. Dla mnie to też niespodziewajka, myślałam, że to jednoroczniaki. Też mam do posiania.
  . Dla mnie to też niespodziewajka, myślałam, że to jednoroczniaki. Też mam do posiania.Kalina mnie nęci, ale jak z mszycami ? Bardzo je przyciąga ?

. Dla mnie to też niespodziewajka, myślałam, że to jednoroczniaki. Też mam do posiania.

Trochę mi głupio, ale jakbyś chciała to Ci z działki wyślę do pikowania
 Trochę mi głupio, ale jakbyś chciała to Ci z działki wyślę do pikowania  

cz.1, cz. 2
 cz.1, cz. 2
 . Piękne letnie fotki, kalina super.
. Piękne letnie fotki, kalina super.  

Ale jak pracowaliśmy ..............mieliśmy więcej siły
 Ale jak pracowaliśmy ..............mieliśmy więcej siły   

nacieszyłam oczy wspomnieniami
 nacieszyłam oczy wspomnieniami  

Ojjjj taką rybkę wędzoną to bym zjadła
 Ojjjj taką rybkę wędzoną to bym zjadła  

.
 . na działeczkę.
  na działeczkę. 

już za chwilę będziemy się cieszyć pięknymi widoczkami w realu
  już za chwilę będziemy się cieszyć pięknymi widoczkami w realu  

Nie można posadzić - trzeba mieć dobry dostęp do wędzenia ,mój M też nie ma ochoty na wyjazd z działki ,bardzo dobrze się czuje na miejscu i woli żeby do nas przyjeżdżali
 Nie można posadzić - trzeba mieć dobry dostęp do wędzenia ,mój M też nie ma ochoty na wyjazd z działki ,bardzo dobrze się czuje na miejscu i woli żeby do nas przyjeżdżali   Oj tak gimnastyki nie brakuje dobrze ze masz ogródek- przy Twojej chorobie bardzo mobilizuje Cię do spacerów
 Oj tak gimnastyki nie brakuje dobrze ze masz ogródek- przy Twojej chorobie bardzo mobilizuje Cię do spacerów 
 Przeważnie M ,chyba że przyjedzie syn, to On wtedy przejmuje stery, przy ognisku też
 Przeważnie M ,chyba że przyjedzie syn, to On wtedy przejmuje stery, przy ognisku też   Taką świeżo wyłowioną - ja też
 Taką świeżo wyłowioną - ja też 

Tak na majowy jedziemy, rozpoczynamy sezon -wracamy na 12 tego [Wnusi 18 tka ]- zaliczamy zjazd w Sulejowie , po czym wracamy na działkę
 Tak na majowy jedziemy, rozpoczynamy sezon -wracamy na 12 tego [Wnusi 18 tka ]- zaliczamy zjazd w Sulejowie , po czym wracamy na działkę  
 Powstała taka kompozycja z tej wydobytej ziemi -nie było już siły wywozić
  Powstała taka kompozycja z tej wydobytej ziemi -nie było już siły wywozić   

. Ten płot brzozowy u Ciebie Roma - pyszny.
 . Ten płot brzozowy u Ciebie Roma - pyszny.  Biorę jak swój własny
  Biorę jak swój własny