zaczęła się wiosna i szybko zapomnimy jak on wygląda
  zaczęła się wiosna i szybko zapomnimy jak on wygląda  (niestety również mniej czasu na
 (niestety również mniej czasu na  )
)

zaczęła się wiosna i szybko zapomnimy jak on wygląda
  zaczęła się wiosna i szybko zapomnimy jak on wygląda  (niestety również mniej czasu na
 (niestety również mniej czasu na  )
)

Moi drodzy - ten etap kolekcjonerski już mam za sobą.raistand pisze:Chyba takie znaczki:śnieżka pisze:To wtedy może zaczniesz kolekcjonować coś innego- np. znaczki?paco pisze:Najgorsze jest to, że dobrze z tego sobie zdaję sprawę
- moja przygoda z hostami to dopiero pierwsze lata, a co powiem jak będę miał taki staż w kolekcjonowaniu host jak TY/
;)

- gdybym wtedy miał taką serię z hostami, to teraz mógłbym uważać się za weterana w kolekcjonowaniu host. Jakby to pięknie brzmiało – hostami zacząłem interesować się 40 lat temu.
 - gdybym wtedy miał taką serię z hostami, to teraz mógłbym uważać się za weterana w kolekcjonowaniu host. Jakby to pięknie brzmiało – hostami zacząłem interesować się 40 lat temu. 

Chyba takie znaczki:paco pisze:raistand pisze:śnieżka pisze:To wtedy może zaczniesz kolekcjonować coś innego- np. znaczki?paco pisze:Najgorsze jest to, że dobrze z tego sobie zdaję sprawę
- moja przygoda z hostami to dopiero pierwsze lata, a co powiem jak będę miał taki staż w kolekcjonowaniu host jak TY/