Tym bardziej, że według prognoz będzie w następnych dniach więcej słońca niż ostatnio ;)

mysle ze na sianie pomidorow najlepszy bedzie dzien 3go marca...nie dosc ze ksiezyc rosnie to jeszcze przebywa w znaku raka...petunie w "tabletki" wysieje 29 lutego Bliznieta dodadza jej urody
  mysle ze na sianie pomidorow najlepszy bedzie dzien 3go marca...nie dosc ze ksiezyc rosnie to jeszcze przebywa w znaku raka...petunie w "tabletki" wysieje 29 lutego Bliznieta dodadza jej urody 

I dlatego, że działa stosuje go coraz więcej osób.Ul_cia pisze: Więc działa

Nenesko -nie byloby Ci do smiechuNenesa pisze: Trafiłam na jakiś dziwny z koszeniem trawników w styczniu (swoją drogą niezła zabawa).
 gdybys te trawniki w styczniu kosic musiala...Wlasnie mojej przyjaciolce trawka wybujala w pd Kalifornii...druga klnie bo odpoczac od tego trawnika na Florydzie nie moze...ja klne na sarenki obzerajace mi notorycznie rododendrony-4 rok kwiatow dochowac sie nie moge przez ten ich wypas
 gdybys te trawniki w styczniu kosic musiala...Wlasnie mojej przyjaciolce trawka wybujala w pd Kalifornii...druga klnie bo odpoczac od tego trawnika na Florydzie nie moze...ja klne na sarenki obzerajace mi notorycznie rododendrony-4 rok kwiatow dochowac sie nie moge przez ten ich wypas  wracajac do kalendarza- bedac w Polandii Naszej Ukochanej natrafilam na taki z uwzglednieniem Zodiaku...na dodatek mi mowi kiedy okna myc albo odplamiac...albo kiedy maseczke sobie strzelic na pynio...Zamowilam sobie tez kalendarz na Polnocna Ameryke za cale 11 i pol dolca-i lepiej zeby mi w koncu pomidorki sie udawaly
 wracajac do kalendarza- bedac w Polandii Naszej Ukochanej natrafilam na taki z uwzglednieniem Zodiaku...na dodatek mi mowi kiedy okna myc albo odplamiac...albo kiedy maseczke sobie strzelic na pynio...Zamowilam sobie tez kalendarz na Polnocna Ameryke za cale 11 i pol dolca-i lepiej zeby mi w koncu pomidorki sie udawaly   do tej pory tylko ogorki mialam dobre a rozsady pomidorow kupowalam bo zawsze moim sie cos stalo...Koperku nie moge sie dochowac i rzodkiewki..uwierzycie???A mam czarnoziemy na dodatek uzyznione przez wspomniane wczesniej sarenki...i najbardziej wybujaly koperek skladal sie z cieniutkiej lodyzki i trzech listkow...
 do tej pory tylko ogorki mialam dobre a rozsady pomidorow kupowalam bo zawsze moim sie cos stalo...Koperku nie moge sie dochowac i rzodkiewki..uwierzycie???A mam czarnoziemy na dodatek uzyznione przez wspomniane wczesniej sarenki...i najbardziej wybujaly koperek skladal sie z cieniutkiej lodyzki i trzech listkow...

a dopiero co  dotarl do mnie  kalendarz Pani Thun. mam ndzieje ze jej kalendarze nadal beda edytowane...Pomidorki wysialam jak pisalam...maja juz 4 listki ale nie moge sie zdecydowac czy pikowac je w dzien owocowy czy korzeniowy? Tak mysle ze pikowanie ma wzmocnic korzen...Nie wiem czy wytrzymaja do czwartku bo niezle wybujaly...Ktos mi cos poradzi?Dzięki
 a dopiero co  dotarl do mnie  kalendarz Pani Thun. mam ndzieje ze jej kalendarze nadal beda edytowane...Pomidorki wysialam jak pisalam...maja juz 4 listki ale nie moge sie zdecydowac czy pikowac je w dzien owocowy czy korzeniowy? Tak mysle ze pikowanie ma wzmocnic korzen...Nie wiem czy wytrzymaja do czwartku bo niezle wybujaly...Ktos mi cos poradzi?Dzięki

...Wydawalo mi sie ze pomidorki powinny wzmosnic teraz korzenie...wsadzilam je po pierwsze listki i czekam.aha i jeszcze jedno...czy my tu na forum mamy skrzynki mailowe?Pozdrawiam
 ...Wydawalo mi sie ze pomidorki powinny wzmosnic teraz korzenie...wsadzilam je po pierwsze listki i czekam.aha i jeszcze jedno...czy my tu na forum mamy skrzynki mailowe?Pozdrawiam

Dostalam wiadomosc ze napisales...ale przeczytac nie moge
 Dostalam wiadomosc ze napisales...ale przeczytac nie moge  

O ile wiem, każdy (nawet nowo narodzony) może czytać PW, ale tylko ci z dłuższym stażem mają prawo wysłać. Kto chce, może udostępnić swój mail dla wszystkich na forum, ale oprócz mnie mało ludzi tak zrobiło.luna2002 pisze:Jestem nowicjuszem i nie mam uprawnien do czytania privDostalam wiadomosc ze napisales...ale przeczytac nie moge

Mam angielski kalendarz Pani Thun,chetnie sie podziele..wlasnie nauczylam sie scan...ale wyszlo za duze i gmail nie chce tego przyjac-jakis pomysl? Dzięki wszyskim serdeczne za wsparcie.