Zaczynam - rogalm1 cz.1
Witam.
Widzę, że "rośniesz w siłę" zdobywasz doświadczenie i wiedzę która z pewnością zaprocentuje.
Ale chyba już gdzieś czytałaś, że to forum uzależnia, rodzina jest najważniejsza bo przecież wszystko
no prawie wszystko co robimy to z myślą o naszych najbliższych.
Jak mówi przysłowie " spiesz sie po woli" lepiej robić coś dokładnie żeby później nie poprawiać.
Bądź cierpliwa za jakiś czas nie poznasz swojej działki.
Przesyłam dużo

Wiosna już chyba wszędzie dotarła choć u mnie dziś temperatura 0* i mokro.
Pozdrawiam, Krzysztof.
Widzę, że "rośniesz w siłę" zdobywasz doświadczenie i wiedzę która z pewnością zaprocentuje.
Ale chyba już gdzieś czytałaś, że to forum uzależnia, rodzina jest najważniejsza bo przecież wszystko
no prawie wszystko co robimy to z myślą o naszych najbliższych.
Jak mówi przysłowie " spiesz sie po woli" lepiej robić coś dokładnie żeby później nie poprawiać.
Bądź cierpliwa za jakiś czas nie poznasz swojej działki.
Przesyłam dużo

Wiosna już chyba wszędzie dotarła choć u mnie dziś temperatura 0* i mokro.
Pozdrawiam, Krzysztof.
-
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
Cześć Moniko odwiedzam Cię tutaj ;)) I jestem pod wrażeniem naprawdę .. tyle ziemi ojojoj ... czekajmy na tą pogodę .. u mnie brzydko ale może wreszcie się rozpogodzi .. mam nadzieję na maja ponieważ mój mężuś ma wreszcie urlop i mamy sporo do zrobienia ;))
Chcę teraz ten daszek przed altankę zrobić ;) A ty daj no więcej świeżych fotek czekam ;))
Pozdrawiam Cię Moniczko - Monika.
Chcę teraz ten daszek przed altankę zrobić ;) A ty daj no więcej świeżych fotek czekam ;))
Pozdrawiam Cię Moniczko - Monika.
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Moniczko! Widzę że masz coraz więcej roślinek, nie przejmuj sie że na razie masz problem z ich nazwami. Ta wiedza sama wejdzie do głowy po jakimś czasie. Deszcz też jest potrzebny. nie ma to jak naturalne opady, nie zastąpi tego żadne podlewanie. Ja bardzo się cieszę jak pada, bo mam bardzo przepuszczalną glebę - która bardzo szybko się przesusza.
A to że nie da się w tym czasie nic zrobić na działce .... no coż - coś za coś ;:10
A najbardziej cieszy mnie ze doceniacie urode waszego wrzosowiska i chcecie je zostawic w naturalnym stanie. Matka Natura takie cuda stwarza, ze nie trzeba ich poprawiac Pozdrowienia z deszczowego Gdanska Maria
( przepraszam za brak polskich znakow w ostatnich linijkach ale cos mi sie porobilo z klawiatura)

A to że nie da się w tym czasie nic zrobić na działce .... no coż - coś za coś ;:10
A najbardziej cieszy mnie ze doceniacie urode waszego wrzosowiska i chcecie je zostawic w naturalnym stanie. Matka Natura takie cuda stwarza, ze nie trzeba ich poprawiac Pozdrowienia z deszczowego Gdanska Maria
( przepraszam za brak polskich znakow w ostatnich linijkach ale cos mi sie porobilo z klawiatura)