U mojego M to ja widzę raczej przerażenie w oczach kiedy zaczynam temat ogród, róże ;) A gdzie mi tam do Was
  U mojego M to ja widzę raczej przerażenie w oczach kiedy zaczynam temat ogród, róże ;) A gdzie mi tam do Was  

Doły na róże jak poproszę, to owszem wykopie.
  Doły na róże jak poproszę, to owszem wykopie.  

Zdecydowałas sie juz na towarzystwo dla Chopina? Myśle ze Nostalgia to godny kompan... U mnie Chopin właśnie posadzony - ma towarzystwo lili białych i różowych, blekitnego powojnika i hiacyntow kalifornijskich, a w pobliżu właśnie 5 nostalgii, do których chce dosadzic barbule..
 Zdecydowałas sie juz na towarzystwo dla Chopina? Myśle ze Nostalgia to godny kompan... U mnie Chopin właśnie posadzony - ma towarzystwo lili białych i różowych, blekitnego powojnika i hiacyntow kalifornijskich, a w pobliżu właśnie 5 nostalgii, do których chce dosadzic barbule..  Na razie nie dosadzam mu żadnych innych róż, zobaczę jak zakwitnie, może cos mnie wtedy natchnie...
 Na razie nie dosadzam mu żadnych innych róż, zobaczę jak zakwitnie, może cos mnie wtedy natchnie... 

Mozna gadać i gadać.....
 Mozna gadać i gadać..... 

wiem, ze byłoby dobrze.....
 wiem, ze byłoby dobrze.....

Rano komputer mam tylko dla siebie
 Rano komputer mam tylko dla siebie