Nie działa, sprawdzałam ;)weiner pisze: tak się zastanawiam co by się stało jak by np. fiołka potraktować dla zdrewniałych tym :P
Kwiatuszki Milki
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
mileno (tak się nazywasz:>?), będę niedługo rozsadzał cytrynę, na pewno wszystkiej nie wykorzystam bo bym musiał z 8 doniczek posadzić a nie mam tyle miejsca;) co prawda jest z pestki więc zaowocować może gdzieś za 20 lat ale cieszy oczy zielenią ;) jeśli chcesz to mogę ci podesłać, ładne korzonki ma, wystarczy posadzić ;) jakby co to mogę też wysłać listka skrętnika bo chyba chciałaś, w sobotę będę u babci i jej skubnę trochę dla siebie więc mogę również dla ciebie wziąć o ile chcesz i masz jeszcze miejsce na nowe kwiatki ;) no to tyle, wracam do nauki ;)
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
chyba też wsadzę do ziemi, czytałem że fiołki się dobrze przyjmują w ten sposób ;) chyba tak zrobię, mam już pomysł na moje północne okno gdzie prawie nic nie ma, zrobię tam enklawe fiołków:P kupiłem dziś ziemię ogrodniczą :P chyba coś poprzesadzam i posadzę tą maciejkę, chyba odpowiednia pora żeby wysiać com?