Aldonko serniczki są przepyszne....chyba wszystkie

Ja zrobiłam tylko jeden sernik.....i to ten który jest u nas bardzo często....córa niezadowolona bo jej się przejadł...ale ja go uwielbiam, jest moim zdaniem najlepszy ze wszystkich serników i robię go przy każdej okazji

to sernik z kokosową kołderką
Ewuś u mnie mięsko z krwistym sokiem przekreśla wszystko....już go nie ruszę
Eluś ja też piekę mięska, już wczoraj nasmarowane w przyprawach czekają w misce w lodówce na pieczenie

Tak samo mięsna rolada gotowa, tylko upiec ... Bułeczki bardzo smakowite
Moniś dla mnie to najlepszy czas. Wolę kilka minut dłużej niż zbyt krótko
Witaj
Danuś 
Zdradź jak wyszła babeczka.....u mnie też już upieczone....niestety musiałam piec w blaszkach keksówkach, bo nie mogę dokopać się do klasycznych form ....chyba w ogóle do mnie nie wróciły po pożyczeniu, dopiero w ostatniej chwili się zorientowałam......bardzo lubię tę cytrynową babeczkę jest taka soczysta i orzeźwiająca.....z gorącą kawką lub herbatką.....albo szklanką zimnego mleczka ....pycha
Halinko czekam na recenzję

Mam nadzieję, ze zasmakuje Wam
Reniu koniecznie daj znać czy smakuje
Ewuś dziękuję serdecznie za życzenia....Twojej rodzince z okazji Świąt też życzę wszystkiego co najlepsze
Aguś bardzo się cieszę, ze mięsko smakuje....ja powiem szczerze, że za schabem nie przepadam ani pieczonym ani gotowanym.....jedynie podchodzi mi ze śliwką w galarecie.....z dużą ilością galarety, która niweluje tą jego suchość
Milenko bardzo się cieszę, że szyneczka smakuje. Zawsze jakiś inny sposób przygotowania wędlinki niż pieczenie , a jest naprawdę super

Ciasta wyglądają przepysznie
U mnie ciasta już też upieczone....robiłam sernik z kokosową kołderką, baby cytrynowe, ciasto czekoladowe z jabłkami i czekoladą i muffinki cynamonowe z czekoladą