszczę ci kwitnienia belki - moja jest zbyt młoda i raczej mi nie zakwitnie w tym roku wiec będę podziwiac twoją
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2012, o 14:41

Post »

trzynastka pisze:Jola właśnie wymiany to połowa sukcesu, chyba ze jeszcze trafisz na kogoś kto nie zdziera, bo kiedyś widziałam liście fiołków po 6 zeta a nawet 7 ! dla mnie i 5 zeta za liść to horrendalna cena!
:shock: Niezła cena.Nie dosyć,że pewności nie ma co do odmiany,to jeszcze ryzyko,czy listek się przyjmie ;:224 :wit

Aloesik ;:196
Karolina__ pisze:Jolciu to ja widzę, że ty taka "cierpliwa" jesteś jak i ja :;230 Też ciągle noszę i przestawiam... O moje roślinki to chyba niebardzo to lubią ;:202
Nie tyle niecierpliwa,co wścipska :;230 .Codziennie sprawdzam o ile mi kwiatuszki podrosły ;:224 .A tak ciasno na parapetach,że żeby podlać-wszystkie muszę zdjąć z okna ;:219 ;:224
izabela skula pisze:zazdroszczę ci kwitnienia belki - moja jest zbyt młoda i raczej mi nie zakwitnie w tym roku wiec będę podziwiac twoją
Izunia,a ja myślę i jestem prawie pewna,że Ci zakwitnie ;:215
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A to masz to samo co ja :D Nie umiem powstrzymać się żeby nie zrobić codziennego obchodu :;230
izabela14
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lut 2012, o 12:39

Post »

I ja się dołączam z tym obchodem z tym, że ja nie dość że po domku przestawiam kwiaty żeby sprawdzić czy coś nowego z nich nie wyłazi to jeszcze po ogrodzie krążę jak głupia kilka razy dziennie :;230
no w zimie jak śnieg leży to odpuszczam :;230
Moja nieuleczalna choroba, cz.2
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
Awatar użytkownika
izabela skula
1000p
1000p

Post »

ja to jak lekarz - ledwo wstanę to siu siu i obchód :;230
myślisz, że zakwitnie - ona jest na prawdę malutka, zobacz u mnie.
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2012, o 14:41

Post »

Dziewczyny ;:136 ,nie wiecie jak się cieszę,że nie jestem osamotniona z tym obchodem parapetów ;:196 .A ja już myślałam,że jakaś chora jestem ;:131 ;:145 :;230 .

Izabela14 ja gdybym miała taki ogród (roślinki) jak Ty to bym chodziła i 5x dziennie :;230 .I psa bym żarłocznego zdobyła,żeby mi nikt nie podprowadził tych rarytasków ;:224 :;230 .Błagam zrób sobie wątek ;:180 :;230 ;:215

Izabela skula ty doktorko ;:172 :;230 :;230 :;230 . Widziałam Twoją bellę.Fajnie rośnie ;:215 .Myślę,że jednak zakwitnie.Wydaje mi się,że one chętnie wiążą kwiaty.tylko chyba nie lubią przestawiania.Ja ze swoją latałam jak głupia i sporo pąków pogubiła :( .Teraz są 3 spore rozetki kwiatuszków i chyba jednak zakwitną :heja
izabela14
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lut 2012, o 12:39

Post »

ej dziewczyny przestańcie tak biegać z tymi biednymi hojkami bo one tak teraz pewnie z braku orientacji pączki gubią :;230
a tak poważnie to rzeczywiście żadna hoja nie lubi przestawiania a już na pewno nie w czasie gdy ma pączki,przeciągów też nie lubi
bella ma to do siebie ,że nawet małe i młode roślinki zakwitają tak więc głowa do góry :D ;:196
Jolu nie męcz,nie męcz-wątku ,przynajmniej jak na razie ..niet
psa to mam,a nawet 3 w tym owczarka kaukaskiego,który obecnie waży coś ok 90kg :;230 ;:224
Moja nieuleczalna choroba, cz.2
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
Awatar użytkownika
magda41
500p
500p
Od: 24 lip 2011, o 09:14

Post »

Jolu cudeńka masz w domku ;:138 ;:138 jak ja bym chciała mieć amarylisa ;:223
Moje roślineczki :) :)

Zapraszam! Magda :)
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to Izabelo z 14tką będziemy teraz Ci suszyć głowę dopóki nie stworzysz swojego wątku :pogon Trzeba było się tak nie chwalić pieskami Obrazek
Mówicie, że małe Belle też zakwitają? To dobrze bo ja taką mam ;:oj Będzie sobie stała grzecznie w jednym miejscu. Chyba żaden kwiatek nie lubi przestawiania. A ja uznaję zasadę, że jeśli ładnie rośnie (i kwitnie) to znaczy, że dobrze mu w tym miejscu. A jeśli zauważę, że coś się z kwiatuszkiem zaczyna dziać, tu szukam mu innego miejsca.
I muszę się pochwalić, jedno z kalanchoe które przestawiłam na parapet, zaczyna produkować pączki ;:oj I to jest jedno z tych 'kikucików'. W końcu będę mogła je oznaczyć Obrazek
Iza S. Ty jak lekarz a ja jak policjant Obrazek Jak jakaś nie chce rosną to reprymendy udzielam ;:190
Awatar użytkownika
izabela skula
1000p
1000p

Post »

jak swoja wsadziłam i postawiłam w kuchni na parapet - od zachodu tak stamtąd nie schodzi i nawet o centymetr się doniczka nie przesunęła
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

;:7 Jolu całe szczęście, że Karolina skutecznie "wierciła Ci dziurę w brzuchu", bo faktycznie żal, abyś sama cieszyła się urodą swoich roślin :D
Widzę, że obie kochamy kwitnące rośliny, więc nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Ci kolejnych fiołków, hipeastrum i co tylko chcesz ;:196
...a dziura w kieszeni...kto jej nie ma, niech podniesie rękę do góry :lol:
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
lilasek
200p
200p
Od: 4 kwie 2012, o 15:09

Post »

coś mi wcięło ostatni wpis...
Jolu tak mnie te Twoje grudniki urzekły, że powiedziałam, że pojadę po te przecenione do casto, ale niestety już ich nie było... ktoś mnie bezczelnie ubiegł ;) na pocieszenie mam to, że czekam na stapelie od jednej z forumowiczek ;)
Pozdrawiam Lila
Mój wiklinowy balkon
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”