M chyba coś widzi w tym szale zakupowym, bo zgodził się na kolejne róże
Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 6
Mnie ciągnie do wiśni ozdobnych, ale chyba nie w tym roku
Chyba powinnam jutro ugotować przyzwoity obiad.
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
piękne Aga , pogłowie się...ja to mam dylemat , bo terenu u mnie nie za wiele
klony musowo i buk trikolor chciałam...zobaczę czy mi miejsca styknie , bo mam 2 śliwy Pisardi zamówione...
- E-mienta
- 500p

- Od: 21 mar 2011, o 18:22
Wiesz co Aguś, głupio mi się przyznać, ale ja nie kojarzę w ogóle Twojego przedogródka...
pokazujesz gdzieś?
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tak oczywista ze chodze kolo Amanogawa, chociaz Kanzan mnie sie tez widzi ale to nie do mojego ogrodka. Ale kaliny szkoda mi sie pozbywac, bo Roseum specjalnie na rabate do Anabellek kupilam i tam pasuje. Do tego na ta rabate potrzebuje cos z bardziej rozlozysta korona, zeby mi troche rabaty zacienilo.
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Aga, Twoja jabłonka wymiata
Mi też się spodobały w tym roku owocowe, wisienka już posadzona
Obiad na bank..ja myślę, że nawet na deser zasłużył 
Ewa, ale masz siłę perswazjiewamaj66 pisze:Mnie ciągnie do wiśni ozdobnych, ale chyba nie w tym roku![]()
M chyba coś widzi w tym szale zakupowym, bo zgodził się na kolejne różeChyba powinnam jutro ugotować przyzwoity obiad.
- Francesca

- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Już po meczu, ufff jakie były emocje i jaki wynik
. Wiedziałam, że kibicujecie, no po prostu wiedziałam
Mam nadzieję, że niedomaganie organizmu Twojej córki to tylko wynik zmęczenia nauką, wieku i wiosennego przesilenia
.
Piękne okazy kupiliście
, jak widzę lista nie zamknięta, ale macie jeszcze dużo miejsca
.
Mam nadzieję, że niedomaganie organizmu Twojej córki to tylko wynik zmęczenia nauką, wieku i wiosennego przesilenia
Piękne okazy kupiliście
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Co Ty robisz, że Twój m. taki spolegliwy?ewamaj66 pisze:Mnie ciągnie do wiśni ozdobnych, ale chyba nie w tym roku![]()
M chyba coś widzi w tym szale zakupowym, bo zgodził się na kolejne różeChyba powinnam jutro ugotować przyzwoity obiad.
Ja jakoś nie mam takiego wpływu
Aga, widzę, że szalejesz z zakupami. Uwielbiam drzewa, ale jakoś nie pomyślałam na początku o nich robiąc pierwsze nasadzenia. Teraz jakoś tam mi trudno je wkomponować
- Ewa_tuli

- Od: 16 sty 2012, o 22:03
Jule możesz do mnie ją przesadzić. Nie pogniewam sięJule pisze: tak mysle, ze jakbym tak kaline na pniu przesadzila, to mogla bym wisienke ciach ... tylko ze nie mam gdzie kaliny przesadzic
- ewamaj66

Bo M to porządny człowiek jest
Tylko szlaban założył na wszystkie inne kwiatki 
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Dziewczyny opanujcie się z tym gadaniem bo to normalnie szok, w parę godzin dwie strony nagadać. Kiedy ja to wszystko u wszystkich przeczytam.
Agunia jabłonkę masz cudną, a przedogródek też możesz pokazać, taki widok od bramy na domek albo odwrotnie. Bo jak przez przypadek kiedyś tam zajadę to trafię po widoku na domek.
Agunia jabłonkę masz cudną, a przedogródek też możesz pokazać, taki widok od bramy na domek albo odwrotnie. Bo jak przez przypadek kiedyś tam zajadę to trafię po widoku na domek.
Maju, Ty masz tę przewagę tu u mnie, że nadrabiasz samym czytaniem, a ja jeszcze powinnam uprzejmie na to gadanie odpowiedzieć
Zresztą, każda z nas ma to samo we własnych wątkach 
Ja się na dzisiaj wycofam rakiem i odpowiem rano, kiedy umysł jaśniejszy będzie - nie pogniewacie się? Dyskusje jak zwykle przeciekawe... Ja uwielbiam drzewa i kiedy już wykorzystam każde miejsce na rabatach, to coraz więcej ich się pojawi w trawniku, tu i tam
Dobrej nocy wszystkim pięknym paniom życzę!
Ja się na dzisiaj wycofam rakiem i odpowiem rano, kiedy umysł jaśniejszy będzie - nie pogniewacie się? Dyskusje jak zwykle przeciekawe... Ja uwielbiam drzewa i kiedy już wykorzystam każde miejsce na rabatach, to coraz więcej ich się pojawi w trawniku, tu i tam
Dobrej nocy wszystkim pięknym paniom życzę!
- ewamaj66

