Witajcie .W końcu i ja zakładam swój wątek-za namową Karoliny_.Wierciła mi dziurę w brzuchu od długiego czasu-tłumacząc,że moje kwiatki to rarytasy
Długo myślałam jakie rośliny wstawić na początek i padło na ...różę chińską,hipeastrum,grudniki
Witajcie dziewczyny .
Jak wrzucę z telefonu aktualniejsze zdjęcia kwiatków,to wstawię więcej .
Karolinko,jak tylko dowiem się,która z 3 gałązek hibiskusa kwitnie na ten budyniowy kolor,to Ci spróbuję ukorzenić .Bo są dwa kolory w doniczce.
Nie chciałam na początku wątku straszyć tym kalanchoe .a osłonka taka prosta,nieciekawa.Jak całe kalanchoe ,z Biedr...!
Nooo Jola, teraz to sobie nagrabiłaś Mnie to kazałaś wystawiać wszystkie kikuty kalanchoe jakie mam w domu
Ja też miałam jeden taki kapeć to obciachałam to co było jeszcze zielone, ukorzeniłam i teraz mam całkiem ładną roślinkę
OK, czekam na więcej
Z góry dziękuję za budyniowca
Jolu ja tez się cieszę z Twojego wątku,dobrze ,że Karolina namówiła Ciebie na watek bo na prawdę masz rarytasy
Piękne rozpoczęcie z różą chińską ,,hipeastrum,grudniki .
Karolina_ specjalnie dla Ciebie-zdjęcia mojego kalanchoe.Tak się ustawił,że nie widać przyschniętych listków Jatra dla Ciebie zdjęcia mojego kwitnienia fiołka Ma's Winter Moon.Zakwitł jednym kwiatuszkiem i dopadły go roztocza .Ale dał się wyleczyć i na razie wypuszcza śliczne listki.Całość nie wygląda jeszcze dobrze,ale te listki
Aloesik witaj!Mam jeszcze hibiskusa o kwiatach różowych pełnych.Oba siedzą w jednej doniczce-takie kupiłam.