Majka, szlaban na nowe zakupy, stare, zapłacone-niech przyjdą Dziś koszmarnie zimno, od rana pada śnieg.
Janek, ja tylko próbuję wyplewić niepożądane rośliny wczesną wiosną, nie mam raczej szans na to Zostawiam je w wielu miejscach na swobodzie, więc będą się wszędzie pojawiać.
Ida, posadzę tyle róż, ile wlezie
Ewa,u mnie tez leje.Miałam wyjść cyknąć fotke jednej roslinie,bo chciałam przesadzić sądząc,że wysiała sie sasanka,ale ma jakieś kłącza dziwne,a nie korzeń i dałam spokój.Jednak bez oznaczników ani rusz,a jesienia troche nowych roslin sadziłam i nie oznaczałam,bo miałam pamietac co sadzę i gdzie.
Gosia, mnie też się zdarza wierzyć w niezawodność swojej pamięci. Zawsze z takim samym skutkiem Zwykle jedyne, co sobie przypominam, to fakt, że miałam właśnie coś ważnego zapamiętać
ewamaj66 pisze:Majka, szlaban na nowe zakupy, stare, zapłacone-niech przyjdą Dziś koszmarnie zimno, od rana pada śnieg.
Ewciu, ten szlaban to chyba do kiedyś....... Dobrze, że wcześniej pozamawiałaś
Mało sprawiedliwa jest pogoda, tu ciepło +14 C raczej bez wiatru, tylko słonko ledwo się przedzierało przez zamglone niebo.
Ewciu,
aj, tam aj, tam od razu pokuta.... Poczytaj jak dziewczyny urabiają m..... normalnie konspiracja.
Jednak co racja, to racja wsadzaj te co przychodzą, bo pewnie w oczy kole jak je widać.
Grażynko, u Ciebie serio było 21 stopni? u mnie 5..zimno i deszcz cały dzień... A podobno mieszkamy w ciepłym rejonie Polski... To u Ciebie prawdziwe tropiki..
Ewa, Ty dzisiaj odpoczywasz..?