Wwwiola - moje domowe roślinki cz.2
Re: Wwwiola - moje domowe roślinki cz.2
Witaj!
a gdzie Hibiskuski, pokaż Hibiskuski....
jak patrzę na Twoje fiołki, to aż dech zapiera!
a pomyśleć, że tu w UK dorwałam tylko jednego fiołka z przeceny, żadnych z kolorowymi listeczkami ani inne
... to sobie chociaż u Ciebie pooglądam
a gdzie Hibiskuski, pokaż Hibiskuski....
jak patrzę na Twoje fiołki, to aż dech zapiera!
a pomyśleć, że tu w UK dorwałam tylko jednego fiołka z przeceny, żadnych z kolorowymi listeczkami ani inne
... to sobie chociaż u Ciebie pooglądam
Mój ZIELONY ŚWIAT http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=51824" onclick="window.open(this.href);return false;
Viedzma - która Ci wpadła w oko?
Jest multiflora i Tam Dao.
Pokemonka - hibiskusów nie mam zbyt wiele, w ich temacie mam sporo porażek, ale się nie poddaję.
Mam 5 większych i kilka maluszków. Duże zostały wiosną przycięte, czekają na wystawienie na zewnątrz, ale z tym jeszcze trzeba poczekać.

W poprzednim roku 3 z tych większych stały na zewnątrz, kwitły w kratkę, ale po przyniesieniu do domu wszystkie 3 obsypały się jaskrawo-czerwonymi kwiatami. Takie kwitnienie jesienią potrafi poprawić humor.

Pokemonka - hibiskusów nie mam zbyt wiele, w ich temacie mam sporo porażek, ale się nie poddaję.
Mam 5 większych i kilka maluszków. Duże zostały wiosną przycięte, czekają na wystawienie na zewnątrz, ale z tym jeszcze trzeba poczekać.

W poprzednim roku 3 z tych większych stały na zewnątrz, kwitły w kratkę, ale po przyniesieniu do domu wszystkie 3 obsypały się jaskrawo-czerwonymi kwiatami. Takie kwitnienie jesienią potrafi poprawić humor.

- Stokrotkania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dopiero teraz zauważyłam, że masz drugą część.
Piękna gardenia, też mam ale fochy mi szczela, jestem ciekawa czy Ci zakwitła, uwielbiam jej zapach..mmm..
Reszta zielonych również piękna, wszystkie wychuchane, zadbane,
no i podoba mi się sposób na oznaczenie fiołków, jak dobrze widzę to są mieszadełka do kawy, herbaty ?
Piękna gardenia, też mam ale fochy mi szczela, jestem ciekawa czy Ci zakwitła, uwielbiam jej zapach..mmm..
Reszta zielonych również piękna, wszystkie wychuchane, zadbane,
no i podoba mi się sposób na oznaczenie fiołków, jak dobrze widzę to są mieszadełka do kawy, herbaty ?
Stokrotkania - witam serdecznie
. Gardenia nadal w pączkach. Wcześniej nie wszystkie zakwitły z tych co miała po kupieniu. Zobaczymy
.
Tak, to są mieszadełka. Jestem z nich bardzo zadowolona. Sposób wykorzystania wyszedł niechcący, po prostu dostała kiedyś pudełko mieszadełek i tak sobie stały w kącie, do czasu
.
Tam Dao jeszcze raz, świeże wiosenne zdjęcie
.

H.Paziae

Mac's Just Jeff

Tak, to są mieszadełka. Jestem z nich bardzo zadowolona. Sposób wykorzystania wyszedł niechcący, po prostu dostała kiedyś pudełko mieszadełek i tak sobie stały w kącie, do czasu
Tam Dao jeszcze raz, świeże wiosenne zdjęcie

H.Paziae

Mac's Just Jeff

- hen_s

- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Twoja hoja sp. Tam Dao - nie obrażając pozostałych tym razem pokazanych roślin - C U D O W N A!! 
- Stokrotkania

- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
Hoja faktycznie cudna ;)
- hen_s

- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo ładne, zadbane, wypielęgnowane - aż miło popatrzeć na nie. Tylko patrzeć kwiatów!
ojej!!! masz Kerrii!!! powiesz skad ją masz?? ja poluje i poluje i nigdzie nie ma...
o urodzie Hibka nie wspomnę....

Mój ZIELONY ŚWIAT http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=51824" onclick="window.open(this.href);return false;
Hen_s - bardzo by mi bylo miło gdyby zechciały zakwitnąć, wszędzie słyszę/czytam o zapachu hojowych kwitnień i nie moge się doczekać.
Pokemonka - dostałam w ramach jesiennej wymiany. Ukorzeniła się i zaczęła rosnąć, jak na niezbyt sprzyjający okres (jesień/zima) jestem z niejs bardzo dumna.
Pokemonka - dostałam w ramach jesiennej wymiany. Ukorzeniła się i zaczęła rosnąć, jak na niezbyt sprzyjający okres (jesień/zima) jestem z niejs bardzo dumna.
- Monik27
- 500p

- Od: 23 sty 2012, o 08:55
ładniutkie te twoje hoje aż ci zazdroszczę ja mam malutką carnosę
Moje kwiaty doniczkowe - http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=50981" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
Zapraszam serdecznie ;-) Monika
- ktoś

- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Wiolu , mnie też się bardzo podobają Twoje hoje . Pięknie Ci rosną .
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Piękne fiołki, piękne hoje i drzewka hbiskusowe
A tak w ogóle to witam się w II części u Ciebie