U mnie dziś piękny słoneczny dzień, oby wreszcie nocne mrozy minęły to i roślinki zaczną kwitnąć na potęgę
Ogród Agnieszki cz.2
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Agnieszki cz.2
Aguś może kiciunia jeszcze wróci.....one wiosna dostają takiego szwędacza......
U mnie dziś piękny słoneczny dzień, oby wreszcie nocne mrozy minęły to i roślinki zaczną kwitnąć na potęgę
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Reniu dziękuję może dzisiaj uda się zrobić oprysk bo wczoraj wiało a zepsuł mi się spryskiwacz
jak pech to pech. Dziasiaj po pracy jadę kupić i mam nadzieje że od razu zostanie wypróbowany.
Aguś dzisiaj rozwieszę ogłoszenia o zaginięciu Mikusi liczę na to że wróci...chociaż to chyba jej najdłuża nieobecność. U mnie dzisiaj też zdecydowanie cieplej i świeci piękne
. Tak też mam nadzieję że wiosna wkońcu zdecyduje się pokazać te swoje ładniejsze oblicze - wkońcu one jest piękna
Na dobry początek dnia

Powiedzcie mi kochane jak mam posadzić nabyte powojniki- wiem że ciutkę niżej niż w donicach były ale chodzi mi o ziemię....jaką ziemię one lubią???
Aguś dzisiaj rozwieszę ogłoszenia o zaginięciu Mikusi liczę na to że wróci...chociaż to chyba jej najdłuża nieobecność. U mnie dzisiaj też zdecydowanie cieplej i świeci piękne
Na dobry początek dnia

Powiedzcie mi kochane jak mam posadzić nabyte powojniki- wiem że ciutkę niżej niż w donicach były ale chodzi mi o ziemię....jaką ziemię one lubią???
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aga
u mnie pieknie dzisiaj. Oprysk udalo mi sie zrobic pod wieczor, bo przestalo wiac a jutro znowu ma padac, to dobrze ze tak wyszlo.
Z sadzeniem nie pomoge, bo ja sadzac, jakos szczegolnie nie musze kombinowac - robie dziure, sadze, rosnie.
Z sadzeniem nie pomoge, bo ja sadzac, jakos szczegolnie nie musze kombinowac - robie dziure, sadze, rosnie.
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Aga, ja sadziłam do ziemi z Biedronki.
magiczną siłe w tamtym roku miałam do Rh bo po zimie wyglądał, szczególnie jeden marnie. Zrobiłam oprysk liści i podlałam, odbił bardzo ładnie i w tym roku ma dużo pąków
magiczną siłe w tamtym roku miałam do Rh bo po zimie wyglądał, szczególnie jeden marnie. Zrobiłam oprysk liści i podlałam, odbił bardzo ładnie i w tym roku ma dużo pąków
- aage

Jula i tak też się właśnie zastanawiam czy jest sens dzisiaj pryskać skoro jutro ma padać
hmm sama nie wiem. Jula a ty dzisiaj szkółking...jakie plany zakupowe?
Reniu hmm to może faktycznie wystarczy im taka zwykła kupna ziemia...zastanawiałam się tylko czy dodać jeszcze torfu? A Magiczną Siłę może faktycznie warto wypróbować
spróbuję
A co RH piękne są w Biedronce.
Reniu hmm to może faktycznie wystarczy im taka zwykła kupna ziemia...zastanawiałam się tylko czy dodać jeszcze torfu? A Magiczną Siłę może faktycznie warto wypróbować
- Jule

Aga jak Ci sie uda opryskac, to prysnij. Srodki nie potrzebuja jakos szczegolnie duzo czasu na reakcje a wiesz, ze to nie wiadomo ile bedzie padac jak juz zacznie a teraz jest wiatrem wszystko przesuszone, to i dobrze zlapie.
Planow zakupowych nie mam, chce sie tylko tak rozejrzec, bo tych szkolek jeszcze nie widzalam a mam je nie tak daleko i nawet nie wiem, co tam proponuja.
Planow zakupowych nie mam, chce sie tylko tak rozejrzec, bo tych szkolek jeszcze nie widzalam a mam je nie tak daleko i nawet nie wiem, co tam proponuja.
- aage

Jula skoro tak radzisz to tak zrobię. Spryskam o ile uda mi się kupić opryskiwacz. Jedź i się rozglądaj ale pewnie z pustą ręką nie wrócisz
a możesz mnie zabrać do kieszonki abym sobie pooglądała?
- aage

Oprysk Topsinem zrobione ale częściowo bo zabrakło
a więc dalsza część w innym czasie
Wczoraj rozwiesiliśmy 20 ogłoszeń o poszukiwanej Mikusi. Zobaczymy jakie będą efekty 
- Jule

No jestem ciekawa czy kociszcze przydrepcze do domu. Wspolczuje zamartwiania sie, ja zeby wlasnie tego uniknac mialam tak zabezpieczony ogrodek, ze moj Szarak nie wychodzil poza.
- aage

Kurcze Jula u mnie się nie da niestety 
- Jule

Tak ja wiem, ze nie wszedzie sie da. A do tego kociambry, to ciekawskie lazegi sa, to lazikuja w nadmiarze. Moj byl przyzwyczajony wychodzic do ogrodka i jak tu sie przeprowadzilismy a nie mielismy jeszcze nowego ogrodzenia, to siedzial w domu ale normalnie kombinowal jak chlop pod gore jak by to tylko wylezdz na zewnatrz i wylazl oczywiscie. Chwila nieuwagi faceta montujacego nam rolety, okno otwarte nie z tej strony na ktorej siatki mamy i kot poszedl siup z pierwszego pietra ... glupek jeden, bo pozniej nie wiedzial jak wrocic
wskoczyc sie nie dalo z powrotem. Co ja sie jego naszukalam, to moje ale po paru godzinach przylazl panicz, bo zglodnial i darl dzioba az sasiedzi wylecieli, bo kota morduja.
- aage

Nio to masz fajnego kota że nie ucieka. Moja nauczona od małego wychodzenia a więc żaden płot nie jest dla niej przeszkodzą....a płotu do nieba nie będę mieć
aby nie wychodziła i nie wspinała się wszędzie gdzie to możliwe.
- aage

Kocilli nadal nie ma 
- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Przykra sprawa
Może jeszcze wróci . U moich rodziców też kocur ginie na długi czas , ale zawsze wraca
Może jeszcze wróci . U moich rodziców też kocur ginie na długi czas , ale zawsze wraca
- aage

Aguś dziękuję ci za słowa otuchy
najgorsze to że nikt nie widział jej
chociaż dowiedziałam się że jeden sąsiad rzucał w nią kamieniami