Moje "chciejstwa" domowe ;-)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kamilosz
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 20 lut 2012, o 13:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moje "chciejstwa" domowe ;-)

Post »

witam mam nietypowe pytanie a propo "darowanych" szczepek ze sklepów ... to tak od razu do torebki czy do koszyka sie bierze??
Pozdrawiam Kamila :D
mroofka
500p
500p
Od: 7 lut 2011, o 19:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit Twoje roślinki są wyjątkowo zadbane. Masz do nich rękę. Jestem pełna podziwu. Podobnie jak Ty, kupuję wszelkie sierotki w sklepach i ratuję je :D
Awatar użytkownika
Marudzia
200p
200p
Od: 11 sty 2012, o 22:27

Post »

Wooo jaka kolekcja ! mega kolczasto-robiący wrazenie parapet :shock:
Awatar użytkownika
nika28
500p
500p
Od: 11 lip 2011, o 19:11

Post »

kamilosz torebki nie posiadam za to mam cudownego męża prawie magika :;230 :;230 :;230
mroofka Dziękuję Ci bardzo. O to, to, to :D Jak można przejść obok roślinki za 2zł i nie wziąć ;:224 :;230
MarudziaDziękuję :tan
Moje "chciejstwa" domowe i działkowe.
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
Awatar użytkownika
Stokrotkania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 maja 2011, o 12:50
Kontakt:

Post »

No właśnie nie można :;230
Awatar użytkownika
Monik27
500p
500p
Od: 23 sty 2012, o 08:55

Post »

oj ale kujący parapecik ja mam jednego i zawsze jak wieszam firanki to się na niego nadzieję :;230 :;230 ;:223
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
Awatar użytkownika
nika28
500p
500p

Post »

Monia, to uważaj :;230 Wnioskuje, że to nie opuncja, bo po "spotkaniu" z nią wcale nie jest do śmiechu ;:202
Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie. Victor Hugo
wiolcia
500p
500p
Od: 2 sty 2010, o 21:11

Post »

Euphorbia Milii (kradziona z urzędu) ;:224
http://img15.imageshack.us/img15/8981/77582587.jpg

Witaj Moniś :wit
Zajrzałam do Ciebie i zoabczywszy Twoją koronę cierniową (wyżej umieszczoną) i podpis "kradziona z urzędu) usmiechnęłam się szeroko :D bo to mi przypomniało, że i ja swoją machnęłam również z urzędu :;230 moja jest koloru czerwonego, jak chesz możesz ją zobaczyc w moim wątku. Na początku też była taka mała jak i Twoja, myslalam nawet że z niej nic nie bezie ale doczekałam się wspaniałego okazu ;:108 Trzymam kciuki za Twoją, lecę dalej przeglądac strony Twojego wątku.
Awatar użytkownika
tasikk
200p
200p
Od: 8 lut 2012, o 08:57

Post »

;:oj o rany tylu kaktusikow na jednym parapecie to ja jeszcze nie widzialam ;:63
Pozdrawiam Kasia
Moje kwiatuszki
Awatar użytkownika
mmaryla
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lut 2011, o 13:24

Post »

Monika jak to jest u Ciebie parę kaktusików to ja jestem nastolatką :heja Zbiór okazały ;:138
Awatar użytkownika
nika28
500p
500p

Post »

wiolcia w tych urzędach to w całkiem fajne roślinki można się czasem zaopatrzyć :;230 :;230 :;230 kiedy moja będzie taka jak Twoja :roll: dobrze, że pomimo iż jest jeszcze mała to co jakiś czas pokarze mi swojego pięknego białego kwiatuszka ;:oj
tasikk Dziękuję ;:108 pooglądaj sobie wątki rasowych kaktusiarzy na naszym forum..... tam to dopiero parapety ;:oj ;:oj ;:oj
mmaryla :;230 :;230 :;230 zobacz jak szybko latek ubyło :;230 :;230 :;230 zresztą my wszystkie mamy zawsze po 18 lat tylko lata doświadczeń się zmieniają :;230 ;:224 Dziękuję
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Karolina__
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2009, o 19:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Hmmm może i ja się udam na szabarek do jakiegoś urzędu? :;230 Tylko muszę wiedzieć, w którym można spotkać najfajniejsze okazy 8-)
Ostatnio jak byłam w przychodni widziałam potężną echmeę z masą przyrostów... No nie mogłam usiedzieć w miejscu ale ludzi było tyle dookoła... I tak myślę sobie... ;:204
Ale nie... nie dałam rady :cry:
Awatar użytkownika
Marudzia
200p
200p
Od: 11 sty 2012, o 22:27

Post »

urzedy? :;230 przychodnie? :;230
Wy jestescie udane -chyba też zaczne się rozglądać :;230
Awatar użytkownika
nika28
500p
500p

Post »

Karolina__ Może następnym razem będziesz miała dogodniejsze warunki i więcej odwagi ;:108
Marudzia Rozglądaj się rozglądaj :;230 nie wiem jak u was ale u nas szpitale i urzędy mogą pochwalić się mega ilością zielonych i do tego bardzo okazałych ;:oj tylko czasem nie można ich "przytulić" bo warunki nie sprzyjają ;:224 :;230 No i nie od dziś wiadomo, że takie lepiej rosną ;:224 :tan

Tak rosną moje maluszki
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Takhisis
200p
200p
Od: 21 wrz 2010, o 23:30

Post »

przejrzałam własnie Twój wątek..
Zaczynając od końca - maluszki szaleją :D
Masz ogromną, piękną kolekcję kaktusów.... Starzec podoba mi się najbardziej, bo jest taki włochaty, ale reszta też urocza ?:D A te kamyczki i żółte... pudełeczko nadają taki... klimat rodem z dzikiego zachodu :D
Zazdroszczę odmiany Scindapsusa - jest rewelacyjna
Peperomia za 4 zł pięknie Ci się krzewi, Ale skąd Ty wytrzasnęłaś eschynantusa za 4 i hibiscusa za 1 zł?! Toż to darmo!
I na koniec dodam, że masz piękne fitonie.. moje oklapły i się do nich zraziłam, ale Twoje wyglądają cudnie. Zrobiłaś z nich fajną kompozycję :)
Moje doniczkowce :) http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=52689" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię, sprzedam, wymienię http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=55268" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”