A co do agro to muszę to przemyśleć, najbardziej przekonuje mnie ograniczone parowanie wilgoci, nie mam systemu nawadniania w studni która niby jest jest malutko wody a ta z wodociągów droga. Nie wiem może sie mylę ale myślę sobie że to dobrze że roślinki nie będą nieć pyłu tylko jakiś tam mikro klimat ( tak twierdzą producenci agro)
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6
- Sabcia
- 200p

- Od: 17 kwie 2011, o 11:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6
Pięknie wyglądasz
szkoda że awatarek taki mały a moje oczy słabiutkie ale z tego co widze to jest super
A co do agro to muszę to przemyśleć, najbardziej przekonuje mnie ograniczone parowanie wilgoci, nie mam systemu nawadniania w studni która niby jest jest malutko wody a ta z wodociągów droga. Nie wiem może sie mylę ale myślę sobie że to dobrze że roślinki nie będą nieć pyłu tylko jakiś tam mikro klimat ( tak twierdzą producenci agro)
pozdrawiam Sabina
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- justi177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Przepraszam Aga, ze tutaj, ale dzisiaj wywalilammpolozona przed laty matę szkółkarską, gdy zakładałam rabatę na łuku...była pod sporym kamieniem.....a pod nią i w ńiej były wrośnięte korzeńie od katalpy....
Nikomu nie polecam, to jest ohyda.....nie widzę dobrej strony tego,wynalazku, no może pod truskawki, albo co......
Nikomu nie polecam, to jest ohyda.....nie widzę dobrej strony tego,wynalazku, no może pod truskawki, albo co......
Pozdrawiam
Justi, bardzo dobrze, że o tym piszesz - jak widzisz, Sabcia ma dylemat czy położyć matę... też jej odradzam.
Sabciu, poczytaj, pomyśl i zrób co Ci serce podpowiada w kwestii agro. Ja jestem na nie.
Dziewczyny, dzięki za miłe słowa
Sabciu, poczytaj, pomyśl i zrób co Ci serce podpowiada w kwestii agro. Ja jestem na nie.
Dziewczyny, dzięki za miłe słowa
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agus jak mloda dziewuszka wygladasz, super
Z tymi przymrozkami, to musisz posprawdzac, u mnie juz podobno nie ma ich byc.
Z tymi przymrozkami, to musisz posprawdzac, u mnie juz podobno nie ma ich byc.
- justi177

- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Łał, rzeczywiście całkiem odmieniona, "młoda dziewuszka"
fajnie....(jakby w temacie jestem....właśnie poszukuję fryzjera, bo mój mnie wkurzył....
)
Pozdrawiam
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dopiero u ciebie zwróciłam uwagę że jesteś odmieniona, taka młodo - wiosenna.
Dziewczyny nie macie litości żeby tyle mówić a takie małomowne jesteśmy, nie nadążam z czytaniem.
Dziewczyny nie macie litości żeby tyle mówić a takie małomowne jesteśmy, nie nadążam z czytaniem.
- Helios

- Od: 15 cze 2010, o 18:56
Widzę, że wiosna nie tylko w ogrodzie
Również rozważam kwestię nawozów. Chyba zdecyduję się spróbować "magicznej siły".
W wielu wątkach czytałam pozytywną opinię, własnego doświadczenia niestety brak
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
- Francesca

- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Aguniu, świetna nowa fryzura
Miałam agro pod truskawkami i wywaliłam, może trzeba mieć inne warunki dla niej, u mnie to się nie sprawdziło
.
Kupiłam Magiczną Siłę do powojników i hortensji, nawóz do róż jeszcze mam, jutro wybieram się do SKR (
), może uda mi się kupić nawóz do trawnika, ale raczej polifoskę, żeby tyle azotu nie dawać, bo W. nie nadąża potem kosić
.
P.S. Wiem, że miałaś awizo (Wielki Brat Poczta Polska teraz daje możliwość sprawdzenia), to przesyłka ode mnie a nie pisemko ze skarbowego
.
Miałam agro pod truskawkami i wywaliłam, może trzeba mieć inne warunki dla niej, u mnie to się nie sprawdziło
Kupiłam Magiczną Siłę do powojników i hortensji, nawóz do róż jeszcze mam, jutro wybieram się do SKR (
P.S. Wiem, że miałaś awizo (Wielki Brat Poczta Polska teraz daje możliwość sprawdzenia), to przesyłka ode mnie a nie pisemko ze skarbowego
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś - fryzurka świetna
bardzo twarzowa
Mowisz że to taki nawóz do hortensji i RH jednocześnie - no to koniecznie muszę czegoś podobnego tutaj poszukać !!! Dzięki
Mowisz że to taki nawóz do hortensji i RH jednocześnie - no to koniecznie muszę czegoś podobnego tutaj poszukać !!! Dzięki
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Dziecko, ile Ty masz lat?
Mnie się już małomówność nieco wyłącza, kiedy cały dzień spędzam w ogrodzie i potem padam na twarz
Jestem jednak zbyt zmęczona, żeby spać.
Agrowłókninę położyliśmy pod żywopłot z tuj i to dobre rozwiązanie-na razie. Nie ogarnęłabym starannego pielenia na takiej długości (150 tuj sadzonych co 65 cm-boję się liczyć
). Teraz można już pomyśleć o zdjęciu agro i wysypaniu ściółki.
Mnie się już małomówność nieco wyłącza, kiedy cały dzień spędzam w ogrodzie i potem padam na twarz
Agrowłókninę położyliśmy pod żywopłot z tuj i to dobre rozwiązanie-na razie. Nie ogarnęłabym starannego pielenia na takiej długości (150 tuj sadzonych co 65 cm-boję się liczyć
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aguś,zmiana awatarka korzystna,ładna z ciebie babka.
-
Stachu 1956
Aktualny awatar , piękna zmiana z nastaniem wiosny .
- magenta

- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Agu, super!
A wy ludziska czego nie śpicie? Kto nie śpi ten się szybciej starzeje
A wy ludziska czego nie śpicie? Kto nie śpi ten się szybciej starzeje
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Kasiu,bo my już nogami przerabiamy,zeby do ogrodu wyskoczyć. 
-
Stachu 1956
magenta - niektórzy dopiero wrócili z pracy i skłaniają się do spania , ale wiadomości na forum należy przed snem przeczytac .