Nie powiem, życzenie się spełniło, bo rano przywitał mnie tylko śnieg, nie mróz
Nie jest źle, mogłoby tak zostać.
Witam w niedzielny poranek... lekko prószy, ale jest ok - nie damy się zimie!
Ewa, no i bardzo dobrze? mrozu również u mnie nie ma, prószy coś białego co prawda, ale jest na plusie, więc nie ma szansy się utrzymać? Swoją drogą, strasznie wyrozumiały zrobił się ten Twój M. ? zupełnie jak mój
Maju, przedogródek pokazywałam, ale bez ujęcia z całym frontem domu? Wstawię zaraz jakąś fotkę, a całość pokażę jak się cieplej zrobi?
Ewa-tuli, ja myślę, że Julka tak przeorganizuje swój ogród, że zmieści się i kalina i ozdobna wiśnia? Niby twierdzi, że już skończyła, a tymczasem w mózgu cały czas połączenia nerwowe iskrzą od pomysłów aż miło
Gosiu, no właśnie ? Ewy M. zrobił się mocno tolerancyjny dla jej niekończących się zachcianek? Drzewa lubię bardzo, to one tworzą szkielet ogrodu?
Franci, zobaczymy jeszcze co tam u Kordusa kupimy? plus jest taki, że to rzut beretem od nas i ewentualny transport czegoś większego nie jest kłopotem.
Emocje sportowe były super, świetnie że Agnieszka wygrała w takim stylu!
Kasik, jaką wisienkę posadziłaś?
Julka, jestem przekonana, że wymyślisz to tak, by zmieściła się zarówno wiśnia bez szkody dla kaliny
Ewa-emienta, przegródek pokazywałam, ale pewnie rzadziej z większej perspektywy? Postaram się znaleźć jakieś zdjęcia poglądowe?
Dorotko, namawiam do posiadania ozdobnych liściaków? Przez cały sezon pięknie zdobią ogród? Ciekawam Twoich decyzji
Przedogródek:

rabata z jałowcem została przeorganizowana - jest tam teraz różanka...

aktualne zdjęcie będzie już niedługo - róże wypuszczają mnóstwo pędów
Tak to mniej więcej wygląda
Ewa, no i bardzo dobrze? mrozu również u mnie nie ma, prószy coś białego co prawda, ale jest na plusie, więc nie ma szansy się utrzymać? Swoją drogą, strasznie wyrozumiały zrobił się ten Twój M. ? zupełnie jak mój
Maju, przedogródek pokazywałam, ale bez ujęcia z całym frontem domu? Wstawię zaraz jakąś fotkę, a całość pokażę jak się cieplej zrobi?
Ewa-tuli, ja myślę, że Julka tak przeorganizuje swój ogród, że zmieści się i kalina i ozdobna wiśnia? Niby twierdzi, że już skończyła, a tymczasem w mózgu cały czas połączenia nerwowe iskrzą od pomysłów aż miło
Gosiu, no właśnie ? Ewy M. zrobił się mocno tolerancyjny dla jej niekończących się zachcianek? Drzewa lubię bardzo, to one tworzą szkielet ogrodu?
Franci, zobaczymy jeszcze co tam u Kordusa kupimy? plus jest taki, że to rzut beretem od nas i ewentualny transport czegoś większego nie jest kłopotem.
Emocje sportowe były super, świetnie że Agnieszka wygrała w takim stylu!
Kasik, jaką wisienkę posadziłaś?
Julka, jestem przekonana, że wymyślisz to tak, by zmieściła się zarówno wiśnia bez szkody dla kaliny
Ewa-emienta, przegródek pokazywałam, ale pewnie rzadziej z większej perspektywy? Postaram się znaleźć jakieś zdjęcia poglądowe?
Dorotko, namawiam do posiadania ozdobnych liściaków? Przez cały sezon pięknie zdobią ogród? Ciekawam Twoich decyzji
Przedogródek:

rabata z jałowcem została przeorganizowana - jest tam teraz różanka...

aktualne zdjęcie będzie już niedługo - róże wypuszczają mnóstwo pędów
Tak to mniej więcej wygląda
- ewamaj66

Bardzo porządnie wygląda
Liczę na szaleńcze kwitnienie Twojej różanki.
M chyba docenia moje poświęcenie-w piątek kończyłam kopanie rabaty w deszczu, bo mi zależało. Normalnie w taką pogodę to ja siedzę w domu i marudzę
Dwa w jednym, spokój i porządek 
M chyba docenia moje poświęcenie-w piątek kończyłam kopanie rabaty w deszczu, bo mi zależało. Normalnie w taką pogodę to ja siedzę w domu i marudzę
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Agus dobry
U mnie 8 stopni i slonce naparza
ale wieje jak wialo.
Slicznie masz tam u siebie, az nie realnie przez ten obrzydliwy porzadek, jak to dziewuszki mowia
ps A miejsce na wisienke mam, przeciez Wrednego będę przed dom przenosic, to i miejsce sie zrobi
Slicznie masz tam u siebie, az nie realnie przez ten obrzydliwy porzadek, jak to dziewuszki mowia
ps A miejsce na wisienke mam, przeciez Wrednego będę przed dom przenosic, to i miejsce sie zrobi