(siałam je początkiem lutego)

No ja niestety też zazwyczaj wysieje wszystko z paczki a później reszta po pikowaniu ląduje w śmietniku. Latem to sąsiadom na działce rozdam a zimą nie ma komu
 No ja niestety też zazwyczaj wysieje wszystko z paczki a później reszta po pikowaniu ląduje w śmietniku. Latem to sąsiadom na działce rozdam a zimą nie ma komu   Moja Regina sama zdecydowała za mnie bo sporo siewek mi padło
 Moja Regina sama zdecydowała za mnie bo sporo siewek mi padło   chyba miały za mało światła albo wody. Ale z 30 sztuk będzie
 chyba miały za mało światła albo wody. Ale z 30 sztuk będzie  
 szczerze nie myślałam że coś potrafi aż tak wolno rosnąc oprócz lobelii
 szczerze nie myślałam że coś potrafi aż tak wolno rosnąc oprócz lobelii   Poziomki Rugia wysiałam jako pierwsze na początku lutego i tyle urosły przez 1,5 miesiąca
 Poziomki Rugia wysiałam jako pierwsze na początku lutego i tyle urosły przez 1,5 miesiąca  

myślicie że jeszcze zaowocują w tym roku?w tamtym roku nie mając zielonego pojęcia o nasionach wysiałam je w maju wprost do gruntu i nic nie wyrosło
  myślicie że jeszcze zaowocują w tym roku?w tamtym roku nie mając zielonego pojęcia o nasionach wysiałam je w maju wprost do gruntu i nic nie wyrosło  w tym roku zrobiłam to trochę wcześniej i oczywiście do doniczek w domu ale widzę że to i tak za późno
 w tym roku zrobiłam to trochę wcześniej i oczywiście do doniczek w domu ale widzę że to i tak za późno 

posiałam je płytko w ziemi i posatwiłam na parapecie,mam nadzieje że szybko wykiełkuje.na paczce pisze żeby siać luty-marzec ale jak tak wolno rosną to chyba za pózno się za nie zabrałam.A tak w ogóle to może mi ktoś powiedzieć co oznacza to 25-30 x 15-30cm przy sadzeniu do ziemi?może to głupie pytanie ale jestem świeża ogrodniczka
 posiałam je płytko w ziemi i posatwiłam na parapecie,mam nadzieje że szybko wykiełkuje.na paczce pisze żeby siać luty-marzec ale jak tak wolno rosną to chyba za pózno się za nie zabrałam.A tak w ogóle to może mi ktoś powiedzieć co oznacza to 25-30 x 15-30cm przy sadzeniu do ziemi?może to głupie pytanie ale jestem świeża ogrodniczka