Kwitną irysy i krokusy

A oto Louisa Odier w pełnej krasie i Eyes for You

Skalniak też zaczyna nabierać barw

. Pięknie rozpoczęłaś ...  iście wiosennie
 . Pięknie rozpoczęłaś ...  iście wiosennie  

Najwazniejsze ,ze juz jako tako zaczynna sie wszystko budzić do zycia . Niestety jak przekopywałam wczoraj grządkę natknęłam się na zgniłe cebulki  liliowe
 Najwazniejsze ,ze juz jako tako zaczynna sie wszystko budzić do zycia . Niestety jak przekopywałam wczoraj grządkę natknęłam się na zgniłe cebulki  liliowe   Niestety brak słonka robi swoje chociaż nie trzeba tyle podlewać ,ale coś za coś . Miejsca na nowe róże naszykowane teraz tylko czekać na ich dostawę . W przyszłym tygodniu na pewno już  jakieś będą . Dostałam róże od Bogdana ładne sadzonki
 Niestety brak słonka robi swoje chociaż nie trzeba tyle podlewać ,ale coś za coś . Miejsca na nowe róże naszykowane teraz tylko czekać na ich dostawę . W przyszłym tygodniu na pewno już  jakieś będą . Dostałam róże od Bogdana ładne sadzonki   

W ogóle piękna wiosna u Ciebie wesoła i kolorowa....u mnie jeszcze szarzyzna, już nie mogę doczekać się pierwszych krokusów, ale one jeszcze się ociągają.....
  W ogóle piękna wiosna u Ciebie wesoła i kolorowa....u mnie jeszcze szarzyzna, już nie mogę doczekać się pierwszych krokusów, ale one jeszcze się ociągają.....

.  U mnie nigdy tak nie bedzie wyglądać ,ale cóż dobre  to co mam .
 .  U mnie nigdy tak nie bedzie wyglądać ,ale cóż dobre  to co mam .  . Gdy my bedziemy czekać na tulipany u Ciebie będą kwitnąć krokusy i tak możemy przez dłuższy czas podziwiać te  cuda natury
 . Gdy my bedziemy czekać na tulipany u Ciebie będą kwitnąć krokusy i tak możemy przez dłuższy czas podziwiać te  cuda natury  

. Wszędzie już widać wiosnę .
 . Wszędzie już widać wiosnę .

.  To mój , wychowanek
.  To mój , wychowanek   

Wpadam się przywitać .Już liście na różach ...
  Wpadam się przywitać .Już liście na różach ...  .U mnie krokusy ledwo wylazły
 .U mnie krokusy ledwo wylazły