Obiecane zdjęcia moich dam na pniu
  Obiecane zdjęcia moich dam na pniu   całkiem dobrze przezimowały
  całkiem dobrze przezimowałyopryskałam na grzyba

:D:D
:D:D
 Może u Austina można ją kupić.
 Może u Austina można ją kupić.  Pewnie jeszcze drożej.
 Pewnie jeszcze drożej.  

) na te pare dni?
) na te pare dni?

W niektórych wątkach czytałam że dziewczyny,właśnie takie miniaturki sadzą później go gruntu i pięknie rosną.Zimą kupiłam dwie doniczki takich różyczek i działo się to samo z nimi co u Ciebie.Z 8 szt zostało tylko 3 szt.Myślałam że to kwestia klimatu w moim domu.Mam ciepło i sucho,starałam się je trzymać w najbardziej chłodnym miejscu ale to nic nie pomogło.Może ktoś kto ma doświadczenie w tego typu uprawie róż nam coś podpowie.
 W niektórych wątkach czytałam że dziewczyny,właśnie takie miniaturki sadzą później go gruntu i pięknie rosną.Zimą kupiłam dwie doniczki takich różyczek i działo się to samo z nimi co u Ciebie.Z 8 szt zostało tylko 3 szt.Myślałam że to kwestia klimatu w moim domu.Mam ciepło i sucho,starałam się je trzymać w najbardziej chłodnym miejscu ale to nic nie pomogło.Może ktoś kto ma doświadczenie w tego typu uprawie róż nam coś podpowie.

W ten sposób pozbyłam się mszyc na nasturcjach i różach. Jednak coś innego je atakowało - taki biały nalot na pąkach kwiatowych. Czy to był mączniak?
 W ten sposób pozbyłam się mszyc na nasturcjach i różach. Jednak coś innego je atakowało - taki biały nalot na pąkach kwiatowych. Czy to był mączniak?Alexia , znam pałeczki , ale koty piją wodę z podstawek, więc w moim przypadku to zły pomysł .alexia pisze:Samsu,na mszyce i inne robactwo(poza przedziorkami)rewelacyjnie dzialaja tabletki/paleczki.Spokuj na caly sezon.Uzywam Bayer`a ale,sa innych firm.Dotyczy to tylko upraw doniczkowych.Pozdrowienia.
Przepraszam za brak polskiej czcionki.

dysponuję niedużą działką i nie mam możliwości posadzenia jej w gruncie.
  dysponuję niedużą działką i nie mam możliwości posadzenia jej w gruncie.