Przyjemnie ogląda się postępy. Pracy wprawdzie macie jeszcze sporo ale za to jaka perspektywa przed wami!
Jako posiadaczka ROD-wych hektarów będę tu częstą podglądaczką.
Pozdrwiam.

Ależ tu czyściutko, wszystko wygrabione i nawet żadnego listka nie widać.Sporo pracy już wykonane.
 Ależ tu czyściutko, wszystko wygrabione i nawet żadnego listka nie widać.Sporo pracy już wykonane.
 , następna posiadaczka ROD. Oglądając pierwsze zdjęcia z zakupionej działeczki i te aktualne..nie do wiary.
 , następna posiadaczka ROD. Oglądając pierwsze zdjęcia z zakupionej działeczki i te aktualne..nie do wiary.   . Nie ta sama działeczka..wiem, wiem ile to pracy kosztowało.
 . Nie ta sama działeczka..wiem, wiem ile to pracy kosztowało.   . Teraz te efekty pracy będą coraz bardziej widoczne. Szkoda tylko że przez tych podkradających, nie wszystko co by się podobało można zrealizować.
 . Teraz te efekty pracy będą coraz bardziej widoczne. Szkoda tylko że przez tych podkradających, nie wszystko co by się podobało można zrealizować.   . Będę podglądać jak w oczach pięknieje twoja działeczka.
 . Będę podglądać jak w oczach pięknieje twoja działeczka.  

I zapraszam do siebie
 I zapraszam do siebie

Będzie mi bardzo miło
 Będzie mi bardzo miło 
 Ja u Ciebie już byłam i podziwiałam kaskadowe beczki, super pomysł:) Na pewno bedę Twoim stałym podglądaczem
 Ja u Ciebie już byłam i podziwiałam kaskadowe beczki, super pomysł:) Na pewno bedę Twoim stałym podglądaczem 

. A tak przy okazji...macie tam liczniki na wodę.
 . A tak przy okazji...macie tam liczniki na wodę. 

. Mamy także prąd więc i przespać się można. Oj zakupowe szaleństwo trwa...
 . Mamy także prąd więc i przespać się można. Oj zakupowe szaleństwo trwa...  . Także zaraz jadę do miasta...być może z czymś wrócę.
 . Także zaraz jadę do miasta...być może z czymś wrócę.  

Nie mam blisko sklepu, więc kupuję na odległość, tym razem powojniki.
 Nie mam blisko sklepu, więc kupuję na odległość, tym razem powojniki.

. Pewnie wiatrak był źródłem prądu, ciekawa rzecz, trochę szkoda, że już historia ;). Wiem, łatwo tak sobie pogadać, jak się tego nie mija co chwilę tylko ogląda na zdjęciu
 . Pewnie wiatrak był źródłem prądu, ciekawa rzecz, trochę szkoda, że już historia ;). Wiem, łatwo tak sobie pogadać, jak się tego nie mija co chwilę tylko ogląda na zdjęciu   
  To "na kijku" to Hakuro?
 To "na kijku" to Hakuro?