A dziś już nie mogę się doczekać, kiedy znów wyjdę

Powojniki zielone sobie stoją, nic nie poczerniało. Jednak po powrocie z pracy chyba nie poszaleję, bo zapowiadane opady niechybnie nastąpią.
 Powojniki zielone sobie stoją, nic nie poczerniało. Jednak po powrocie z pracy chyba nie poszaleję, bo zapowiadane opady niechybnie nastąpią.

też tak uważam . Niestety
 też tak uważam . Niestety
 U mnie się rozpadało od 15 tej ,ale fajnie bo przyda się deszczyk oj przyda i jak pachnie
 U mnie się rozpadało od 15 tej ,ale fajnie bo przyda się deszczyk oj przyda i jak pachnie  

Gosiu a cóże tomalgocha1960 pisze:My mamy pażdziora w d.....e,nogami przerabiamy,żeby jak najszybciej do ogrody wyjść,zobaczyć co nam noc przyniosła nowego.,

może tez by mi się przydał
   może tez by mi się przydał 

U nas RH w biednejbronce są i to dużo. Ale dziś w Netto widziałam ładne bukszpaniki po 2 zł. Jutro jadę kupić parę szt. Posadziłam parę na ukorzenienie, ale mam wizję na gotowce
 U nas RH w biednejbronce są i to dużo. Ale dziś w Netto widziałam ładne bukszpaniki po 2 zł. Jutro jadę kupić parę szt. Posadziłam parę na ukorzenienie, ale mam wizję na gotowce  

u co Wy tak wczas wstajecie?
 u co Wy tak wczas wstajecie?  No,ale jak trzeba do pracy to trzeba
 No,ale jak trzeba do pracy to trzeba 

Jesteś niesamowitą kobitą Małgosiumalgocha1960 pisze:My mamy pażdziora w d.....e,nogami przerabiamy,żeby jak najszybciej do ogrody wyjść,zobaczyć co nam noc przyniosła nowego.,