Muminkowe roślinki ;)
- muminek
- 200p
- Od: 26 mar 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Muminkowe roślinki ;)

- muminek
- 200p
- Kontakt:
Do skrzynek polecam bidens+pelargonię bluszczolistną-powinny sobie poradzić.. Pisałaś,że balkon ma długość 6m? Wydaje mi się,że świetnie prezentowałby się oleander-lubi dużo słońca i jak obsypie się kwieciem, to wystarczy jedna roslinka,żeby balkon ładnie wyglądał ;) oto kawałek zdjątka mojego olka,którego kupiłam w zeszłym roku-pieknie rósł przez całe lato i super kwitł:)

Pięknie wyglądają też pelargonie angielskie-wystarczy kilka ładnych sadzonek w dość dużych donicach;) To tylko moja propozycja-wszystko zależy od tego,jaką Ty masz wizję:)

Pięknie wyglądają też pelargonie angielskie-wystarczy kilka ładnych sadzonek w dość dużych donicach;) To tylko moja propozycja-wszystko zależy od tego,jaką Ty masz wizję:)
- muminek
- 200p
- Kontakt:
Muminkowe roślinki ;)
- muminek
- 200p
- Kontakt:
Bardzo podobaja mi się kwitnące fiołki afrykańskie i cyklameny-własnie czekam aż zakwitnie w pełni mój bordowy fiołeczek.. a widzę też,że cyklamen, który powinien juz sobie odpoczywać, pokazuje świeże pączki kwiatowe.... no i czekam aż mi się ukorzeni skubnięty siostrze bialo fioletowy fiołek,ale to chyba trochę potrwa, prawda?
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40