Marysiu, u moich widocznych sąsiadów nie ma kur, to może moje dotrwają do siódmej, a ten co ma kury jest zabudowany i nic nie widać, nie przez to żeby mi kury przeszkadzały bo wszelkie żyjątka lubię, z małymi wyjątkami, ale oprócz kur, ma hałdy różnych klamotów, starych opon i innych urozmaicaczy krajobrazu, jedyne czego mu zazdroszczę to.... kupy gnoju
Wiejski ogród
- zielonajagoda
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Wiejski ogród
Ano, no jak bym swoją córkę słyszała, słowo w słowo, oj dziewczyny, dziewczyny, ale "róbta co chceta", nic na siłę, bo rzeczy robione na siłę - unieszczęśliwiają
Marysiu, u moich widocznych sąsiadów nie ma kur, to może moje dotrwają do siódmej, a ten co ma kury jest zabudowany i nic nie widać, nie przez to żeby mi kury przeszkadzały bo wszelkie żyjątka lubię, z małymi wyjątkami, ale oprócz kur, ma hałdy różnych klamotów, starych opon i innych urozmaicaczy krajobrazu, jedyne czego mu zazdroszczę to.... kupy gnoju
, ale na przyszły rok będę miała trochę własnego, no może nie własnego
tylko kurzego, tak jak i Ty 
- survivor26

- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu, brak instynktu macierzyńskiego nie przeszkadza...ja nie mam, a dzieci mam..tak jakoś przypadkowo się złozyło
A z kurami to widzę, że gorzej niż z dziećmi, bo trzeba z łóżka jednak wstać, nie wystarczy tylko zestawu bajek odpalić i obwarczeć, żeby siedziało cicho i głowy nie truło
Zdrówka, Marysiu, choć teraz chyba najlepsza pora na chorowanie, póki pogoda brzydka...
A z kurami to widzę, że gorzej niż z dziećmi, bo trzeba z łóżka jednak wstać, nie wystarczy tylko zestawu bajek odpalić i obwarczeć, żeby siedziało cicho i głowy nie truło
- anabanana
- 1000p

- Od: 5 lut 2012, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyny, czuję się znokautowana!
No nic mi nie pozostaje, tylko bociana za nogi złapać! 
Gdybym nie była człowiekiem, byłabym grzybem.
Modraszkowa Łąka, Lato na Modraszkowej
Ogrody postrzelone lub nie całkiem
- zielonajagoda

- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ło matko, a ten bocian nade mną ostatnio latał i latał, a koleżanka się śmiała, że chyba mężuś mnie w czystolandii odwiedził
...aż się boję, bo już babinka młoda jestem 
- anabanana
- 1000p

Ja tam nic przeciwko wycieczce do Afryki nie mam
Tylko gdzie ja taka nieumalowana się pokażę
No a temat bociani jest teraz bardzo na czasie - miałam wczoraj okazję przyglądać się pościgowi powietrznemu - kruk gonił bociana. Na początku myślałam, że to taki młody głuptak i lata dla towarzystwa
Ale się okazało, że to nie zabawa, tylko regularna bitwa! Zastanawialiśmy się z tatem, co takiego bociek przeskrobał, że tak kruka wkurzył. Pierwszy raz w życiu coś takiego widziałam.
No a na dokładkę była bitwa bociania o samiczkę, ale trwała krócej niż walka Gołoty... Nie było czym nakarmić oczu żądnych adrenaliny
Cienki bolek się trafił...
Rządzą już bocianki w najlepsze, nie ma co, wiosna na całego!
No a na dokładkę była bitwa bociania o samiczkę, ale trwała krócej niż walka Gołoty... Nie było czym nakarmić oczu żądnych adrenaliny
Rządzą już bocianki w najlepsze, nie ma co, wiosna na całego!
Kruk z bocianem o samiczkę
........co to się już dzieje na tym świecie 
- anabanana
- 1000p

Nie nie o samiczkę to już bocian z bocianem, po bożemu
Skrót myślowy...
Chociaż tajemnica wszczęcia kruczo-bocianiej bójki pozostaje nierozwikłana, więc kto wie, może coś mu się pomerdało?
Chociaż tajemnica wszczęcia kruczo-bocianiej bójki pozostaje nierozwikłana, więc kto wie, może coś mu się pomerdało?
Ostatnio oglądam dużo Demotywatory i obejrzałam już chyba wszystkie strony.........to teraz już mnie nic nie jest w stanie zadziwić 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
No wiedziałam żeby do ogrodu nie wychodzić, bo mnie coś spotka - w ogrodzie nic a tu szaleństwo na moim Wiejskim ogrodzie. Iwonko widziałam zwierzyniec u Ciebie ale kur nie zauważyłam chyba że przeoczyłam
Patrycjo wychowałam 3 dzieci jednak z kurami mniej problemów uwierz!
Aniu - a myślałaś żeby posadzić kapustę, bo do Afryki daleko nie wiadomo czy internet będą mieli a co my bez Ciebie tu na FO... chociaż że bez makijażu to dobrze bo na skwarze by Ci się rozpuścił no chyba że permanentny
Bogusiu a już te perwersje z bocianem i krukiem no nie to już lepiej żeby M do Ciebie przyjechał - demotywatory tfu ....ogląda
już się chyba nigdzie nie ruszę trzeba pilnować ogrodu !
Jesteście słodkie!!!
Patrycjo wychowałam 3 dzieci jednak z kurami mniej problemów uwierz!
Aniu - a myślałaś żeby posadzić kapustę, bo do Afryki daleko nie wiadomo czy internet będą mieli a co my bez Ciebie tu na FO... chociaż że bez makijażu to dobrze bo na skwarze by Ci się rozpuścił no chyba że permanentny
Bogusiu a już te perwersje z bocianem i krukiem no nie to już lepiej żeby M do Ciebie przyjechał - demotywatory tfu ....ogląda
już się chyba nigdzie nie ruszę trzeba pilnować ogrodu !
Jesteście słodkie!!!
Marysiu Ty nie ogrodu, tylko wątku swojego pilnuj, bo nie długo dziecię Ci jakieś jeszcze podrzucą 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Odgryzła się Bogusia, a uchowało by się przy kurkach!
Jak tam daturki rosną ?
Jak tam daturki rosną ?
- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Marysiu co to, podobno katar podłapałaś. Kuruj się kochana bo jak przestanie padać, to do ogródka trzeba
, przecież już połowę kwietnia mamy.
- stokrotka_polna
- 500p

- Od: 20 mar 2012, o 16:47
Witaj Marysiu
.
Uff, było tego czytania, oj było
. Masz piękną wiosnę, śliczne Ci wszystko kwitnie. Jak się zorientowałam, serwujesz pyszną herbatę i jeszcze lepszą kawę. Jesteś także szczęśliwą posiadaczką, drugą, którą tu znam, rewelacyjnego wózeczka. I masz kurki
.
No i jak tu nie zaglądać
, już czuję, że wejdzie mi to w krew.
Uff, było tego czytania, oj było
No i jak tu nie zaglądać
"Nie deptać stokrotek pod płotem, bo chociaż stokrotka maleńka, to w każdej jest nuta piosenki i w każdej poezji kropelka."
Pozdrawiam Stokrotka
U stokrotki polnej cz. 1 cz.2
Pozdrawiam Stokrotka
U stokrotki polnej cz. 1 cz.2
Marysiu daturki rosną, pomidorki rosną i d....o też rośnie od przesiadywania całymi dniami na kompie
.....masakra. Mąż powiedział, że do domu jak wrócę to będzie mnie leczył od uzależnienia