Ladne fotki, tez mialam wyjsc cos wypatrzec ale mnie sie nie chce ... chociaz tak bez wzbudzania sensacji, przesadzilam na szybko jednego chabazia domowego
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6
Agus i jak sie czujesz? dalej Cie meczy?
Ladne fotki, tez mialam wyjsc cos wypatrzec ale mnie sie nie chce ... chociaz tak bez wzbudzania sensacji, przesadzilam na szybko jednego chabazia domowego
Jula, dzięki za troskę - jest lepiej, bo nie mam temperatury... Jutro i tak muszę lecieć do pracy, więc nie ma przebacz, muszę być na chodzie... Jakiego chabazia przesadziłaś, szalona kobieto?
Na dworze jest co oglądać - wszędzie zielono!
Dana, dziękuję i cieszę się, że sprawiłam Ci choć trochę przyjemności
Majeczko, witam świątecznie
Mnie się przypałętał jakiś wirus, na szczęście w wersji light, pacjent będzie żył ;)
Czekam na relację z działeczki! U mnie, mimo nocnych chłodów, róże wypuszczają coraz więcej pąków...
Kasiu, ja też wypiłam kawę na dworze, z przyjemnością można posiedzieć na tarasie
Clemkom mam nadzieję nic nie będzie, te moje posadzone też mają duże pędy, ale rosną w zacisznym miejscu i nie widać by mrozy im zaszkodziły...
Danusiu, dzięki! Kuruję się i chyba będzie dobrze
Kasik, hortensja padła, ale sama jestem sobie winna... Powinnam ją okryć lub schować.
Lineto, dziękuję!
Jeszcze kilka ujęć:

Dana, dziękuję i cieszę się, że sprawiłam Ci choć trochę przyjemności
Majeczko, witam świątecznie
Czekam na relację z działeczki! U mnie, mimo nocnych chłodów, róże wypuszczają coraz więcej pąków...
Kasiu, ja też wypiłam kawę na dworze, z przyjemnością można posiedzieć na tarasie
Danusiu, dzięki! Kuruję się i chyba będzie dobrze
Kasik, hortensja padła, ale sama jestem sobie winna... Powinnam ją okryć lub schować.
Lineto, dziękuję!
Jeszcze kilka ujęć:

- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Ale ślicznie, a jakie piękne niebo
Ach.... jeszcze troszkę i będziemy miały kwiaty.
Tak jak tylko zdjęcia mi wyjdą, to wstawię pączusie moich różyczek.
Tak jak tylko zdjęcia mi wyjdą, to wstawię pączusie moich różyczek.
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
To juz dobrze ze lepiej ale oszczedzaj sie troche, bo to wiesz ze nie tak hop-siup z taka grypa.
Przesadzilam yukke domowa... dostalam kiedys od Mamci taka mala, teraz ma juz z metr wysokosci ale wiesz jak to niektore yukki maja, dolne liscie zolkna i trzeba rwac. Tak ze teraz jest pniak i czupryna na gorze - mnie troche to dererwuje a ze dostalam taka niska od siostrzycy ale juz taka szersza, to posadzilam dwie razem w jednej wiekszej donicy i mam teraz 2 pietrowo
Przesadzilam yukke domowa... dostalam kiedys od Mamci taka mala, teraz ma juz z metr wysokosci ale wiesz jak to niektore yukki maja, dolne liscie zolkna i trzeba rwac. Tak ze teraz jest pniak i czupryna na gorze - mnie troche to dererwuje a ze dostalam taka niska od siostrzycy ale juz taka szersza, to posadzilam dwie razem w jednej wiekszej donicy i mam teraz 2 pietrowo
Ach, cudny jest Twój ogród. Te zdjęcia są wspaniałe. Taki ogród otoczony brzozami to najpiękniejszy widok.
-
Stachu 1956
Ławeczka przygotowana do posiedzenia w ogrodzie to znaczy ,że to tak prawie już mojowo ,romantycznie .
---
---
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Aguniu cudna jest budząca się wiosna, szkoda tylko, że ciągle zimno.
Ja jednak dzisiaj wybrałam się na spacer po ogrodzie i do pobliskiego naszego bagna w nadziei, że kwitną kaczeńce, ale nawet jeszcze liści nie widać.
Miłorząb już taki okazały posadziliście, z pewnością kilku letni.
Ja jednak dzisiaj wybrałam się na spacer po ogrodzie i do pobliskiego naszego bagna w nadziei, że kwitną kaczeńce, ale nawet jeszcze liści nie widać.
Miłorząb już taki okazały posadziliście, z pewnością kilku letni.
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aguniu współczuję Ci tej grypy, trzymaj się jakoś i zdrowiej.
Piękne zdjęcia z budzącego się ogrodu do wiosennego życia. Jak zrobi się tak ciepło jak zapowiadają to raz dwa wszystko się zazieleni.
Piękne zdjęcia z budzącego się ogrodu do wiosennego życia. Jak zrobi się tak ciepło jak zapowiadają to raz dwa wszystko się zazieleni.
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Piękne widoczki Aga
Twój ogród ma wiele uroku i dobrego smaku, powinnaś być z siebie dumna

- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hero z Ciebie, że hej
Może Ci się przełamie
Dziś tylko -2, więc normalnie prawie lato. Czekam, aż trochę ziemia odtaje i lecę pogrzebać w ziemi. Mam trochę roślin z Lilypolu do posadzenia
Dziś tylko -2, więc normalnie prawie lato. Czekam, aż trochę ziemia odtaje i lecę pogrzebać w ziemi. Mam trochę roślin z Lilypolu do posadzenia
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś - wiosenna sesyjka ogrodowa
. Miło się ogląda takie widoczki bo spragnione jesteśmy tej pani wiosny baaardzo!Ja się dzisiaj wybiorę na moje włości nie byłam 5 dni i nie mogę się doczekać....
ale póki co -1*
i muszę czekać do południa aż się ociepli ale dzisiaj jest nadzieja na troszkę ciepełka ...

- Marta_S
- 500p

- Od: 3 wrz 2010, o 12:11
Widzę, że kora już wszędzie dosypana
Brzozy rzeczywiście sprawiają, że ogród jest bardziej przytulny dlatego w tym roku wsadziliśmy ich 11. Co prawda są jeszcze małe ale mam nadzieję, że tak ślicznie otulą ogród jak u Ciebie 
Zapraszam
Ogród Marty_S
Ogród Marty_S
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś witaj po świętach
Powiedz mi jaki nawóz anty mech stosujesz?
Witam poświątecznie? w sumie trochę dobrze, że dopadł mnie ten wirus, bo przynajmniej raz nie czuję się ociężała, przejedzona i senna? od jutra dietuję tak czy inaczej.
Aga, witaj! Stosuję antymech POKON-a, wystarczająco dobry, przyzwoity cenowo ? jednym słowem jest ok.
Marto, witaj! Jak się czujesz? Kora rozsypana, ale zabrakło ze 20-30 worków, także właśnie domawiam? Bardzo się cieszę, że dosadziliście mały brzozowy lasek!!
Maryniu, dzień dobry! Dawno Cię nie widziałam, zaraz zajrzę co się dzieje w Twoim ogródku? Miłego dnia na działce! Jest coraz ładniej i wkrótce pięknie nam się zazieleni?
Ewa, wiesz, że ta mgiełka była mini, ale i tak jestem z siebie dumna ;-) Na ogrodzie jestem w ogóle trochę odwazniejsza, ale w domu ? masakryczna panika połączona z histerią ;-) Miłego sadzenia!
Kasik, dziękuję za miłe słowa! Cieszę się, że bezpiecznie dotarliście do domu!
Maju, dzięki za troskę ? na szczęście wirus był w wersji light, bo poza pobolewaniem brzucha jest dziś zdecydowanie lepiej?
Piekna dziś pogoda, więc zapewne popracujesz w ogrodzie?
Tajeczko, witaj? wiosenne widoki są urocze, szkoda, że tak powoli to wszystko się rozwija? Mam nadzieję, że wraz z poprawą pogody, zieleń buchnie w dwójnasób!
Stachu, miło że wpadłeś - ławeczka czeka na ocieplenie ;-)
Jula, doberek! Może się zainspiruję i też coś przesadzę z roślin domowych? Przydałoby się kilku kwiatom więcej miejsca i świeżej gleby?
Majeczko, dzisiaj kolejny dzień z błękitnym niebem ? i niech tak zostanie na długo!
Aga, witaj! Stosuję antymech POKON-a, wystarczająco dobry, przyzwoity cenowo ? jednym słowem jest ok.
Marto, witaj! Jak się czujesz? Kora rozsypana, ale zabrakło ze 20-30 worków, także właśnie domawiam? Bardzo się cieszę, że dosadziliście mały brzozowy lasek!!
Maryniu, dzień dobry! Dawno Cię nie widziałam, zaraz zajrzę co się dzieje w Twoim ogródku? Miłego dnia na działce! Jest coraz ładniej i wkrótce pięknie nam się zazieleni?
Ewa, wiesz, że ta mgiełka była mini, ale i tak jestem z siebie dumna ;-) Na ogrodzie jestem w ogóle trochę odwazniejsza, ale w domu ? masakryczna panika połączona z histerią ;-) Miłego sadzenia!
Kasik, dziękuję za miłe słowa! Cieszę się, że bezpiecznie dotarliście do domu!
Maju, dzięki za troskę ? na szczęście wirus był w wersji light, bo poza pobolewaniem brzucha jest dziś zdecydowanie lepiej?
Piekna dziś pogoda, więc zapewne popracujesz w ogrodzie?
Tajeczko, witaj? wiosenne widoki są urocze, szkoda, że tak powoli to wszystko się rozwija? Mam nadzieję, że wraz z poprawą pogody, zieleń buchnie w dwójnasób!
Stachu, miło że wpadłeś - ławeczka czeka na ocieplenie ;-)
Jula, doberek! Może się zainspiruję i też coś przesadzę z roślin domowych? Przydałoby się kilku kwiatom więcej miejsca i świeżej gleby?
Majeczko, dzisiaj kolejny dzień z błękitnym niebem ? i niech tak zostanie na długo!
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Dziękuję Aguś
o jakim wirusie mówisz?