chyba mam coś podobnego
 chyba mam coś podobnego  błyskawicznie rozrasta się na boki i zagłusza inne rośliny...cały czas ją podcinam.
 błyskawicznie rozrasta się na boki i zagłusza inne rośliny...cały czas ją podcinam. Chciałam zapytać jeszcze o lawendę jak przetrwała zimę

chyba mam coś podobnego
 chyba mam coś podobnego  błyskawicznie rozrasta się na boki i zagłusza inne rośliny...cały czas ją podcinam.
 błyskawicznie rozrasta się na boki i zagłusza inne rośliny...cały czas ją podcinam. 

a gdzie wejście do paleniska
 a gdzie wejście do paleniska  ale ciekawa jestem co ale interesuje mnie to bo też mamy taką prowizoryczną i tak mi się marzy mieć taka prawdziwą
 ale ciekawa jestem co ale interesuje mnie to bo też mamy taką prowizoryczną i tak mi się marzy mieć taka prawdziwą 

Cały dzień dzisiaj miałam zajęty, byłam w mieście ,odwiedziłam chorą wnusię [grypka ] Nareszcie relaks z herbatką
 Cały dzień dzisiaj miałam zajęty, byłam w mieście ,odwiedziłam chorą wnusię [grypka ] Nareszcie relaks z herbatką   
  Brzoza pięknie wygląda........... ale jest nietrwała ,będę musiała w to lato obudowę z kamieni zrobić ,już mam wprawę po studni i ścieżce
  Brzoza pięknie wygląda........... ale jest nietrwała ,będę musiała w to lato obudowę z kamieni zrobić ,już mam wprawę po studni i ścieżce   

To płożące już usunięte, w tym miejscu rosną floksy
 To płożące już usunięte, w tym miejscu rosną floksy  

Czasem z lenistwa lub braku czasu, można coś wymyślić
 Czasem z lenistwa lub braku czasu, można coś wymyślić   

Pod ziemią prowadzony ciąg- na końcu którego jest palony ogień
 Pod ziemią prowadzony ciąg- na końcu którego jest palony ogień   Nie wiem czy zrozumiale wyjaśniłam
 Nie wiem czy zrozumiale wyjaśniłam   

dam mężowi przeczytać może zrozumie
 dam mężowi przeczytać może zrozumie  Dzięki kochana za wyjaśnienia
 Dzięki kochana za wyjaśnienia 
 Bonzai też się ładnie prezentuje .
 Bonzai też się ładnie prezentuje .

Może będziesz miała łączność latem to będziesz na bieżąco pokazywać
 Może będziesz miała łączność latem to będziesz na bieżąco pokazywać 

kompozycja cudo.
 kompozycja cudo.  

U mnie stoi trzy lata
 U mnie stoi trzy lata  

a powiedz czy ta trawa na zimę Ci znika
  a powiedz czy ta trawa na zimę Ci znika 

Na pewno coś w tym roku pomyślę ,bo ubiegłe lato kiepsko wyglądała palisadka
 Na pewno coś w tym roku pomyślę ,bo ubiegłe lato kiepsko wyglądała palisadka   

Wczesną wiosną tzn. w maju obcinam
 Wczesną wiosną tzn. w maju obcinam   Stawiaj pergolki i pokazuj - co masz zamiar na nie puścić
 Stawiaj pergolki i pokazuj - co masz zamiar na nie puścić